Merhabalar… Bende çevremde görüyorum bazen serseri tabiri ile nitelendirdiğimiz erkek modellerine kızlar biraz tav oluyor. Serseriden kastım, „cool“ denilen havali tiplere, başı baş, burnunu dikine giden, dünya yansa umrunda olmayan gibi tipler. Giyim kuşamı dövmeli, salaş, jean botların içine konur böyle.. vs. Ama tam tersi; yani serseri kızlara erkekler nasıl bakıyor bunu pek bilmiyorum. Erkekler için bence kadın; kadın gibi olmalı, akıllı olmalı, akıllı ayrıca attığı adımı iyi bilen kadınlardan, ayakları üstüne sağlam basan kadınlardan hoşlanır bence tabi. Hani böyle uçuk kaçık, gecesi gündüzü belli olmuyor gibi yaşayan, çok uçlarda dünyası olan, serseri modeli bir kızı görüntü olarak belki evet beğenebilirler. Çılgınlık hoşlarına gidet belki ama nereye kadar diye de soramadan edemeyeceğim… iyi günler..
Onlar akıllı serseri kızlarla gününü gün eder sonra da çıkar hanım hanımcık kız ararlar evlenmek için. Bizimkiler serserileri adam etme peşinde de anası edememiş biz mi edicez…
Erkek dediğin efendi, korumacı, girişken. Kadın ise zarif, oturaklı, anlayışlı olmalı. Ama hayat bu ya kimin kiminle olduğunu bazen garipseriz lakin oldu mu da oluyor. Demek isteğim ne kadar kadınlarda serseri erkekleri hoşlanıypr, erkeklerde de serseri kadınlardan hoşlanıyordur. Bence nadirdir bu olay.
Kendini geliştirmiş, zeki, kadınsı yani belirli bir olgunlukta, "özel" kelimesinin anlamını bilip her şeyi arkadaşlarına anlatmayan, eğlenceli, deli dolu ama kontrolllü deli, efendi kelimesinin kız versiyonuna sahip kızlar her zaman bilmem kaç adım öndedir.
Benle başbaşayken dünyanın en serseri piji olabilir içip içip eline bıçağı alıp tehditler savurup öp yoksa keserim diyedebilir yaramazlığın her türlüsünü tolore edebilirim yanımdayken ama dışarda efendi olacak uslu uslu duracak serseriliğini sadece ben göreceksem problem olmaz hatta baya da eğlenceli olur.
Bi anlıl heyecan olsun diye sever , evlenecek ya da başka bişey yapmak için hiç tercih etmez beyfendiler , ben etmem tercih sakin biriyim asla aynı ortam da dahi olamam badgirl bi kızla zor yani