Ben evliyim ama eski aşkımla görüşüyorum buluşuyorum aktif bir hayatımız var kendimi onun yanında müthiş hissediyorum ama işte evliyim bir de çocuk eşimle bir nevi mecburiyetten evlendim tek pişmanlığım allah katında işlediğim günahım birşeyler söyleyin yanımdakiler yaşayıp aklımdakiyle mi ölem gidem
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Devam et ne olacak hatta bir tane daha bul amannn dünyaya bir daha mı geleceksin
Diyorsun 😂
Yaniiii🤭
Allah seni ne yapmasın
Anladım kii ben😂
Sağol 😍
Ricaaa🤪
Boşanabilirsiniz öyle bir durumda evli kalmak zorunda mısınız?
Kendimi garantiye almayı planlıyorum okulum bitince inşallah hadi bakalım
Anlıyorum neden mecburiyetten evlendiniz peki?
Ben anladığını sanmıyorum canım tuhaf gözle bakıyorsun ama yorumun değerli❤️
Hayır tuhaf gözle bakmıyorum anlamaya çalışıyorum daha çok.
Peki bakalım öyle olsun
Yani insan başkasına aşık olabilir bu durum normal. Gerçekten aşık olunca da boşanıp aşık olduğu kişiyle evlenir.
Yani doğru söylüyorsun
Aşık Veysel'in bir hikayesi var biliyor musunuz ona bakın derim
Biliyorum tam da öyle olur biliyormusun
Tahmin edebiliyorum. Boşanmak için şartlar uygunsa anlaşmalı olarak boşanır taraflar. Evlilik hak ise boşanmakta bir hak sonuç olarak.
Tek engel çocuğum 2 yaşında
Ama ne yaptım biliyormusun
Maddi durum nafaka kocanız için bu da önemli. Çocuk ne konuda engel?
Geçen gün biraz Kuran okudum tövbe ettim eşime buradan taşınmak İstediğimi söyledim yeni bir başlangıç için beni tatile götürmek istediğini söyledi kabul ettim bana araba da alacakmış hediye bende evliliğime bir şans vermek istedim
Eşinizi seviyorsanız evliliğinize değer veriyorsanız zaten bu daha güzel olan. Ama kötü ise evliliğiniz boşanırsınız.
Merhaba açığa çıkmadığı sürece sorun olmaz buluşuyor musunuz
Evet beni çok mutlu ediyor 9 yıldır tanışıyoruz onunla daha ortaokuldan beri evlenmek istediğim kişiydi ama başıma kötü şeyler geldi 15 yaşında tacize uğradım ailem beni yetimhaneye verdi eşimle o zaman tanıştım ilgisi hoşuma gitti ordan kurtulma umuduyla evlendim aşık oldum sandım sürekli dışarda çalışıyor iyi biri beni kimseye muhtaç etmiyor ama ilgisizim biraz kayınvalidem de üstüme kuma getirecek ben böyle bir insan değildim denizde bikiniyle yüzerken arkadaşlarla ortam kurup içerken çarşaf giydirirler zorla ne bilim soğuttular beni
Anladım hergün buluşuyormusun
Baya sorunların var özelden devam edelimmi istek atsam
Özel den mi niye dertli insan mı seviyorsunuz
Olabilir dertleşiz
Hım olabilir
İstek atım
Müsait olduğunda isteği kabul edebilirmisin
İstek nerden kabul ediliyor numaranı verebilirsin
Burdan olma ama isteği kabul et mesaj atayım burdan
Göremiyorum istek nerden kabul edicem
Bu bildirim geliyorua istekte bildirim olrak geliyor
Maalesef öyle bir bildirim yok hesabın gizli profiline de giremiyorum
Gizliden çıkıyom sen bana mesaj at
Evt çıktım mesaj atarmısın
Sen at bi bakim 😂😂 uygulamayı pek kullanmayı bilmiyorum
yaşaman bile bi mucize boşan o zaman git onla evlen
Sevdiğim kişi oda beni çok seviyor ama şu an onunla evlenemem onun için hem kendim için onun çalışması ve birşeyler Sahibi olması gerekiyor yurt dışına gidecek eğer hayellerimiz olursa gelince belki evleniriz hem çocuk ta biraz büyür bende okul bitiririm ne bilim sağolun ya konuşmak yazmak iyi geldi 9 gündür uyumuyorum
@bademinci selamlar tatile çıkmak konusunda fikriniz nedir
Anldım canım
@HMTSYKN2 fikrim yok
Aferin evladım, doğru yoldasın
Neden öyle dediniz
Ayrılsana eşinden. Neden çirf taraflı oynuyosun?
