Eski sevgilimi tamamen nasıl unuturum?

2 buçuk sene önceki sevgilim, aslında sevmiyorum şu an hiç bir iyi duygum yok aşk yok tamamen bana yaptıkları o dönem hissetirdikleri bende tranva olarak kaldı. Beni değersizleştirmesi birden bire sonra başka kızla görmem 2.5 yıldır istemeden stalklayıp hep bela okumama felan kötü olmasını isteme noktasına getirdi kız arkadaşını kendimle kiyasla noktasına gögüsleri benden büyükmü kalçası nasıl boyu nasıl dahamı zeki başarılı neden onu tercih etti diye burada yüzeysel bahsediyorum içimdeki siniri ateşi bilemezsiniz ona bakmak istemiyorum artık kötü olmasını gebermesini istiyorum. Size sorum ben onun gebermesini de istemek istemiyorum hani komple unutmak istiyorum başaramıyorum bakmadan hala duramıyorum pek bişey paylaşmıyor ama yinede bakıyorum tekrar söyliyim onu sevmiyorum Allah belasını versin benden kötü olsun diye istiyorum artık bu duygulardan da kurtulup onun iyi olmasını istiyorum affedip kendimide yiyip bitirmiyim diyorum Allah kahretsin başaramıyorum affetmeyi her gün bana yaptığı haksızlıklar hissetirdikleri parça parça hergün birşeyi aklıma geliyor metroda duşta yemek yerken geliyor , o beni aklına getirmiyicek kadar değer vermiyor ben sinir olmak için bile aklıma getirip aslında bi çeşit değer veriyorum ben bu duygulardan kurtulmak istiyorum yeterr 😔😔
Eski sevgilimi tamamen nasıl unuturum?