Aşk İlişkileri Aldatmaya girer mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Merhabalar arkadaşlar ben evliyim 10 senedir ama başka erkeklerle olmak çok hoşuma gidiyor bu neden olabilir acaba🙄🙄 Güncellemeler+1 yıl 10 senedir evliyim sadece toplasan 11 defa baska bir erkekle beraber olmusumdur cokmu Aldatmaya girer mi? Cevapla Aldatma Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ToprakPoyraz Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Bazen arada iki tarafında kaçamak yapmalarinin kimseye zararı olmaz diye düşünüyorum.Ama haberli olursa iyi olur. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hihi haberleri olursa iyi olur haklisin🤣 Yorumla ToprakPoyraz +1 yıl yurt dışı nda bu şekilde birbirini anlayışla karşılayan çok çift var. Türkiye'de nerdeyse yok denecek kadar az.Bizim erkeklerimiz fantazikeirni bastırıyor lar sadece Yorumla Soran +1 yıl Bizim türk toplumundaki erkekler malesefki ileri görüşlü değil beyinleri kıt çoğunun Yorumla ToprakPoyraz +1 yıl Genelde 30 lu yaşlardan sonra artık bazı şeylere anlam yuklemeyi azaltıyor lar.Geçmişte cinayet sebebi olan şey artık fanteziye dönüşüyor ama bu seferde aile mahalle akraba komşu vs baskıları içinde ki o adrenali bastırıyor. Yorumla Soran +1 yıl Onu bunu bilmem ama aldatmak hosuma gidiyor zevk aliyorum yasak tatli geliyor bana Yorumla ToprakPoyraz +1 yıl Seni anlıyorum. Gizli saklı hafif tehlikeli şeyler daha heyecanlı oluyor. Yakın cevrenle yapmada sonra problem olmasın Yorumla Soran +1 yıl Yok yapmiyorum Yorumla ToprakPoyraz +1 yıl Cevap larin için teşekkür ederim iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba hanfendi evliysen başka erkeklerle birlikte oluyosan aldatıyosun resmen 0 29 Yorumla Soran +1 yıl Bence kacamak bu Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Kaçamak mı evliyken eşinden ilgimi sevgimi görmüyosun hoşuna gitmesin Yorumla Soran +1 yıl Hepsinide goruyorum ama yinede hosuma gidiyor Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Ya hanfendi sen şakamısın gerçekmisin Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyim Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Eşinden ilgi sevgi görüyorsan daha nee Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Kaç erkeklerle konuştun pekii şuana kadar Yorumla Soran +1 yıl Ya hosuma gidiyo napim durduramiyorum kendimi Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Hoşuma gidiyo diyosun durduramıyomuşun Yorumla Soran +1 yıl Engel olamiyorum kendime Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Engel olursun ama kimseyle iletişim kuracaksın Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl İletişim kurmayacaksın Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Sen sıkıldın mı Yorumla Soran +1 yıl Ben iletisim kurarim heyecan severim Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Kendine engel olamazsın ama yaptığın yanlış Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Heyecan iyidir ama evli kadınsın Yorumla Soran +1 yıl Evli olmam kacamak yapamiyacagim anlamina gelmez Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Evlisin eşinle ilgilenmen gerek ama senin için kaşar olmuş diyecek bişey bulamıyom Yorumla Soran +1 yıl Erkekler yapinca birsey olmuyorda biz bayanlar yapincami sorun oluyor oh iyi yaptim Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Erkekler * karaktersiz iyi sende yap nedeyim Yorumla Soran +1 yıl Yapiyom ztn Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Senin yaş kaç ve nerde yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yasim 30 kıbristayim Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Yaşın 