Annemin kuzeninin oğlu ile aramdaki bağ yakın mı uzak mı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
3. kuşak akrabalık, yakın değil, uzak da değil. Nikah olur, çocuklarda sağlıklı doğar gen havuzu geniş.
Kuşaklar nasıl hesaplanıyor
Bizim kuşağı hesaplar mısınız
Kardeşlerin ve anne baba dede vs 1. kuşak
Amcalaların, halaların, teyzelerin, dayıların onların çocukları 2. kuşak
Baba ve annenin kuzenleri 3. kuşak
3. kuşak ve sonrası hesaplanmıyor.
Neden hesaplanmıyor?
Gen olarak artık çok uzak kalıyor.
senin genlerinin %50 anne %50 Babandan geliyor
Deden %25 anneannen %25, büyük baban %25 büyük annen %25 oluyor.
3. kuşağa geçince gen benzerliği %2 gibi seviyelere geçiyor.
Maymunla aramızda ki gen farkı da %2 :D
O zaman neden boşuna üzülüyorum ki😂😂benim annemin kuzeninin oğlu ile aramdaki gen benzerliği ile hiç tanımadığım insanla gen benzerliğimle aynı😂😂
Tanımadığın insanı bilmem de bilimsel olarak Şempanze ile aranda ki fark %2 bu kesin bilgi :D üzülmene gerek yok mutluluklar
Hahahha😀yani sizin aşık olduğunuz kişi annenin kuzeninin kızı olsaydı. Akraba olduğunuz için ayrılmayı düşünmex miydin
Devam eder miydin
İlişkiye devam etmedim, direk onunla evlendim :D :D :D
Aaaaa evli misiniz😅
evet 17 yılldır evliyiz. Aynı kültürden geldiğimiz için de yeme içme kültürel faaliyetler hızım akraba lar da ortak olunca bayram da seyranda hiç sorun olmuyor :D
Peki eşinle sen nasıl akrabasın açar mısın bana rica etsem ☺️
Aynı senin sorduğun gibi. Annemin kuzeninin kızı
Peki siz hiç bu durumu kafanıza taktınız mı eşin de sen de
Hayır, neden takalım. Sonuçta uzak akrabayız. Çocukluktan beri de tanışıyoruz, evliliğimize iki sülalede çok sevindi. 3 kuşak onda 3 kuşak bende yüzlece kişi mutlu oldu :) tabi biz de
Maşallahhhh☺️😆🤣senin de mi annenin dayısının kızının kızı😅
Baştan desene ben de senle aynıyım diye burada beni üzüyorsun 😂😂
Ben de benim gibi insanlar var mı diye merak ediyordum
Dedik ya ala ala :D Davul çaldırıp çığırtkan mı tutalım
Eşiniz dayının kızı olsa napardın peki evlenir miydin
Var var, hatta dayı kızı, amca kızı, hala, teyze kızı ile evlenenlerde çok var toplum da. Bizlerden çok var hiç üzülme kalbini karartma son gaz devam. Mutluluklar diliyorum
Hayır sen dayının kızı ile evlenir miydin diyom😅
Bilmiyorum hiç düşünmedim, benim evlilik hızlı oldu yangından mal kaçırır gibi 3 ay içinde isteme nişan düğün, böyle bir ortam olsa dayımın kızı ile de evlenirdim. Sonuçta kuzenle evlenmenin ne dini nede kanuni bir engel yasak yok.
Paylaştıklarına sorduğun sorulara baktım da evli gibi değilsin aldatıyor musun eşini
Yoksa evli mi değilsin
Evliyim. BDSM Master Fetişim. Benim kolay kolay eşimi aldatmam pek mümkün değil. Aldatacağım kadının BDSM Master ın fantazilerine katlanmsı gerekiyor, emir, kırbaç bağlanma vs. Türkiye de bu mümkün değil. bu nedenle ya benim istediğim gibi olur ya da hiç olmaz. Bu nedenle eşimi aldatma söz konusu değil. İstediğim gibi partner bulsam belki :D :D :D O nedenle gayet rahatım. Paylaşımlar ise samimi gerçekçi olmak için. yalanla işim olmaz, ben doğru olayım kim ne olursa olsun
Eşin katlanıyor mu yani bunlara peki
Hayır, eşim bu konulara kapalı. Anlattım istemedi. BDSM sembolü 3 lü yin yang benzer ve her iç içe geçmiş sembolün bir anlamı var. 1- Güvenli 2- aklı başında 3- Rızaya dayalı. Eşim rıza göstermedi o konu da bizim için kapandı. Standart durumlara devam :)
Mutluluklar dilerim 😎
Sana da Mutluluklar diliyorum
Teşekkür ederim yaptığın açıklamalar için Allah razı olsun bayağı içime su serptin akrabalık meselesinde ya valla
Rica ederim. Sen kendi gözünde çok büyütmüşsün. Ne zaman istersen yazabilirsin.
