Benim tek istediğim birinin beni sevmesi bana aşık olması o kisiyi sevip ona asik olmak, ona sarılmak uzgunken onun dizlerindeyken omuzundayken aglamak onunla eglenmek onunla mutlu olmaktı. Ben yanindayken huzurlu mutlu olabilecegim birisi olsun istedim ama bu pek mümkün degil gibi ben gelecek vaadebilen birisi degilim hayatimin her köşesi yanlis tercihlerle dolu, yeterince akıllı degilim yeterince makûl davranisli değilim.
Akedemik yonden hic başarılı birisi olamadim bu lisede de canımı yakti universitede bir hayli yakıyor 2 yıllık tercih ettim 2 senelik mezuna kalma sürecinden sonra onuda elime yuzume bulastirdim Şu an 2. Sınıftayım ve okul en az minimum 2 dönem uzuyor bundan ailemin haberi yok (beni anlayacaklarini düşünmediğim icin belirtmedim, yadeyse zaten söyleyecektim cok rahatsizim bu durumdan) haberleri olsaydı coktan birakirdim bu donem universiteyi. Simdi bitiremeyecegim bir universiteyi okuyorum ailem diploma istediginde ne yapacağım bilmiyorum. Yalnızlık artık ruhumu, kalbimi, karakterimi nesemi herşeyimi bozuyor. Yolda el ele tutusan bir cift görüyorum gozlerim doluyor, ne kadar tatlilar diyorumm. Ben hep hersey iyi olsun istedim insanlara zararim olmasın, seveyim sevileyim deger göreyim istedim hicbiri olmadi. 14, 15 yaşımdan beri hepp mutlu bir evliliğin hayalini kurdum durdum ama son 2 3 senedir şöyle bakıyorum da günümüzün paradan baska birşeyle çalışmadığı bu düzende neden ileride olacak esime olursa çocuğuma yokluğu fakirligi yasatayim ki, yokluğu ve yoksullugu yaşamis biri olarak. Gerci hoş ya beni kim ne yapsın ki, bu konuda da bu cok isime yarıyor kimse beni önemsemiyor deger vermiyor boylelikle evlilikten 1 adim daha uzakta kalıyorum, herkes hakettiğini yaşıyor derim hep ama cokk isterdim yanindayken içimin icime sigmayacagi o kişinin eşi olmayı. Sizce haksızmıyım benim gibi birisi evlilikten uzak durmali degil mi?
Akedemik yonden hic başarılı birisi olamadim bu lisede de canımı yakti universitede bir hayli yakıyor 2 yıllık tercih ettim 2 senelik mezuna kalma sürecinden sonra onuda elime yuzume bulastirdim Şu an 2. Sınıftayım ve okul en az minimum 2 dönem uzuyor bundan ailemin haberi yok (beni anlayacaklarini düşünmediğim icin belirtmedim, yadeyse zaten söyleyecektim cok rahatsizim bu durumdan) haberleri olsaydı coktan birakirdim bu donem universiteyi. Simdi bitiremeyecegim bir universiteyi okuyorum ailem diploma istediginde ne yapacağım bilmiyorum. Yalnızlık artık ruhumu, kalbimi, karakterimi nesemi herşeyimi bozuyor. Yolda el ele tutusan bir cift görüyorum gozlerim doluyor, ne kadar tatlilar diyorumm. Ben hep hersey iyi olsun istedim insanlara zararim olmasın, seveyim sevileyim deger göreyim istedim hicbiri olmadi. 14, 15 yaşımdan beri hepp mutlu bir evliliğin hayalini kurdum durdum ama son 2 3 senedir şöyle bakıyorum da günümüzün paradan baska birşeyle çalışmadığı bu düzende neden ileride olacak esime olursa çocuğuma yokluğu fakirligi yasatayim ki, yokluğu ve yoksullugu yaşamis biri olarak. Gerci hoş ya beni kim ne yapsın ki, bu konuda da bu cok isime yarıyor kimse beni önemsemiyor deger vermiyor boylelikle evlilikten 1 adim daha uzakta kalıyorum, herkes hakettiğini yaşıyor derim hep ama cokk isterdim yanindayken içimin icime sigmayacagi o kişinin eşi olmayı. Sizce haksızmıyım benim gibi birisi evlilikten uzak durmali degil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Hayır cnmm hak ediyon evlenmek yuva kurmak senin de hakkın senden fazla bise bekleyen biri önce kendi de sana biseyler vadetsin bu çağda hersey müsterek
Ne kadarr tatlıı anlatmışsın cok tesekkur ederimm. Evet haklısın benden birsey bekleyen biriyi bana da kendine de birseyler vadetmeli ama ben yetebilmek istiyorum benim oyle bir maddi gücüm olmalı ki kurduğum yuva da kimseye muhtac olmamalıyız. Ben bu sebepten dolayı sevdiğim kadına acilamiyorum hos oyle mukkemmel bir kadın beni hayatına kabul edermi sanmam ama yinede ileride keske dememek icin açılmak isterdim ama dediğim gibi ben daha kendime anca yetebilecekken (asgari ucretten dolayi) birde evlenirsem nasıl o evi ayakta tutabilirim ki...