30 kıbrıstamı yaşıyosun benimle yaşıtsın Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Neden cevap vermediniz Yorumla Soran +1 yıl Ewt orada yasiyorum Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Kıbrısın güzel tatlı bayanı Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl İsminiz nedir Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl 11 erkekle beraber mi oldun nediyosun sen Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yok bacım aldatmaya girmesi için en on tane zenciyle birlikte sevişmen ve hastaneye kaldırılman lazım, hatta diğer tarafından çıkması lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙄🙄🤣🤣 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl boş ver şimdi senin adına neyin dendiğini yazmayalım buradan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 🙄🙄🙄 Yorumla HinchAmarillo +1 yıl hayırdır Yorumla Soran +1 yıl Ne dedin Yorumla
alicanonk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 84% +1 yıl girmez farkli sey iyidir arada 🙂 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla alicanonk +1 yıl ama yedini belli etme esinlede ol Yorumla Soran +1 yıl Aman istemem onu Yorumla alicanonk +1 yıl neden Yorumla Soran +1 yıl Sıkıldım yenilikler iyidir Yorumla alicanonk +1 yıl him yeni nin yeri farkli peki yalatmayi seviyomusun Yorumla Soran +1 yıl Bayilirimmmm Yorumla alicanonk +1 yıl himm bende bayiliyorum hos kokusu oluyo Yorumla Soran +1 yıl Dur yapma yanarız 🤣🙄 Yorumla alicanonk +1 yıl neden ki 😂 Yorumla Soran +1 yıl Öyle 🙄🤣🤣🤣 Yorumla alicanonk +1 yıl ama yaladikca yalayasim geliyo doymuyorum😂 Yorumla Soran +1 yıl Suus 🙄🙄 Yorumla alicanonk +1 yıl peki🙂 Yorumla alicanonk +1 yıl sen seviyomusun oral 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yinemi geldin 🤣🙄 Yorumla alicanonk +1 yıl evet😂 Yorumla Soran +1 yıl Gelme giit🤣 Yorumla alicanonk +1 yıl ama neden 😂 Yorumla Soran +1 yıl Öylee Yorumla alicanonk +1 yıl rahatsiz etmoyom ama🙂 Yorumla Soran +1 yıl Hadi byyy Yorumla alicanonk +1 yıl peki bakalim Yorumla alicanonk +1 yıl kokusunu merak ettim tadini 😂 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. Sosyal aktivite olarak düşün aldatma olmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de öyle dusunmustum Yorumla 34Constantine +1 yıl Aferin. Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Cok dogal bence digerleri daha cok aldatiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sanal ortamda mı reel de mi 0 13 Yorumla Soran +1 yıl İkisinde de Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Tabiki aldatma sayılır kaç kişi ile birlikte oldun ki Yorumla Soran +1 yıl Sadece 5 kişi ile 🙄 Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Nasıl oluyor riskli değilmi Yorumla Soran +1 yıl Risk herzaman iyidir Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Nasıl birisin fizik olarak Yorumla Soran +1 yıl Balik etli Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Gerçekten mi 😍 çok iyi yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl Yasim 30 Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Takip atarmısın bana konuşalım Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl İstemiyormusun Yorumla Soran +1 yıl Hyr istemem Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Tamam 👍 teşekkür ederim Yorumla
