Bunu dedikten sonra engelledi. 4 gün geçti aradan. Bugün arkadaşımdan aradım onu. Sesimi duyunca kapattı mesajdan bi şey dicektim dedim. Burdan söyle dedi. Yok kısa değil konuşarak söylemem lazım dedim. Sonra o aradı. Ben senden hoşlanmıyorum dedim. O da dedi ki biliyordum yalan söylediğini ben anlarım o an ortamı yumuşatmak için söylenecek bir söz değildi o dedi. Ben seni arkadaşım olarak görüyorum dedim sen ne olarak görüyorsun dedim eski arkadaşım olarak görüyorum dedi. Seni istemiyor demeyin kızarım valla. Bu cümleyi çok duydum son zamanlarda. Bi akıl verin bana
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seni istiyorda istemiyor gibi. Trip atmışsınız birbirinize çocuk seni seviyor mu tam emin değilim
Ya dedi ki bi daha aramam yazmam. Bi de ona hoşlandığımı söylediğim konuşmada bana demişti ki aklımda bi kız var üniden hoşlanıyordum burası bitince onun karşısına çıkıcam ama sen böyle kırıcı sözler söyleyerek moralimi bozuyorsun toparlanmamı engelliyorsun arkadaş olmayalım dedi. Hoşlandığımı söyledim ben senden hoşlanmadım hiç dedi. Genel anlamda mı yoksa söylediklerimden dolayı mı dedim genel anlamda dedi. Bugün de bunu söyledi. Sonuç olarak ne anladınız siz?
Sonuç olarak seni üzmemek iztemem ama açık açık senden hoşlanmam demiş yol ver gitsin
Öyle yapacağım zorla güzellik olmaz
Aynen 😅
Peki neden hala cevaplıyor direkt engellemek yerine
Vakit geçirmek takılmak için olabilir
Peki sizce ben ona bir ay sonra falan yazsam başka numaradan arasam ya da arayı düzeltmeye çalışsam ne der? En azından arkadaş kalabiliriz bana sen eski arkadaşımsın diyor
Arkadaş kalsan ne değişecek. Bir ay sonra yazsan bile bir şey değişeceğini sanmam. Seni engellemeden önce ona karşı ilgili olduğunu gösterseydin.
Bu saatten sonra düzelmez mi? Böyle kalması kötü ya iki aydır sürekli görüştük ettik. Askeriyede bi de şu an. Konuştuğu biri mi vardır? O bana kendi pek yazmaz etmezdi zaten. Alıngan biriydi. Ama mesela internete giremiyorum diye yemin ederdi ama girerdi yani emindim. Güven vermiyordu tam olarak bi arkadaş olarak. Belki pembe yalan söylemek istiyordu. Ne biliyim ya onunla konuşmayı çok özledim. Metrodan yurda doğru yürürken ilk o zaman fırsat bulurdum aramaya arardım bazen de o arardı. Ama son zamanlarda pek aramazdı. Olsun sevgilim falan değildi ki zaten. Ben çok suçladım onu her gün aynı konuydu bıktı. Of keşke bi yolu olsa tekrardan arkadaş olmamızın
Belki bıkmıştır ama sana aşık olduğunu sanmıyorum. Ama sen aşık gibisin 😅😅 Çok zorlama bence kısmetinde başka biri var
Ya sizin burcunuz ne? Aşık değilim ya buna benzer bi şey daha yaşamıştım iletişimim problemli düşünmeden konuşuyorum bi de bıktırıyorum insanları. Bana boş ver demeyin. Bana mevcut durum içinde onun benimle tekrardan arkadaş olmak istemesi için bi öneride bulunur musunuz? Bi kızın böyle bi erkeğin peşinden koşması hiç hoş değil biliyorum ama arkadaş olmazsak ben çok kötü hissederim kendimi çok
Anladım benim burcum Akrep 🦂
Onunla arkadaş olmak istiyorsan bir kaç gün onunla konuşma. Sonra iletişime geç bir şekilde arkadaş olmak istiyorum de
İkinci bir durum her gün saat başı çocuğa yazıp rahatsız etme yoksa senden soğur. 2 günde bir yaz mesela
Tamam öyle yapıcam. Ama mesela 4 gündür konuşmuyorduk dün aradım. Senden hoşlanmıyorum o anlık söyledim dedim. Ben ona dedim ki ben seni arkadaşım olarak görüyorum peki ya sen dedim sen benim eski arkadaşımsın dedi. Sizce gayet de iyi biliyor mu ondan hoşlandığımı ama o benden hoşlanmadığı için bilmezlikten geliyor. Yani mesela dün ben senden hoşlanmıyorum sen arkadaş olmayalım konuşmayalım artık deyince bunu söyledim dedim. O da dedi ki biliyordum yalan söylediğini ortamı yumuşatmak için söylenecek söz değildi. Yalancı ve kırıcı insanlarla arkadaş olmuyorum katı kurallıyım dedi. Sizce ben yan çizince o da mı çizdi anlamamazlıktan gelmek onun işine geleceği için?
Bir de dedi ki hoşlanıyorum diyerek yalan söyledin ama bir işe yaradı mı? Fark ettiysen o günden beri aramıyorum dedi
Bence bu yaşananları geçmişte bırak. Şimdi arkadaşlık kurmaya çalış. Zamanla ondan hoşlandığını ciddi olduğunu belli et.
Daha dün söyledim ben seni arkadaşım olarak görüyorum dedim sen ne olarak görüyorsun dedim, sen benim eski arkadaşımsın dedi. Eski mi neden ama dedim sebeplerini önceden söylemiştim zaten şimdi kapatmam gerekiyor dedi. O arkadaş olmak istemiyorum diyo. Nasıl olacak
Herşeyi mahvetmişsin 😂😂
İlk başta onu sevdiğini söyleseydin ve ciddi olduğunu söyleseydin
Bence 2-3 gün konuşma onunla. Sonra ara hata yaptığını söyle. Onu sevdiğini ve daha önce söylemeye çekindiğini söyle. Ciddi olarak onu sevdiğini söyle arkadaş olarak değil de