Film falan izleriz dedi. Ben sinemaya gidelim diye teklif verdim. Napayım sizce?
Kolay olursam değersiz mi olurum
Kolay olursam değersiz mi olurum
Merhaba.
Muhakkak gidilmemesi en doğrusu olur çünkü ne ile karşı karşıya kalacağınızı bilmiyorsunuz, insan oğlu çiğ süt emmiş bunun bilincinde olarak hareket etmek lazım güven önemli burada, ama karar sizin içinize sinmiyorsa gitmeyin neyin sizin için iyi olup olmayacağını hissedersiniz, kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın en güzele emanet olun.
Eve davet eden erkek hele ki ikinci bulyşmada kesinlikle sadece seninle cinsellik istiyor. Kendin bi otur düşün ben ne istiyorum diye. Eğer istiyorsan sorun yok... ama sonra benle sadece cinsellik istiyor sonra bıraktı gitti diye dert yanma. Ayrıca bir kadın kendimi bir erkeğe hemen her isteğini yerine getirmemeli. Kaçan kovalanır. Bi erkek mücadele etmeli bir kadın için. Herşeye evet diyen her dediğini yapan kadın erkeğin gözünde... maalesef çok hızlı vazgeçer
Eğer eve gittiğinde yaşayacaklarınızın sorumluluğunu alacaksan gidebilirsin. Ancak sonrasında çocuğun niyeti cinsellikmiş ah vah diye kendi kendine pişman olup dert yakınacaksan gitme.
Yok be dert yanmam gitcem galiba sjsjjs
Ben bir kızı çağırdığımda kızın evime gelmesini isterim tabi ki fakat kızların başka erkeklerin evine gitmelerini istemem. Bence de çocuğun evine gitme.
Sen çocukla sevişmek istiyor musun? Çocuk seninle sevişmek istediğinde ne yapacaksın?
Cevap
48Cevap
Buluşmaları neden ilk buluşma ikinci buluşma diye ayırıyoruz ki. Önemli olan buluşma sayısından çok yanındayken ne hissettiğimiz ve karşımızda ki insana güvenmek değil midir? Eğer bu ikisi insanda bulunuyorsa buluşmanın mekanının hiç bir önemi yok bence
Haklısın knka
Ben bir kiz olarak söylüyorum. Git. Canin cinsellik istiyorsa git. Canin cinsellik degil de gercekten film bakmak istiyorsa da git. Onun niyeti belli. Ama Bunu bir oyun olarak gör. Seni kimse zorlayamaz. Erkeklerin akillariyla oyna biraz. Onlari tatmin et ama verme. Böyle Birsey cok heyecan verici. Kimse de seni yataga Atamaz. Sen istemedigin sürece yapamazlar. Ve sen kendine ayri bir insansin ve aptal biri de degilsin.
Güzel bir taktik.
Hayır değersiz olmazsın , gidilebilir ama gerçekten güvenilir biriyse. Bütün erkekleri de aynı kefeye koymayalım. Ama riski var mı var. Başına kötü bir şey gelse nasıl ıspatlayacaksın, ne yapacaksın. Dikkat et.
Saçma sapan yorumlar gelmiş yine bende 3. Buluşmada gittim birlikte de olduk oluyoruz da çok şükür hala devamız bi senemiz olucak yakındada kafa yapılarımız düşüncelerimiz aynı çok da iyi anlaşıyoruz
Tabi ilişkiye 3. Buluşmada girmedim jsjsje o güveni bana verdi ve sonra hala da değişen bir şey yok yani
Evet böyle örnekler d var. Karakter meselesi ama bizimde baya uydu elektriğimiz. Zor olunca ne oluyor sanki
Ya şöyle ben sevgilimi liseden tanıyordum eski flörtümdü ilk buluşmada baya iyi anlaştık baktık zevklerimiz falan aynı kafa dengiyiz yakınlaştık da zamanla ben senden çok hoşlanıyorum dedi sevgili olduk işte ilişkiye girdik falan bana burada dediler yapma değişicek alacağını alır sonrs gider falan hiç de öylr bi şey olmadı nerdeyse bi senedir birlikteyiz ilişkiye de giriyoruz sık sık o yüzden burada yazılanlara çok takma sadece o kişiye odaklan
İstersen bana özelden yaz konuşalım sormak istediğin varsa sor dertleşiriz benimde birileriyle konuşmaya ihtiyacım var
İnsanlar sen kolay olduğun için kolay görmezler. Sen ne kadar kolay olmasan da o seni öyle görmek istiyorsa öyle görür. Seni kolay gördüğünü düşünüyorsan yanında kalma.