Fazla bir şey bekleyen sürekli beni yedirsin içirsin diyen kadın zaten ileride paran olmasa sana hiç dönüp bakmaz. Seni zor gününde bile bırakmayacak insan lazım. Zaten yetersin neden yetemeyesin ki asgari ücretle mis gibi mutlu yaşayan insanlar da var tek kriter fazla beklenti içinde olmamak. İnşallah en güzelleri senin olsun cnmm
Sana katılıyorum hayir ben zaten beni zor gunumde birakmayacak beni ben oldugum icin sevecek birisi olsun isterdim hayatimda. Insallah seninde hakkinda hayırlısı olur. Ben halen benim icin zor olduğunu düşünüyorum ama bakalim kader.
Asgari ücretli erkekle evlenmek geçim sıkıntısı yaratabilir
Evet bende o yuzden sormustum bu soruyu gecim sıkıntısı olusuracagi icin evlenmeyi düşünmüyorum ama cok istiyorum o yuzden mesela seninde. dedigin gibi ablacim baskalarinin da gecim sıkıntısı olusturabilir demesi beni bu fikrimde sabit tutabilir.
Para önemli değil diyenler melek rolü kesiliyor. Gerçekte çoğu hemcinsim evleneceği erkeğin maddi durumuna da bakar.
Para elbette her şey değil, ben en çok sevgiye önem veririm ama paranın önemini inkar edemem.
Evet ablacim bu devirde tabi ki para önemli seni anlayabiliyorum, yeteri kqdar paran yoksa İstanbul gibi bir yerde kiralik ev bile tutamıyorsun halbuki en temel ihtiyaclarin en önemlilerinden biri asgari ucretle Şu an İstanbul'da tek basima gecinemem sanırım normal bir yerde ise asgari ucretle bir aile gecinemez ya hele de 0'dan bir yuva kurulacaksa. Dediğim gibi ablacim ben maksimum asgari ucretli bir iste calisabilirim gidişatım ön görüsü ve evlenmek hep hayalimdi hep en cok istediğim şeydi ama evlenmemeliyim bununda farkindayim ama bu düşüncemde sabit kalmam icin bu görüşüme katilacak insanlari gormem gerek mesela sen bana yardimci oldun cok teşekkür ediyorum.
Rica ederim 😇
Ne alaka
Soru gayet açık uzun ama açık gelecek vadetmiyorm o yüzden evlilik benim gibi biri icin fazlami diyorum fazla olduğunu biliyorum sadece tastikletmek istiyorum
Saçma
Peki neresi?
Neden saçma buldun ki
Yani
Para demek hersey demek değil
Öyle olsaydı en zenginler en mutlu kişiler olurdu
Tabiki ama ornegin asgari ucretle calisan bir esin var ve sen çalışmıyorsun aldigi maas 2850 tl evin dogal gaz faturasi evin kirasi teleofn ve internet faturaları yeme icme giyinme vb derken 2850 tlyi coktsn geciyorsun ki yani asgari ucretlede perisanlik olur
Bende çalışırım niye çalışmayayım
Işte evet aslinda haklısın ablacim, ama ben yetebilmek isterdim esimin çalışmasını istemezdim neden ben zaten calisacakken o da çalışsın ki o neden perisan olsun ki ben tek basima yetebilmek isterdim bir de görüyorsun ablacim sürekli kadin cinayeti oluyor Allahsızların ne akli var ne dini ben korkuyorum da ya eşime birsey olursa ya tacize uğrarsa ya öldürülürse ve de dediğim gibi ben yeterince güçlü olamadigim icin esim çalışmak zorunda kalacak ben yetebilmeliyim yetemeyeceksem haketmiyorumdur diyorum ama yuva kurmak da en büyük hayalim...