cocukesmer Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Herzaman yanlış ve tehlikeli insana tatlı gelir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl oldun yani 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Oldummm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesin türbanlısın :q Yorumla Soran +1 yıl Yok vallahi degilim açığım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazla açıksın Yorumla Soran +1 yıl Ne alakaa Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Olmak derken seks ni 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Eveet Yorumla Cebeufuk +1 yıl Yakalanmadıysan devam Yorumla Soran +1 yıl Bir kere yakalandim inkar ettim arkadasimin ustune attim 🤣 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Bu adamda bulamayıp dışarda bulduğun ne var Yorumla Soran +1 yıl İlgimi cekiyorlar napim Yorumla Cebeufuk +1 yıl Yani kocan da iyi yatakta Yorumla Soran +1 yıl Okonulara girmesen daha iyi Yorumla Cebeufuk +1 yıl Peki🤯 Yorumla
detaylarbende Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aldatma değil. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende oyle dusunmustum Yorumla detaylarbende +1 yıl 😄 Yorumla
fati34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. tabikide girer 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Girmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl dapga mı geçiyorsunuz mk kendinize gelin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye yhaaa Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Sıkıldın galiba 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ewtt Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Hergun bamya yemek istemedigimden Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Bamya mı 🤭😂😂 Yorumla Soran +1 yıl İviit 🤣🤣 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Hadi canım o kadar da değildir 😅😂🤣 Yorumla Soran +1 yıl Lafın gelişi yha 🤣🤣 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl 😅😂😂😂Allah iyiliğini versin ya deli Yorumla Soran +1 yıl Güldürme yha 🤣🤣🤣 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Neden 😅😂 Yorumla Soran +1 yıl Öyle🤣🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çeşit seviyorsundur 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aaaaa çok olur mu hiç çok ekonomik karısınız hanımefendi Yorumla
Ferhat_019 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Güzel hikaye aslında 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hikaye degil cidden hosuma gidiyor Yorumla Ferhat_019 +1 yıl Eşiniz böyle bir şey yapsaydı ne düşünürdün? Yorumla Soran +1 yıl Tekmeyi basardim Yorumla Ferhat_019 +1 yıl Eşiniz bunu duysa size ne yapardı Yorumla Soran +1 yıl En fazla bosardi Yorumla Ferhat_019 +1 yıl Kadın cinayetleri neden oluyo acaba 🤔 neyse siz yolunuza ben yoluma sizinle sabaha kadar konuşsam faydasını göremem 👍 Yorumla Soran +1 yıl 🙄🤣🤣🤣 Yorumla Ferhat_019 +1 yıl Hadi iyi geceler datlı rüyalar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bazen arada iki tarafında kaçamak yapmalarinin kimseye zararı olmaz diye düşünüyorum.
Ama haberli olursa iyi olur.
Hihi haberleri olursa iyi olur haklisin🤣
yurt dışı nda bu şekilde birbirini anlayışla karşılayan çok çift var. Türkiye'de nerdeyse yok denecek kadar az.
Bizim erkeklerimiz fantazikeirni bastırıyor lar sadece
Bizim türk toplumundaki erkekler malesefki ileri görüşlü değil beyinleri kıt çoğunun
Genelde 30 lu yaşlardan sonra artık bazı şeylere anlam yuklemeyi azaltıyor lar.
Geçmişte cinayet sebebi olan şey artık fanteziye dönüşüyor ama bu seferde aile mahalle akraba komşu vs baskıları içinde ki o adrenali bastırıyor.
Onu bunu bilmem ama aldatmak hosuma gidiyor zevk aliyorum yasak tatli geliyor bana
Seni anlıyorum. Gizli saklı hafif tehlikeli şeyler daha heyecanlı oluyor. Yakın cevrenle yapmada sonra problem olmasın
Yok yapmiyorum
Cevap larin için teşekkür ederim iyi geceler
İyi geceler