derdi oysa 20. buluşmada da eve atar çakar geçer, kadına değer vermiyorsa 200. buluşmayıda beklese işini görür ve seni atar. amacını anlaman lazım önce.
Artık türkiyede de mi böyle oluyor bunu sadece yurtdışında görürdük bunu yaşadım ben yurtdışında ona sen karar vereceksin bu hareket seni basit mi yapar veya yapmaz diye bence o erkeğin gözünde yapar
"Teklif verdim" nedir yaa... :)))
Konuyu ihaleye mi açtınız?
Yaa sjjsjsb çok güldüm öyle olmuş biraz
Bu işin ortası yoktur; ya ilk buluşmada gidersin zaten ya da nişandan sonra falan. 2 niyet vardır; iyi niyetli mi iki taraf yoksa art niyetli mi
İçinden geldiği gibi davran ben genelde ilk üç buluşmayı evde yaparım önce kalite kontrol uğrunda değerse sinemaya gideriz😉
Bi erkek ikinci buluşmada hemen eve çağırıyorsa art niyetlidir, çizgilerini koy bence bi kadın olarak.
İçiniz neden fitne fesatla kaynıyor
bunun fitne fesatla hiçbir ilgisi yok. Günümüzdeki çoğu erkek cinsel amaçla kızları eve çağırıyor kimin içi fitne fesat burada belli.
O zaman deki çoğu erkekler de herkesi aynı keseye koyma
tamam da bu benim görüşüm benim yorumum sana girip çıkan ne
Y a r r a k
Aldın mı cevabını
Bazı kızlar da bana teklif ediyirlar evine geleyim mi diye :D Bu durumda kızların niyeti tam olarak ne oluyor? O zaman bana bu teklifi yapan kızlar da art niyetli oluyorlar :D
@BalkanTürkü kanka hepsinin canı penis istiyor deli gibi yaa
Senden beklendik laflar olacağını ilk yorumundan tahmin ettim zaten zaten bi kadınla nasıl konuşacağını öğren ondan sonra gelip burada benim yorumum altına yorum yaparsın.
Feminist değilim ne kızların tarafında olurum nede erkeklerin. Üstteki yorumuma bakarsanız çoğu erkek yazdığımı görürsünüz. Kızlara gelecek olursak da çoğu erkeklerin art niyetli olduğu kadar kızlardada var. Hiçbirini kötümseme taraftarı değilim herkes kendine yakışanı yapar herkesin kendi özgür iradesi var ben kendi hayatıma bakarım. Kız burada bi görüş istedi bende kendi tavsiyemi verdim olay burada bitiyor iyi akşamlar.
İyi akşamlar iyi günler dilerim 😊😊👏👋
Bence sen bunu diyen kişiyi hayatından çıkarmalısın.. çünkü daha 2. Buluşmamızda sana bunu diyen birinden hiçbir şey olmaz iyilikte gelmez..
Kolaylıkla ne alakası var?
Değersizlikle ne alakası var?
Eve gidilmesi de doğru değil bence. Eğer ki sana öyle hissettiriyorsa bir düşün bence.
