Aşk İlişkileri Kadınlarda en çekici bulduğunuz şey? Adajsösnns Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kadınlar doğası gereği çok farklıdır.her görünüşü feminen ve çekicidir.sende nedir bu çekiciliğin tanımı? Kadınlarda en çekici bulduğunuz şey? Cevapla Nedir Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
barraquda Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. beline yakin uzun gösterişli saçlar.. aklimi başımdan alır. 0 0 Yorumla
ssbbwlilith55 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl etli butlu kocadötlü olacak. oturdu mu çökertecek. 0 0 Yorumla
DorukAtmaca Takip Et Xper 4 Yaş: 53 , eic 100% +1 yıl Bu her kadında değişir. Bazı kadında dudak ypısıdır bazı kandlarda genel duruştur. bazılarında öne çıkan fiziki bir özelliktiir. 0 0 Yorumla
yasminnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Yani bence zekası ile çekmeli insan ya. Tabi dış görünüşte önemli ama. İçi de dolu olsun mümkün ise.. 🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
writerr35 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Akılı benden iyi oynuyorsa çekilirim başlarım her türlü oyuna ondan sonra aramız da elektirik akımı o biçim 😎😁 0 0 Yorumla
Korazonツ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Böyle narin ve ojeli elleriniz beni çıldırtıyor Çok güzel sexsi varlıklarsınız iyi ki varsınız Gözümüz gönlümüz açılıyor kajsjsjsj 0 0 Yorumla
birumut39 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Müşteri lere verdigi gbi banada verimkar ise çekici dir 0 0 Yorumla
BehruzuFurkan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hareketleri, bakışı gülüşü falan kız güzel olmasa da bunlar olunca düşüyorum direkt 0 0 Yorumla
Wakwak41 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yürüyüşü bazıları öyle bir yuruyus sergiliyor ki anlatamam 0 0 Yorumla
Hayatyolummmcuk Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Burada herkesin fizik ve seks organlarını söyleyeceğine eminim. Ama şunu kesinlikle belirtmeliyim ki bir kadında zekâ olursa seks 2. Planda kalır. Kesinlikle zekâsı önemli benim için. Olgun düşünceler çekici gelir. 0 0 Yorumla
Tercübeli Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl ÖZGÜVEN. Bir kadın kendini ne kadar iyi ve rahat hissederse, karşısında ki insanı da öyle olduğuna ikna eder. ...✌🏻😎 0 0 Yorumla
believes Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl İnsanlar olmak istediği veya küçükken ilgisini çeken kişilerin benzerlerini çekici veya güzel bulurmuş. Benim için çekici kadın iyi- dürüst kadındır. 0 0 Yorumla
adilsoru Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Saç rengleri çok çekici bence kumral kızlar çok güzeller 😍😍 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Gözlerinin içinin gülmesi 0 0 Yorumla
sarpdogukanlı Takip Et Bilge Yaş: 53 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 767 cevap paylaştı. Ayak bilekleri, ayakları, gözleri, bana göre.. 0 0 Yorumla
Empathetic95 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Saçları, gözleri, elleri ve zekası 😅😅 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Zeki ve kafa dengi biri olması gerek 0 0 Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Topuz saç 0 2 Yorumla Adajsösnns +1 yıl İlk defa duyuyorum seveni valla Yorumla Düzbirisi +1 yıl Ben seviyorum hoş bir detay bence 🙂 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Edebi ağır basliligi 0 0 Yorumla
Tanrinindelisi2 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Saçları topuklu ayakkabı dikngogus ve sıkı kalca 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Burun ve dudakları 0 0 Yorumla
busecanan Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Fiziksel 0 1 Yorumla eskiüyeniz06 +1 yıl Vaaayyyyy masallah sende fenaymssn valla evliysen eşin şansli Yorumla
zaferrsancak Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Vucut 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. göttt 0 0 Yorumla
söylemembane Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Bakimm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
beline yakin uzun gösterişli saçlar.. aklimi başımdan alır.
etli butlu kocadötlü olacak. oturdu mu çökertecek.
Bu her kadında değişir. Bazı kadında dudak ypısıdır
bazı kandlarda genel duruştur. bazılarında öne çıkan fiziki bir özelliktiir.
Yani bence zekası ile çekmeli insan ya. Tabi dış görünüşte önemli ama. İçi de dolu olsun mümkün ise.. 🤷🏻♀️
Akılı benden iyi oynuyorsa çekilirim başlarım her türlü oyuna ondan sonra aramız da elektirik akımı o biçim 😎😁
Böyle narin ve ojeli elleriniz beni çıldırtıyor
Çok güzel sexsi varlıklarsınız iyi ki varsınız
Gözümüz gönlümüz açılıyor kajsjsjsj
Müşteri lere verdigi gbi banada verimkar ise çekici dir
Hareketleri, bakışı gülüşü falan kız güzel olmasa da bunlar olunca düşüyorum direkt
Yürüyüşü bazıları öyle bir yuruyus sergiliyor ki anlatamam
Burada herkesin fizik ve seks organlarını söyleyeceğine eminim. Ama şunu kesinlikle belirtmeliyim ki bir kadında zekâ olursa seks 2. Planda kalır. Kesinlikle zekâsı önemli benim için. Olgun düşünceler çekici gelir.
ÖZGÜVEN. Bir kadın kendini ne kadar iyi ve rahat hissederse, karşısında ki insanı da öyle olduğuna ikna eder. ...✌🏻😎
İnsanlar olmak istediği veya küçükken ilgisini çeken kişilerin benzerlerini çekici veya güzel bulurmuş. Benim için çekici kadın iyi- dürüst kadındır.
Saç rengleri çok çekici bence kumral kızlar çok güzeller 😍😍
Gözlerinin içinin gülmesi
Kadının her hali çekicidir.
Ayak bilekleri, ayakları, gözleri, bana göre..
Saçları, gözleri, elleri ve zekası 😅😅
Zeki ve kafa dengi biri olması gerek
Topuz saç
İlk defa duyuyorum seveni valla
Ben seviyorum hoş bir detay bence 🙂
Bende merak ettim ne yani
Bakışlar
içten ve sımsıcacık gülümsemesi
Doğallık masumiyet
Zeki olması güzel giynmesi bu kadar
Edebi ağır basliligi
Gözleri ve yüzü ve dudaklari
İnce bel güzel eller
köprücük kemiği
Gülüşü, bakışları, göğüsleri ve ince bel.
Konuşma
Saçları topuklu ayakkabı dikngogus ve sıkı kalca
Burun ve dudakları
kasa en önemlisi
Fiziksel
Vaaayyyyy masallah sende fenaymssn valla evliysen eşin şansli
Vucut
Güzel fizik
Kalça
Hiç bir bok-a benzemiyorlar.
Komple
göttt