Gençler şimdi olayı açıklayayım öncesinde. Ben 21 yaşında normal birisiyim. Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı ki yapmaya çalışmadım. Birkaç kez teklif aldım bu konuda ama reddettim. Yani öyle at hırsızı gibi bir tipim de yok. Ama tecrübesizim bu alanda işlerin nasıl ilerleyeceği konusunda.
Şu anda birisi ile konuşuyorum (yazışıyorum). Yani, konuştuğumuzda genelde saatlerce konuşuyoruz. Kendimi sapyoseksüel olarak falan tanımlayacak birisi değilim zaten ama bu kız beni bilgisi ile falan baya etkiledi. Hani aşık oldum, olacağım o derecede. Şu ana kadar hiç böyle bir şey hissetmediğimden nasıl ilerlemem gerektiğini de bilmiyorum. Sevgili falan değiliz ki zaten sanaldan sevgili yapmak istemediğimi ona ilk konuşmaya başladığımız zaman söylemiştim. Ama şimdi sanki yapmak istiyor gibiyim. Görmediği birinden hoşlanır mı insan ya? O derece yani...
Ben bunu görüntülüye çağırmak istiyorum şimdi, bana bir taktik gerek. Yani, nereden girebilirim ki konuya? Normalde konuşurken "Merhaba - merhaba." diyip bir anda saatlerce konuşmaya başlayabiliyoruz ama nasıl göründüğünü bilmediğim birine de aşık olmak istemiyorum. Belki de bu beni geride tutuyor.
Not: Biraz saçmalamış olabilirim yazarken ama ana olayı anlamışsınızdır sanırım. Lütfen saygı çerçevesinde bir iki tavsiye verin.
Şu anda birisi ile konuşuyorum (yazışıyorum). Yani, konuştuğumuzda genelde saatlerce konuşuyoruz. Kendimi sapyoseksüel olarak falan tanımlayacak birisi değilim zaten ama bu kız beni bilgisi ile falan baya etkiledi. Hani aşık oldum, olacağım o derecede. Şu ana kadar hiç böyle bir şey hissetmediğimden nasıl ilerlemem gerektiğini de bilmiyorum. Sevgili falan değiliz ki zaten sanaldan sevgili yapmak istemediğimi ona ilk konuşmaya başladığımız zaman söylemiştim. Ama şimdi sanki yapmak istiyor gibiyim. Görmediği birinden hoşlanır mı insan ya? O derece yani...
Ben bunu görüntülüye çağırmak istiyorum şimdi, bana bir taktik gerek. Yani, nereden girebilirim ki konuya? Normalde konuşurken "Merhaba - merhaba." diyip bir anda saatlerce konuşmaya başlayabiliyoruz ama nasıl göründüğünü bilmediğim birine de aşık olmak istemiyorum. Belki de bu beni geride tutuyor.
Not: Biraz saçmalamış olabilirim yazarken ama ana olayı anlamışsınızdır sanırım. Lütfen saygı çerçevesinde bir iki tavsiye verin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nerde tanıştınız peki
Burada.
burada zeki insan ne arar😂
İşte, samanlıktaki iğne diyelim.
Ben sana tavsiye verım mi
Ver.
Galiba daha flört evresine gecmediniz dimi ne zaman konusmaya basladiniz
Bilmiyorum ki ne zaman başladık ama bu sürekli konuşma durumu bir iki haftadır falan sürüyor öncesinde hiç öyle uzun değildi
Geçmedik evet.