Yaşın kaç senin ve meslek ne?
Ben 21 yaşındayım soruda da dedigim gibi bitiremeyeceğim bir 2 yıllığın son senesini okuyorum
Daha çok gençsin yolun başındasın
Hayır ben akedemik yönden başarılı olabilecek biri degilim ne sayisala aklim basiyor ne de sozel derslerin konularini aklimda tutabilecek kadar hafızası kuvvetli birisiyim onun dışında bir meselege yatkınlığım yok bu zamana kadar bu yasima kadar gecmisim hep pismanliklarla dolu oldu ve halende devam ediyorum basarili olamıyorum ailemi gururlandiramiyorum daha kendime gurur duyabilecegim tek bir anım bile yok ve hep hayalini kurduğum en sevdiğim hayalimi kendi kendime yaktım ben elimde olmadan da olsa hakediyorum boyle yasamayi yani ablacım yas olarak yolun basinda gozuksemde bu zamana kadar bazi şeylerin temelini atmalıydım birak temeli inşaatı yapacak istegi bile kendimde bulamadım
İçim şişti ya gören de 60 yaşında hayatını hep yanlışlarla çizmiş sanır
Git bir hava al gel
Bak gökyüzü ne kadar güzel
Ne kadar tatlısın abla yaa senin gibi pozitif bakabilmek isterdim ama bu sıralar o kadar cok stresliyim o kadar cok kotu hissediyorum ki bide haksiz sayılmam bu konuda da yani en sevdiğim hayalimi de caldim kendimden hersey cok kotuye gidiyor bir süredir ne yapacagimi şaşırdım.
Ben gökyüzü yagmurluysa eger seviyorum birdr hava cok soguk be abla burada 6 derece diyo ama yalan daha soğuk
Yavrucuğum her hava ayrı güzeldir görebilmek marifet
Dert bir tek sende yok
ülkenin yarısından fazlası asgari ile çalışıyor Senin dediğin gibi olsaydı kimsenin evlenmemesi gerekiyordu
Evet dedigine katılıyorum gorebilmek marifet. Bu asgari ucret konusunda da hakli olabilirsin ama ulkenin yarısının asgari ucretle gecnebilmesi beni malseser ilgilendirmiyor cunku onlarin aileleri evlenmelerinde destek vermis olabilirrler gecmiste hersey bu kadar pahali degildi benim hicbir dayanagi m yok ve asgari ucretle calisanlarin çoğunun esi çalışıyor ben eşimin benim yüzümden calismasini istemiyorum. Kendi calismak isterse bile yani ogretmenlik polislik doktor vb. Gibi meslekler değilse yani kurum felan çalışmaması için onu kırmadan elimden geleni yapardim yani benim durumum farkli ablacim.
Sorumluluk duygunun olması güzel ama bu kadar takma kafana
Daha yolun başındasın
Yurtdışına gidersin
Kendi işini kurarsın
Va vs daha pek çok şey yapabilirsin
Ama nasill kii ablacım ben tutunacak dalı tutmasam bile görmek istiyorum hicbir hedefim amacim isteğim cabam yok sevdigim kadına acilamiyorum sirf benden bir şey olmayacak diye
Sevdiğin kadın mı var?
Açıl ne olacak
Var dunyalar tatlısı biriii ama yani dusuncelerimi biliyorsun ablacım birde ben oyle yakisikli rglencelii biri de değilim hadi yine acilayim diyorum ne kaybederim ki diyorum ama bu seferde olurda bir gelecegimiz olursa onunla, ona bu hayatı maddi acıdan zehir etmek istemiyorum.
Ya bunları düşünme
Seviyorsan ilgin varsa git açıl
Su akar yolunu bulur
Bu kadar derin düşünürsen kafayı yersin