Görüntülü konuşmaya nasıl davet edilir?

Gençler şimdi olayı açıklayayım öncesinde. Ben 21 yaşında normal birisiyim. Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı ki yapmaya çalışmadım. Birkaç kez teklif aldım bu konuda ama reddettim. Yani öyle at hırsızı gibi bir tipim de yok. Ama tecrübesizim bu alanda işlerin nasıl ilerleyeceği konusunda.

Şu anda birisi ile konuşuyorum (yazışıyorum). Yani, konuştuğumuzda genelde saatlerce konuşuyoruz. Kendimi sapyoseksüel olarak falan tanımlayacak birisi değilim zaten ama bu kız beni bilgisi ile falan baya etkiledi. Hani aşık oldum, olacağım o derecede. Şu ana kadar hiç böyle bir şey hissetmediğimden nasıl ilerlemem gerektiğini de bilmiyorum. Sevgili falan değiliz ki zaten sanaldan sevgili yapmak istemediğimi ona ilk konuşmaya başladığımız zaman söylemiştim. Ama şimdi sanki yapmak istiyor gibiyim. Görmediği birinden hoşlanır mı insan ya? O derece yani...

Ben bunu görüntülüye çağırmak istiyorum şimdi, bana bir taktik gerek. Yani, nereden girebilirim ki konuya? Normalde konuşurken "Merhaba - merhaba." diyip bir anda saatlerce konuşmaya başlayabiliyoruz ama nasıl göründüğünü bilmediğim birine de aşık olmak istemiyorum. Belki de bu beni geride tutuyor.

Not: Biraz saçmalamış olabilirim yazarken ama ana olayı anlamışsınızdır sanırım. Lütfen saygı çerçevesinde bir iki tavsiye verin.
Görüntülü konuşmaya nasıl davet edilir?