Dogal olarak flört bile degilseniz kiz neden senle görüntülü konusmak istesin ki ya durustce ben hoslandim yuzunu gormek istiyorum diyeceksin belki fotoğrafını atar ya da görüntülü konusmayi kabul eder ona kalmis ya da flört evresine geçmeye calisacaksin sonrasi da kendiliginden gelir zaten
İşte onu nasıl yapacağım? :D
Şöyle söyleyeyim. Zaten görünüşünü değil Dünya görüşünü sevdim. Görünüşünü bilmiyorum. O benim biliyor ve en başında benim iyi göründüğümü söylemişti de. Ama ben dedim ki işte buna yok ben sanal sev istemiyorum ondan sonra işte böyle oldu
Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl flört veya sevgili durumuna geçeceğiz veya geçsek de ben onun görünüşünden hoşlanacak mıyım falan
Kafam çok karışık yaaaa
Sen olsan napardın
Instagram hesabini isteyebilirsin bi sekilde
Zaten var
Ama instadada fotosu yokki
Fake falan çıkarsa diye de çok korkuyorum :(
Yani bi foto var ama öyle bir efekli ki annen olsa tanımazsın :D
Öf erkekler 😂 tipini begenmesen konusmayi kesecek misin? Asiri tipsiz oldugunu zannetmiyorum. Hem fake olup olmadığını anlarsin. Yüzünü merak ettiğini söyle mesela
Beceriksizsin galiba 😆
Ya tipsiz olup olmaması önemli mi o kadar da bimiyorum
dediğim gibi hiç böyle bir şey yapmadığım daha önce. Ya soğursam diye hani ben asla soğumam desem de görünce nasıl hissedeceğimi bilemem ki
Bir de direk yüzünü merak ediyorum desem neden diye sorabilir
Sonuçta ben en başta sevgili aramadığımı söylemiştim. Şimdi söylediğimi yutsam bile pek ikna edici olmayabilirim.
Efekt olsa surat nakli yapmiyor ya sonuçta görmüşsün işte suratını wz cok
Beceriksiz olabilirim bu konularda :(
Yani hiç yapmadığım bir şey. Daha önce hiç kimseden hoşlanmamıştım da
Eger gördüğüm gerçek hali ise kız güzel onu söyleyeyim. Ama hiç konuşmadık falan sadece yazı. Ooofff :/
Yüzünü merak ediyorum haricinde bir yolu yok mu bunn
Yoksa onla ilerlicem
Var da senin niyetin ciddi mi anlayamadim guzel degilse soğuyacaksan guzellige onem veriyorsun karakteri guzel ve zeki diyosun bu devirde oyle kizi bulmak zor yaniiiii
Dikkat et o senden sogumasin
Karakteri ve zekası on numara bundan eminim neredeyse
yani yalan söylemiyorsa falan ne biliym
Güzelliğini çok önemsemiyorum diyorum ben kendi açımdan ama sözlerim ile hislerim onu görünce bir olur mu bilemem işte. İnsan kalbine söz geçiremiyor ya.
Ve evet niyetim ciddi
Hiç sevgili yapmamış olma nedenlerimden biri de bu aslında erkekler temiz kız (yalnızca bedenen değil ruhen de) ister ama kendileri her boku yer ya öyle olmak istemedim bir bakıma
O soğursa da yapacak bir şey yokmuş diyelim ben hoşlanmışımdır o hoşlanmamıştır
Olabilecek bir şey :(
Bu senin elinde kiz da sende bisey gormese cevap bile vermez ilerletebilirsin flört evresine gecmeniz lazm sabah gunaydin mesajini daha sık at atmiyorsan ve konus devamli arayi sogutma bi bakmissin telefona gecmissiniz yüzünü gormussun falan baktin begenmedin konusmaui kes yani
Ya beğenmezsem ve soğursam bile birinin kalbini kırmak da istemiyorum ondan biraz tereddütlüyüm
Tavsiyeler için teşekkür ederim. Ekleyim sonra da sorarım dicem de gizlisin.
Onyuzden iyice konusmaniz lazim yuzunu gormen icin
Önyüzden?
O yüzden yazcktim
Mantıklı. Teşekkür ederim tekrardan yardımın için :)
Keşke ben de bunun cevabını bilsem...
:(
Çok uzun yazı olmuş 😬
Öyle oldu biraz.
Deli taklidi yap
Hemen yapıyorum.