Evet çok büyüttüm gözümde bende takıntı hastalığı var diye düşünüyorum mesela bu olayı çok büyüttüm bayağı ince ayrıntılarıyla düşündüm
Annenin yeğeninin oğlu olsa yakın olurdu. Kuzeni ise biraz uzak bir bağ gibi.
Annemin yeğeni kuzenim olur yani kuzenimin çocuğu demek istediniz sanırım. Evet öyle yakın oluyor ama ben de kendi durumumu merak ettim yani annemin dayısının kızının oğlu (annemin kuzeninin oğlu)
Aynı kuşaksınız en azından bu iyi. Akrabalık ilişkinize bağlı. Samimi misiniz yoksa arada bir mi görüşüyorsunuz akraba olarak?
Ben daha bu sene tanıdım onu 26 yaşında o ben 25 im ama daha yeni tanıştık samimi aile yapımız yok
Arada bir bile değil hiç görüşmedik
Çünkü farklı şehirde büyüdüm ben
Uzak diyebiliriz senin için o zaman.
Senin kuzenin kim?
Teyzeoğlu hala oğlu kızları
ya da amca oğlu dayı oğlu kızları
Bunların çocukları
Anlamadınız galiba😅
Annemin kuzeninin oğlu diyorum
Annemin kuzeninin oğlu ve ben yakın mı
Uzak
Çok sevindim. Kan bağımız yok mu peki☺️
Uzak
Kan bağı yok mu
Annesiyle annem kuzen
Ama uzak yani
Evlenmeye engel değil demi ben vazgeçmeyi düşündüm ayrılmayı düşündüm
Ensest diyenler oldu
Bence evlenmeye engel değil rahat ol kuzeniyle bile evlenenler var ki siz onunla kuzen bile degilsiniz
Haklısın çok teşekkür ederim canım benim içimi rahatlattın. Bizim kan bağımız da yok denecek kadar azdır o halde değil mi?
Rica ederim. Bence öyle az
Yakın
Ok
Uzak be bişey olmuyosunuz
Yakın diyenler oldu da kafam karıştı sormak istedim. Onunla kuzen sayılırsın çünkü anneleriniz kuzenler diyenler var da
Hayır saçma inanma sen onunla akraba bile değilsin ama anne ile baba arasında akrabalık yok ise
Benim annem ve babamla mı akrabalık yok ise?
Özelden yazar mısın
Mesaj atamıyorumda evet annen ile baban arasında akrabalık yok ise senin o çocukla bi akrabalığın yok örneğin selma teyzenin oğlu gibi düşün komşu çocupu gibi
Annemle babam akraba değiller. Çocuğun annesi ile babası da akraba değil. Bizim aramızdaki akrabalık şu şekilde. Annemin dayısının kızının oğlu yani annemin kuzeninin oğlu. Yani bu durumda aramızda kan bağı var mı
Hayır tabiki yok annenin bile yok anneannenin var
Annemin sevgilimle kan bağı yok mu
Annemin kuzeninin oğlu yani mesela senin kuzeninin oğlu ile senin aranda kan bağı yok mı
Hayır nasıl olsun benim halam ve dayımdan olan bir çocuk değilki başkasının dölleri var ya
Peki annemle çocuğun annesi arasında varsa çünkü bunlar kuzenler. Anneler arasında olunca bizim de olmuyor mu off😞😞😞😞
La öyle saçmalıkmı var ananın kuzeninin annesi veya babası yabanvı ise öyle bir sorun yok ya
Annemin kuzeninin annesi yabancı babası da doğal olarak annemin dayısı 😂😂
Yani annemin dayısının kızı😅
Hay senin nerden buldun o çocuğu bi sorunvyok ver gitsin ya alsjakjsksj benimde aynı durum ama kan testinde belli oluyor
Ayrıca annen babasının döllerini aldığı için dayısıyla bi bağlantısı yok
😂kan testinde ne belli oluyor
Kanın aynı degılse zaten sorun yok mk
Ben evlenmeyi düşünüyorum onunla ciddiyiz yani😀ver gitsin falan deme ayıp olur
Kanın aynı olup olmadığı çıkıyor mu testlerde
Yani mesela birisiyle akrabaysak o kan testinden çıkar mı
O zaman hayırlsıı kanka davetiye atarsın