Merhaba hanfendi evliysen başka erkeklerle birlikte oluyosan aldatıyosun resmen
Bence kacamak bu
Kaçamak mı evliyken eşinden ilgimi sevgimi görmüyosun hoşuna gitmesin
Hepsinide goruyorum ama yinede hosuma gidiyor
Ya hanfendi sen şakamısın gerçekmisin
Ciddiyim
Eşinden ilgi sevgi görüyorsan daha nee
Kaç erkeklerle konuştun pekii şuana kadar
Ya hosuma gidiyo napim durduramiyorum kendimi
Hoşuma gidiyo diyosun durduramıyomuşun
Engel olamiyorum kendime
Engel olursun ama kimseyle iletişim kuracaksın
İletişim kurmayacaksın
Sen sıkıldın mı
Ben iletisim kurarim heyecan severim
Kendine engel olamazsın ama yaptığın yanlış
Heyecan iyidir ama evli kadınsın
Evli olmam kacamak yapamiyacagim anlamina gelmez
Evlisin eşinle ilgilenmen gerek ama senin için kaşar olmuş diyecek bişey bulamıyom
Erkekler yapinca birsey olmuyorda biz bayanlar yapincami sorun oluyor oh iyi yaptim
Erkekler * karaktersiz iyi sende yap nedeyim
Yapiyom ztn
Senin yaş kaç ve nerde yaşıyorsun
Yasim 30 kıbristayim
Yaşın 30 kıbrıstamı yaşıyosun benimle yaşıtsın
Neden cevap vermediniz
Ewt orada yasiyorum
Kıbrısın güzel tatlı bayanı
İsminiz nedir
11 erkekle beraber mi oldun nediyosun sen
yok bacım aldatmaya girmesi için en on tane zenciyle birlikte sevişmen ve hastaneye kaldırılman lazım, hatta diğer tarafından çıkması lazım
🙄🙄🤣🤣
boş ver şimdi senin adına neyin dendiğini yazmayalım buradan
🙄🙄🙄
hayırdır
Ne dedin
girmez farkli sey iyidir arada 🙂
Bencede
ama yedini belli etme esinlede ol
Aman istemem onu
neden
Sıkıldım yenilikler iyidir
him yeni nin yeri farkli peki yalatmayi seviyomusun
Bayilirimmmm
himm bende bayiliyorum hos kokusu oluyo
Dur yapma yanarız 🤣🙄
neden ki 😂
Öyle 🙄🤣🤣🤣
ama yaladikca yalayasim geliyo doymuyorum😂
Suus 🙄🙄
peki🙂
sen seviyomusun oral 😂
Yinemi geldin 🤣🙄
evet😂
Gelme giit🤣
ama neden 😂
Öylee
rahatsiz etmoyom ama🙂
Hadi byyy
peki bakalim
kokusunu merak ettim tadini 😂
Sosyal aktivite olarak düşün aldatma olmaz
Ben de öyle dusunmustum
Aferin.
Cok dogal bence digerleri daha cok aldatiyor
Bencede
Sanal ortamda mı reel de mi
İkisinde de
Tabiki aldatma sayılır kaç kişi ile birlikte oldun ki
Sadece 5 kişi ile 🙄
Nasıl oluyor riskli değilmi
Risk herzaman iyidir
Nasıl birisin fizik olarak
Balik etli
Gerçekten mi 😍 çok iyi yaş kaç
Yasim 30
Takip atarmısın bana konuşalım
İstemiyormusun
Hyr istemem
Tamam 👍 teşekkür ederim
11 farklı erkekle mi?
Herzaman yanlış ve tehlikeli insana tatlı gelir
oldun yani
Oldummm
Kesin türbanlısın :q
Yok vallahi degilim açığım
Fazla açıksın
Ne alakaa
Ya ruhun *** ya da kocan yetersiz
Olmak derken seks ni
Eveet
Yakalanmadıysan devam
Bir kere yakalandim inkar ettim arkadasimin ustune attim 🤣
Bu adamda bulamayıp dışarda bulduğun ne var
İlgimi cekiyorlar napim
Yani kocan da iyi yatakta
Okonulara girmesen daha iyi
Peki🤯
Aldatma değil.
Bende oyle dusunmustum
😄
sevap sayılır beni bul konuşalum
Girer tabi
Eşinin sorunu diye düşünüyorum
tabikide girer
Girmez
heycan
Çokmu oluyosn
Kaç defa oldun
Sadece 5 defa
dapga mı geçiyorsunuz mk kendinize gelin
Niye yhaaa
Sıkıldın galiba
Ewtt
Niye
Hergun bamya yemek istemedigimden
Bamya mı 🤭😂😂
İviit 🤣🤣
Hadi canım o kadar da değildir 😅😂🤣
Lafın gelişi yha 🤣🤣
😅😂😂😂Allah iyiliğini versin ya deli
Güldürme yha 🤣🤣🤣
Neden 😅😂
Öyle🤣🤣🤣
Çeşit seviyorsundur
aaaaa çok olur mu hiç çok ekonomik karısınız hanımefendi
Girmez mi🤣
Güzel hikaye aslında
Hikaye degil cidden hosuma gidiyor
Eşiniz böyle bir şey yapsaydı ne düşünürdün?
Tekmeyi basardim
Eşiniz bunu duysa size ne yapardı
En fazla bosardi
Kadın cinayetleri neden oluyo acaba 🤔 neyse siz yolunuza ben yoluma sizinle sabaha kadar konuşsam faydasını göremem 👍
🙄🤣🤣🤣
Hadi iyi geceler datlı rüyalar
Girmez