Ya lütfen ne olursunuz mantıklı bir şekilde cevap verin. Neden böyleyim ben bilmiyorum işte zaten bu yüzden evde kaldım ya. Biri beni ekledi çok iyi konuşuyorduk buraya gelecekti hatta Zaten üç ay sonrada benim yaşadığım şehire iş gereği tamamen taşınacakti. Ama dün benim işimle ilgili bir olay oldu ben bu işimden de olursam vallah intihar etcem dedim evet çocuk gibi davrandım hataliyim değilim kesinlikle deniyorum ama hiç yazmamaya başladım bu yüzden mi bilmiyorum ama bende en son kusura bakma sen çok olgunsun ben deli dolu bir insanım hem onca mesaj attım cevap vermedin bundan sonra versen bile Benim içimden gelmez ben seni siliyorum sende sil yazdım ama bu rakteden sonra yani bana cevap yazsa bile ne yapmalıyım hata yaptım farkındayım ama ben bunu hep yapıyorum evde kaldım işte ya yani sadece bu kişiye karşı değil herkese karşı evde kaldım işte.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öyle dediğin için değildir. Adam belki farklı niyetle gelmistir ve sende evlilik istegi görünce kaçmistor
Bilmiyorum ama sanmıyorum farklı istekle geldiğini zaten 36 yaşında kalmamıştır o istekler artık.
🤣🤣🤣🤣
O istek kalmamışsa ne yapacan öyle adamı?
Erkeğin en güclu olduğu yaştır 35 45 arası. Kalmaz mı istek
Düzelmen için görüşmemiz lazim bu arada ben bakirim ve sende istersen bana ilk ilişkimi yaşatmani istiyorumm lütfen bana bu konuda yardımci olur musun?
Allah uzun ömür versin sapık herif mantıklı ciddi olanlar cevap versin yazıyor orada hayvan insan gibi yanıt veremeyeceksin madem neden yazıyorsun şikayet ediyorum yorumunu canım Allah belnı versn pislik
Kusura bakma kanka ya cidden özür dilerim bir anlık boşluğuma geldi.
Hakkını helal et bacım sende haklisin kaç kişiyle birlikte oldun ama bana gelince böyle davranıyorsun canım sağolsun ne diyim özü dilerim. 😓😓
Sen nerden biliyorsun sapık Allah gerçekten belni versin sapık uçkuru düşük aptal senin gibiler yaşamasın l*n ör*oospi çocuğu köpek
Adam ciddi düşünyor ise özür dileyebilirsin özel günüm dersin ciddi düşünmüyorsa ciddi düşünen birini bul ama iş insanları genellikle tek gecelik düşünür tavsiyem konuşmanı kes
Bilmiyorum istemedi gel gitlerinle uğraşamam ben senin dedi
Egoistmiş o hiç uğraşma o zaman
Bende çok yanlış davrandım kurdum sanırım geçmişimde yaşadıklarım yüzünden.
Adam seninle uğraşamam demiş zorlama bence
Flört ettiğin kişilere karşı biraz sert yapıyorsun gibi hissettim. Bunun yerine bazı şeyleri alttan almak ve daha sonrasında mantıklı bir şekilde düşünüp konuşmak önemli 10 düşün 1 söyle yani.
Yok hâlâ yazmıyor sert değil saçmaladım sanırım Moralim bozuktu intihar etcem falan dedim o yüzden olabilir mi diye düşünüyorum.
Onun yazmasını neden bekliyorsun ki sen gidip yazsana
Yazdım hiç birine cevap vermedi dedim ya kesin öyle dediğim için yanlış izlenim verdim ne yapayım artık hâlâ yazmıyor.
Masal o zaman onu sal gitsin. Yeni insanlarla tanışman gerek. Tanıştığın insanlarla da saçmalamadan konuşmayı bilmelisin.
Kimse istemez ki artık beni herkese karşı böyle yapıyorum bu sefer yapmiycam diyorum yine yapıyorum.
Öyle düşünme. Biraz kendine iyi bakman gerekiyor. Dış görünüşün iyi olması lazım. Konuştuğun kişilerde saçmaladığın şeyleri bir başkası ile konuştuğun zaman yapmamaya çalış. Özellikle sanaldan konuşuyorsan düşünüp yazma imkanın daha da yüksek. Bunu değerlendirip düşünerek yazmalısın.
Bunu ne yapcam engelliyim mi
Engellemene gerek yok. Numarasını ve konuşmalarınızı silmen yeterli
Yazdı ama bakmadım
Ne yazdı
Bakmadım bakayım mı
Bak
Baktın mı
Talibim sana