Kan aynı ise çocuk sorunlu doğar
Beni teyzemin oğlu istemişti geçen senelerde ben istemedim kanka kabul etsem bu duruma bakış açın nolurdu peki
orada işte akraba evliliği olurdu kan değerleri birbirine yakın olduğu için hayatında üzülmen yüksek olurdu çocuk acısından
Sende bulunmaz hint kumaşımısın tüm sülale sana yürüyor ya
Valla ben de bilmiyorum ya😂neyse teyze oğlu zaten şu an başkasıyla evlendi mutlu oldu😀 ben kendi durumuma bakarım benim evliliğim akraba evliliği sayılmaz o zaman sana güveniyorum 😀
Öyle zaten sayılmaz değil akrabalık yok banada birini bul bari
Bende de aynı durum var dedin ama senin de mi akrabalardan bir sevdiğin var yoksa😅😅
Maleseffffffffff
Kim peki öğrenebilirim miyim
@emirayhann
Uzak
Çok sevindim
Bende
😅😅evliliğe engel durum yoj demi
Annemle annesi kuzenler. Onların çocukları da biziz. Biz çocukları olarak kuzen sayılıyo muyuz
Yok engel durum da kuzeninin bundan haberim var mı fjfnfndjf
Kuzenim mi sayılıyor bu kişi
Neden öyle dediniz
Haberi var tabiki biz sevgiliyiz. Ama kuzen dedin ya bozuldum ya
Uzaktan kuzenin
Uzak. Kan bağı yok
Cidden kan bağımız yok mu
Hayır. Yok.
Var diyenler de oldu ben size inanmak istiyorum ama işte kafam karışırıyor
Yasal olarak nikah kıyabildiğin kişi ile aranda kan bağı yoktur. Annenin kuzeninin oğlu hem çok uzak akraba hem de kan bağın yok. Güvenebilirsin.
Aaaa haklısınız. Yasal olarak nikah kıyılmazdı kan bağımız olsaydı değil mi valla düşünemedim bunu çok teşekkür ederim
Rica ederim..
uzak
Teşekkür ederim kan bağı yok mu öyleyse
Uzak neden sordun
Çünkü onu seviyorum ama aramızda kan bağı olması beni mahvediyor ayrılmayı düşünüyorum
Sev ne olacak kuzeniyle evlenen var
Kınayanlar oldu kafama taktım. Ensest diyenler mide bulandırıcı bulanlar 😟
Yaslariniz ne
Ben 25 sevgilim ise 26
Yaş ta iyi
Ayrılmayı gerektirecek sebep yok o zaman demi akrabayız diye ayrılmayı düşünmüştüm de ben
Bence yok neden ayrilacaksin
Akraba diye mide bulandırıcı bulanlar oldu kafam karıştı. Akrabayla evlenen kesimi cahil kişiler olarak değerlendirdiler
Sen nerelisin
Adıyaman ama ben 4 yaşımdan beri bursada yaşıyorum adıyamanda yaşamadım
Sevgilim de adıyamanlı bizim orada çok oluyor akraba evliliği
Bursa dakiler mi sorun ediyor
Bi arkadaşım dedi ki kanka ben ayrılırdım dedi akraba olduğumu öğrenince mecburen bırakırdım dedi
Başka erkek mi yok kafasındalar
Sen seviyor musun anlasa biliyormusun
Evet ben anlaşıyorum bana çok aşık bana çok değer veriyor çok iyi bakıyor yani tam ideal eş adayı gözü dışarda olan bir tip de değil etkilendim tek problem akrabalık
Sürekli araştırıyorum kan bağımızı internetten çıkamıyorum
Kafayı bozdum o derece
Hiç durma evlen
Uzak diye mi hiç durmayım
Aynen
Doktora gitsek kanımızda akrabalık çıkar mı onu test etmek istiyorum
Niye bu kadar takiyorsun
Takıntılı bir yapım var bu huyumu hiç sevmiyorum 😞
Herhalde sen bu gidiş le evlwneyeceksin
Of of 😣
Sen böyle her şeye takılırsan evde kalirsin
Annem de öyle diyor😀
😂😂o zaman biraz kendini düzeltmenin lazim
Annem akrabası olduğu için değil ama gerçekten çocuğun huyunu beğendiği için onu bana istiyor beni ikna etmeye çalışıyor sana tam ideal eş adayı diyor annem haklı aslında
Sen ne dusunuyorsun