Kolay zor ne ya iğrenç geliyo bana bunlar. Kendin için kolay olur muyum diyorsan direkt basit bi insansın zaten
Şimdi doğruları konuşmak var film izkerken sevişmek isteyecektir ozaman ne yapacaksın
Seviscem sjsjsjs yapmayacak olsak giderim zaten ama o yüzden kararsızım. Sonrası düşündüruyor. Çünkü hep isteyecek
Daha önce hic sevistinmi biriyle peki yoksa ilk defamı seviscen
Aman takılma böyle şeylere sen ne istiyorsun? Gitmek istiyorsan git değer bunlarla ölçülen bir şey değil.
Eninde sonunda peçete olacaksın bence hiç başlamadan ayrıl
Kimseyle olmayayım o mantığa göre
evet. bu kafayla en fazla peçete olursun kral. ben de onu dedim zaten. kendine odaklan
Ne alaka ki neyi yanlış yapıyorsam onu söyle o zaman.
Oldu mq. Beyin uploader mıyım ben
Hayat öğretici miyim
peçete geliştirici miyim
neyim ben
keyfime göre yorum yapıyorum
her önüme gelene level atlatsam
peçete kalmaz memlekette
Aman be iyi
Kişiye göre değişir. Erkek vardır gidilir, erkek vardır gidilmez
Hina bile koyulurrrrr gitmesende gitti derlerrrr 😂😂
Gidilmez. Erkek ne kadar geç elde ederse o kadar değerlisin
Tam tersi ben hemen elde ettiğim kızlara daha çok değer veriyorum. Çünkü beni çok fazla uğraştırmadıkları için onları ödüllendiriyorum :D
İstisna
Ben gitmezdim zaten bu teklifi yapanın hayırlı bir iş için cağırmadığı ortada
Belki hayırlı iş yapacaklar :D
@BalkanTürkü o zaman hayırlı işlerr ne diyeyim
2. Buluşmada eve gitmemeni tavsiye ederim. Birde belli bir çekim, ereksiyon varsa hiç gitme
Bence direkt sil engelle seni tek istediği becermek
Yapmak istemediğin sürece yatağına girsen bile sana bir şey yapmaya hakkı olamaz ama güvenmiyorsan hiç evine gitme
Kendini yatakta bulmak istemiyorsan, gitme.
yaşamak istediğin bazı şeyler varsa bunu kişi değil yaşanacak anın özelliği unutulmaz yapar ve sende bunu yaşamak için en özel yolu dene mutlu olursun
İlkinde gidenler kendini belli etsin 😅
nasıl belli etsin?
Ben olsam gitmezdim çünkü onun düşüncesi şu olurdu ne kadar meraklı hemen kendini salıyor olurdu bence öyle knki
3 De gidilir kural o kank
her iki ihtimaldede kardeşim yedin sanırım eve gidersen her yerrinden yersin sadece sen ne istiyorsun gönlünden geçen ne
Bugün eve gidilirmi diye sorarsın yarında cok pismanım ben napıcam diye sorarsın
Noo
Gayet masum gayet düşünceli bir çocukmuş maşallah seni sinemalarda falan yormak istemiyo evinde bir film izleyecksin hepsi bu 😏
Seni neden eve davet ettiği apaçık ortada. Sen de saf olup gitme evine. Kendini kullandırtma.
Asla olmaz seninde canın istiyor belli ver kurtul bence muamelen iyise adam senindir
Gitme kimsenin evine güvenip Allah korusun haberlere bir bakın sakın ha sakın
Yani bilemedim şimdi karşıdaki kişinin verdiği güvene bağlı
İşk buluşmada arabada yapmak varken. O heyecan 😂
Ev sıkıcı.
Yatağa atıcak seni keşke benimde yatağa atıcam bir sevgilim olsaydı
İlk bukismada bile eve atarim nabarsan yap zaten değersiz olcaksin
Başka film izlersiniz artık
Gitmek isteyen gider
Kaç aydır birliktesiniz?
Hiç bir buluşmada gitmemelisin.
