Benim evlilikle ilgili kafamda çok soru işaretim var be pek istediğimi söylemem ama sevgilim en başından beri çok istediği için ona açık açık da söylemiyorum. Yoksa sonu evlilik olmayacaksa ne anlamı var kafasıyla bakıp ayrılır bile.
Şöyle ki ilişkilerin sonu illa evliliğe bağlanacak diye bir durum yok. Görüyoruz ki ilişki evlilik noktasına gelmeden bitebiliyor. Zaten günümüzde bazı ilişkiler evlilik olmadan devam ediyor. Ben devam ederdim ilişkiye. Kararına saygı duyardım onu zorlamazdım evliliğe ikna etmeye. Kimisi evlenmek istemez ilişkisini böyle sürdürmek ister, kimisi de ilişkinin evlilik noktasına kadar gelmesini ister. 🍁🍂
Bana evlilik düşünmüyorum diyecek. Bana? Saçlarını tek tek yolar oklavayla da kel kafasını dümdüz ederim. Kulakları müthiş gözükür böylece. Yeni bir tarz canlı oluşur, o derece.
Etmem. Bu evliliğe karşı olma mantığını da anlamıyorum. Bir kadına yıllarını verebiliyorsan, nikâhına da alabilirsin... Evliliği düşünmüyorsa gönül eğlendirme peşindedir. O an orada bitiririm ilişkiyi.
Evet, devam ederim. İlişkilerimi evlenmek için yaşamadım. Bir gelecek beklentin olmasın diyen kadınla vakit geçiririm, eğleniriz, anın tadını çıkarırız.
Kızları niye uyarmak bize düşüyor, bir erkek veya bir kadın evliliğe karşıyım diyorsa onun amacı gönül eğlendirmek ve cinsel ihtiyaçlarını karşılamaktır