Kızlar, ileride gelecek vaadedemedigim icin asgari ücretli bir is'de çalışacağım benim gibi biri evliliği haketmiyor degil mi?😔?

Benim tek istediğim birinin beni sevmesi bana aşık olması o kisiyi sevip ona asik olmak, ona sarılmak uzgunken onun dizlerindeyken omuzundayken aglamak onunla eglenmek onunla mutlu olmaktı. Ben yanindayken huzurlu mutlu olabilecegim birisi olsun istedim ama bu pek mümkün degil gibi ben gelecek vaadebilen birisi degilim hayatimin her köşesi yanlis tercihlerle dolu, yeterince akıllı degilim yeterince makûl davranisli değilim.
Akedemik yonden hic başarılı birisi olamadim bu lisede de canımı yakti universitede bir hayli yakıyor 2 yıllık tercih ettim 2 senelik mezuna kalma sürecinden sonra onuda elime yuzume bulastirdim Şu an 2. Sınıftayım ve okul en az minimum 2 dönem uzuyor bundan ailemin haberi yok (beni anlayacaklarini düşünmediğim icin belirtmedim, yadeyse zaten söyleyecektim cok rahatsizim bu durumdan) haberleri olsaydı coktan birakirdim bu donem universiteyi. Simdi bitiremeyecegim bir universiteyi okuyorum ailem diploma istediginde ne yapacağım bilmiyorum. Yalnızlık artık ruhumu, kalbimi, karakterimi nesemi herşeyimi bozuyor. Yolda el ele tutusan bir cift görüyorum gozlerim doluyor, ne kadar tatlilar diyorumm. Ben hep hersey iyi olsun istedim insanlara zararim olmasın, seveyim sevileyim deger göreyim istedim hicbiri olmadi. 14, 15 yaşımdan beri hepp mutlu bir evliliğin hayalini kurdum durdum ama son 2 3 senedir şöyle bakıyorum da günümüzün paradan baska birşeyle çalışmadığı bu düzende neden ileride olacak esime olursa çocuğuma yokluğu fakirligi yasatayim ki, yokluğu ve yoksullugu yaşamis biri olarak. Gerci hoş ya beni kim ne yapsın ki, bu konuda da bu cok isime yarıyor kimse beni önemsemiyor deger vermiyor boylelikle evlilikten 1 adim daha uzakta kalıyorum, herkes hakettiğini yaşıyor derim hep ama cokk isterdim yanindayken içimin icime sigmayacagi o kişinin eşi olmayı. Sizce haksızmıyım benim gibi birisi evlilikten uzak durmali degil mi?
Kızlar, ileride gelecek vaadedemedigim icin asgari ücretli bir is'de çalışacağım benim gibi biri evliliği haketmiyor degil mi?😔?