O çok iyi biri nasıl derim ne derim bilmiyorum bu aralar soğuk davranıyorum ona karşıma oturup ağlıyor telefonda ne yapım ben beni değiştirmek istiyor sürekli kendinin sevebileceği bir hale getirmeye çalışıyor
Hıı anlıyorum. O iş sıkıntı ama onu aldatman için bir sebep değil
Haklısın haketmiyor
Çok kötü bir insan oldum farkındayım ama gerçekten elimde değil mantık kalmadı kalbe yöneldim
Ben ölsem en iyisi
Ölme çocum ben din alimi Naci Öngörür, her şeyi öngörebiliyorum. Sana da bir çözüm buluruz evladım
İnşallah
Nedne mecburiyetten evlendiniz
Çünkü ailem beni yetimhaneye vermişti 15 yaşındaydım beni reddettiler okuldan aldılar ama ben de bir çıkış kapısı olarak gördüm onu 🥺
Nasıl çıkış kapısı oldumu bari zor durum boşanın zaten mutlu değilsiniz anlaşışan
Aferim
Teşekkürler 😂
Hiç hoş birsey değil
Başınıza gelmesin o zaman ne diyim
yakınlaşam oldmu
Nasıl
sexxx
Sevdiğim çocuk tarafından mı
evet onlada sevişiyor msn
Cevap vermesem
instagramda arama kısmına iliskidr yaz ilişki danısmanı diye çıkar o sana yardımcı olur zaten bir çok kişiye yardım ediyo.
Saol
o cok mutludru bence evlisin zaten senle seks yapıyo kesın aklınıa lıyosundr kocandan daha mutlu ediyorsundr onu kesn
Şahibeli ☺️
Nasıl şaibeli
Bence karıştırma 😅
Anlat yaa ne merk etm
Bu site güvenlimi bilmiyorum girdim ama çıkacam galiba
Gizlisin zaten yaz nolck
Sence normal mi
😂😂
Neler neler var kimseyi ilgilendirmez ne kadar dır devam diyor yakalanma.
Sevişme nerede oluyo
?^
Yani o bana çok değer veriyor onun dokunuşu hoşuma gidiyor o hali tavrı falan konuşması çok şerefsiz onu çok iyi tanıyorum oda beni
Ne sıklıkla buluşmak oluyor peki. Senin eve mi geliyor
Yani geçen gün onlara gittik annesi evli olduğumu bilmiyor sevgilisi sandı beraber onun odasında Kurtlar vadisini izliyoruz 350 bölüm ayrı ayrı izledik şimdi birde beraber izliyoruz sarılıp izliyoruz öyle
Sevişme de oldu mu annesi içerdeken
Yok be öpüyor sadece
E sevişme nerde oluyo
Neden bu kadar önemliki
Heyecanlı baya gündüz onla swx gece kocana
Kocam 6 aydık yokki 😂
Aa nerede . O zman senin evde yatak odanda Sevgilinle oooo
Evlendik 6 ay gitti sonra bi 7 ay yanımda durdu yine gitti şuanki oturduğumuz yere taşındık yine gitti 6 ay oldu evleneli 3 sene olmadı 1 sene yan yana durmadık
Kocanla çok Sevgilinle ses yaptın o zman 😀kocanın işi ne
Bitcoin
Onun için giymeye gerek yokki nerte gidiyo
Genç güzel kadın evi var seks o h o seni hiç bırakmaz
Beni kullanıyor mu yani
Öyle mi düşünüyorsun
Sevgi var mı bilmem ama böyle kadını her erkek ister inan. Kocasının yatağında kadını oh
Yatağımıza hiç yatmadı evli olmam zoruna gidiyor kendini toparlamaya çalışıyor eşim sevgilimden daha zengin bu yüzden bana yetemeyeceğini düşünüyor
Hımm. İnstagram dan yazsan bna
Bana bu sabah kahvaltı gönderdi hediyeler alıyor utanıyor benden beni seviyor eminim ben onu çok iyi tanıyorum ama bizimki * döndü biraz onun takıldığı kızlar var çok hemde elinin altında dolu yani ama işten bana benden işe gidiyor
İnstagram?
Sana Bi adres vereyim oradan yaz bana instagram olur mu
Ver bakalım
Xbirixe yaz çıkar
Naptn
Yeni hesap mı açtın
Evet burada biri görür dedn
Kapalımsn
naptnd
Yanlis yapiyosun