Degersizsiniz zaten :D
Bişey olmaz ya. Kendine güvenin yok mu
İlişkinin durumuna göre değişir
Gidilir ama ne olacağını biliyorsun
Gidilir neden gidilmesinn
@bigudiist sen kendinden emin değilsen yapacak bir şey yok zaten kanka
@bigudiist içiniz kaynamasın
@bigudiist fitne fesatla
@bigudiist kızın ne istediği zaten belli
@bigudiist pişman olmaz merak etme
@bigudiist kimin kaynadığı belli ülkede kadınlar daha istekli kanka
@bigudiist olucak tabi hem sanane ister gider ister gitmez giren çıkan sana mı kanka
@bigudiist ne dememi istersin
@bigudiist Z kuşağı değilim teyze
@bigudiist sende git yatakta oyna ben kuma razıyım 😂😂
@bigudiist yaz yaz yaşına baktımda söyledim yani
@bigudiist bana göre yaşlısın ama yani
@bigudiist sana mı asılayım 😂😂
@bigudiist yanii
@bigudiist aslında güzel kadınsın yaşına göre 😂😂
Kafam biraz güzel olabilir kusura bakma yani
Hahahah sohbete bak :D Çok güldüm :D
@bigudiist hayvanlar koklaşa koklaşa
İnsanlar ise konuşa konuşa anlaşır😂😂
@BalkanTürkü gülme kanka konuşuyorum şurada hanım efendi ile ☺️☺️
@bigudiist velet dediğin şahıs var yaa
@bigudiist sen anladın artık gerisini ☺️☺️☺️😊😊
@bigudiist yav sende bir karar ver ne diyim yaa
@bigudiist büyür senin için sen yeter ki iste
@bigudiist ya yetişemiyorum kavganıza az yavaş yazın
@lGülAşığıl bizden hızlısı mezarda bremın
@bigudiist 🤣
@bigudiist ısıtdın beni soğurmuyum daha😂😂
@bigudiist şu an sizinle bir cafede oturup konuşmak vardı
Birbirinizi tavladınız fenasınız :D Kız sana kalp attı :)
@bigudiist neden rezil olasın
@bigudiist ❤️❤️❤️
@BalkanTürkü düştü bana 😂😂😂
@bigudiist :D
@bigudiist ne diyorsun 😂😂
@bigudiist ben seni severim öldürmemm
@bigudiist yorumumun arkasındayım
@bigudiist yuhh benimde kardeşim var 😠
@bigudiist ara watsapdan
@bigudiist vallahi lens değil yani
@bigudiist bak yine beni anlamıyorsunuz
@bigudiist mavi gözlü sarışın boyumda 1.79 kilomda 76
@bigudiist senin için takarım 😂
@bigudiist inşaallah iyi birisi çıkar
@bigudiist çok iyi bir yerden buluyorsun
@bigudiist Büyük lokma ye büyük konuşma☺️☺️
@bigudiist bende isterim 😂😂
@bigudiist o nedir bilmiyorum?
@bigudiist bekle yazıcam
Kavganız bitmedi mi hala ya uyudum uyandım hala kavga ediyorsunuz
@lGülAşığıl kavga değil arkadaşım muhabbet sohbet
@bigudiist bize aşk lazım 😂😂
@bigudiist değil mi ama
Git de bi kaysın sana yıldız gibi
Biraz erken, ben gitmezdim.
Çabuk ulaşılan çabuk biter.
Gitmek istiyorsan git kime ne
5. buluşmada gidersen sanki çok değerli olacaksın
Evet değersiz olursun
Sen neyi yaşamak istiyorsan onu yaşa
Evine git sana aşık olur.
Gidilir aradaki ilişkiye kişiye göre değişir
Ben olsam gitmezdim. Erkeklere asla güvenmem.
Amacın evlilikse işini sağlama al
Öyle bir amacım yok ama yinede hangisi doğru bilemedim. Yeni tanıştım sonuçta ne evliliği
ilk 5 bulusmaya kadar gitme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?