Çevrenizde var mı? Varsa bir kişi mi birden fazla kişi mi
? Bir de tinderdaki 25 yaşındaki bir erkek evlilik düşünür mü?
? Bir de tinderdaki 25 yaşındaki bir erkek evlilik düşünür mü?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tinder ilk defa burada duydum.
Buradaki yorumlara göre sanmıyorum. Düşünmez
Yaşadığın şehirden konuma göre erkekler denk geliyor merhaba nasılsından başlayıp instagramini istiyorlar sonra WhatsApp sonra buluşma çay kahve niyeti farklıysa başlıyor evime gel vs demeye sen hayır dersen iletişim kesiliyor böyle platfrom
Yani normal bir tanışma uygulaması gibi. Bunu da erkekler yine ve yine kendine göre yormuşlar.
Bence de kendilerine yormuşlar sonuçta her buluşma cinsellikle sonuçlanacak diye bir şey yok öyle olsaydı tindera girişte cinsellik yaşayacaksınız bu şart vs diye sözleşme imzalatılırdı. Bir de tinder olmasa da erkekler cinsellik peşinde. Hadi tinder cinsellik mekanı diyelim ekşi sözlükte Twitter’da Facebook’ta instagramda vs kız düşürme cinsellik peşindeler. Oralar da mı cinsellik mekanı? Kendi kafaları cinsellik istiyor o yüzden cinsellik mekanı diye diretiyorlar. İlle o dertte olanlar gitsin bir şişme bebek alsın bence kendine. Benim kaç yıllık normal arkadaş olarak gördüğüm erkek bir sınıf arkadaşım sırf buluştuktan sonra evime almadım diye benle irtibatı kesti. Tinder bahane ya. Bunlar her türlü cinsellik peşinde.
Çok haklısın. Tek sorunları bu. Burayı bile kendi sapkınlıklarına alet ediyorlar. Sanal ortam diye herşeyi kendilerine yorup biçiyorlar. Tinder dan değilde pubg tanışıp evlenen birisini tanıyorum kanlı canlı.
Ya çevremizden duyuyoruz ilişkiye girmek için kişi arama derdi olanlar bu uygulamaları kullanıyor gözüküyor.
seks amaçlı kullanılan uygulama o, oradan ciddi çıkmaz.
Düşünmez. sevişir. ciddyim alan derse canım o zaten evlenilmez
Asla. Tinder cok kullandım hep seks için. Bir kez uzun sürdü sadece. Senin yasın kaç?
28 oldu yaş Kemal’e erdi gibi bir şey oldu. İnsan bu yaşa kadar yalnız kalınca bunalıyor
Ama seks odaklı onlar. Sen hiç cinsel ilişkiye girmediysen oralar sana uygun değil
Ben de ne yapacağımı şaşırdım kaldım sınıftan birileriyle görüşmeye çalıştım birisi çok kaba davrandı üç tanesi de yatmadım diye benle irtibatı kesti. Hani hep derler ya sosyal hayattan bulun birini netten değil diye. Sosyal hayatta da olmuyor nette de olmuyor.
Yok girmedim de bu nedir arkadaş ya kimi tanımaya çalışsak normal insan olarak o bile yatmak istiyor. Tanıyamıyorum kimseyi bu yüzden. Hani tanımama imkan verseler belki sevgili de olacağım ama imkan vermiyorlar
Tanırsın aslında unıversite mi okuyorsun? Ortamın nereler?
Okul bitti işte işe de giremedim evde tıkılıp kaldım
Meslek ne
Tinderda görmedim ama tanışıp sevgili olan insanlar vardır muhakkak çünkü ondan bazen çok mantıklı kişiler de denk gelebiliyor. Karşındaki kadına değer verir mi vermezdi konuşmalarından anlarsın her kıza kaşar filan diyen bir erkekse kaç derim.
Sevsmk için kullanılan bir uygulama. Asla ve asla ciddi düşünmez oradakiler inanma kanma.
Tinder sadece günübirlik ilişkiler için kullanılan bir uygulama daha fazlasının olacağını sanmıyorum
Buluşunca kahve içince onu konuşturup anlıyorum niyetini belli ediyor
@rollingenthedeep Şu an o niyetin dışında biri oldu mu yoksa herkes takılma peşinde mi?
Ben sevismedim ondan biriyle yapsam gocunmaz söylerdim teklif eden oldu reddettim nude istediler onu da reddettim yani öyle bir platform kızlar bilginiz olsun.
@rollingenthedeep ben birkaç kişi ile görüştüm ama çok uzun sürmedi. Dediğin gibi niyet belli
Tinder i cok kötülüyorsunuz cok guzel seyler katti bana 😂🖤
tinderdan olmaz bence
Şahit olmadım duymadım da açıkçası.
Tinder bilmiyorum ama okcupid den var bildiğim
Ok cupid'te dayılar var hepsi de abazan ya
@rollingenthedeep ama siteki insanlar daha aklı başında gerçi bende sana göre dayı sayılırım değil mi?
25 yaşındayım 67 yaşında insan yazıyor ok cupidte geçen dil öğrenme uygulamasında bile dayılar sarmış bir kaç Arap adam yazdı. O nedir öyle ya 😂
@rollingenthedeep yok daha neler o kadarına ben bile pes derim
İnanma kanka.
Badodan evlenen tanıdığım oldu da tinder duymadım ama orada çok müteahhit, mimar, is adami olduğunu söyleyen kişiler var. Normal yaşamda nasıl bulamıyor spor salonuna bile yazılsa bulurdu
@rollingenthedeep badoo da mı müteahhit mimar iş adamı var?
1000/1 anca
Imkansız
Düşünmez