abi 22 yıldır insanım son 7-8 senedir dehşet yakışıklıyım hala flört yapıcak insanı bulamıyorum 😂 kızların çoğu ciddi düşünüyor ya da hiç ilişki yaşamak istemiyor yani hiç flörtüm hani zevkine takılayım olayı yaşayamadım yaşamadım nerden buluyonuz bu flörtleri😂
Güncellemeler
+1 yıl
internet değl reelde bahsediyorum üniversitede bile bulamıyorum herkes ciddi takılıyor ya da tek
bence zaten sadece takilan erkekler kizlara oyle demiyor ciddi gibi yaklasiyor sonra kizi salliyor adi takildim oluyor ama bunu herkes yapamaz tabi biraz seref yoksunu olman lazim 😄🤐
ya yaşıyorumda ne biliyim kız arkadaşımda açıkcası yeterli gelmiyor dış görünüş açısından karakterini kalbini seviyorum ama boyu 160 ben 190 ım pek güzelde değil kafam karışık en iyisi güzel bi düşünmem gerekiyor bu işleri
kendimi övmüyorum kendimi biliyorum sadece ona göre yorum yapılması için doğru olanı söylüyorum , reelde en ufak kendimi öven cümle çıkmaz hatta çok mütevazi dururum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
zevkine takilma ciddi yaşa neden ciddi dusunmuyorsunuz bende bunu anlamiyorum. Evlen demiyor kimse izun vadeli ilişki
zaten ciddi yaşıyon mecbur bulamadık ki anlamadım😂 bu saatten sonrada ciddi devam eder
anlamadım?
bence zaten sadece takilan erkekler kizlara oyle demiyor ciddi gibi yaklasiyor sonra kizi salliyor adi takildim oluyor ama bunu herkes yapamaz tabi biraz seref yoksunu olman lazim 😄🤐
@AysiraM biraz mı… yoksa tamamiyle mi knk sence 😂
valla kanka gençliğimi yaşayamadan nikah koltuğuna oturcam galiba ben😂 ya insan nasılsa kendi öyle çeker diye bişey var bende ciddiyet var demekki
@Nanana12t yani haklisin 🙃
ne yasamak istiyorsun kiz arkadaşına soyle yaşa 😄
ya yaşıyorumda ne biliyim kız arkadaşımda açıkcası yeterli gelmiyor dış görünüş açısından karakterini kalbini seviyorum ama boyu 160 ben 190 ım pek güzelde değil kafam karışık en iyisi güzel bi düşünmem gerekiyor bu işleri
ya ask yoksa kafanda soru isaretleri varsa cok uzatma bence yani kolay degildie belki ama asik değilsin gibi bence
of ya kızda çok iyi çokca ilgileniyor aşk konusunda hayatım hep zor ya illa bi pokluk çıkcak işte aşık değilim evet düşüncem bunu
valla bu kızlar niye evlenmek istemiyor :)
@Footman ne alaka kizlar hep evlenmek istiyor erkekler istemiyor 😄
hani nerede :D
@Footman kadini dami ben bulayim 🤣
@AysiraM hadi gel evlenek laaa :D
Güzel misin :D
@Footman bak sonda la kelimesi olmasaydi düşünürdüm 🤣🤪
bencede siz uydunuz gibi haa 😂
sende arada çöpçatanlık mi yapiosun 🤣🤣
Gayette mütevazi bir erkeğim seni mutlu edebilecek kapasitem var :)
öyle geldiniz kanka😂
aga bende evlencek kız çok ya senin de o açıdan şans yok demek
bizde evlenecek kız bulamıyoz niyeyse anlamadım gitti
Dehşet olsan bulurdun
ya kanka valla iyiyim bu işin tiple alakası yok ne tipler gördüm kimlerle takılan
aksine çirkinler daha şanslı
O zaman becerin yok soğuksun itici vs
valla bişeyler varda çözemedim 😂 soğukluk olabilir
bide tipin vermiş olduğu bi asillik var istemesemde soğuk durabiliyorum sıcak cıvıl cıvıl olamıyorum
Kendini övmeyi de hiç sevmiyorsun belli sorun bu işte asil olmak zor tabi he
kendimi övmüyorum kendimi biliyorum sadece ona göre yorum yapılması için doğru olanı söylüyorum , reelde en ufak kendimi öven cümle çıkmaz hatta çok mütevazi dururum
Merak ettim nasıl asil bir tipin varmış bir o kadar da mütevazı daha ne olsun
istersen istek atayım hem sen bilgili birine benziyosun ilişki işlerinde fikir alırım
Bende namık kemal 😂😂
Alnımıza yazıyoruz flört dıye
İnsanlar sadece tipe bakmıyor çünkü
ya kanka flört bu flört flörtte tipe bakılır diğer türlü nasıl zevk alıcaksın ki
Anlıyorum kolay gelsin
haksız değilmiyim ciddi ilişki değil ki bu ne için olduğu belli yani
haklı*
ha bide eğlence muhabbette varsa tamamdır
Bilmem benim ne sevgilim oldu nede flört um o arayisa hiç girmedim ilerde esim yeter artar
Bulamıyorum 😂
Ben bu gidişle ne takılmalık ne de ciddi bulamam zaten hayatını yaşayanları izlerim ancak 😂
sen niye bulamıyosun kız
güzelmisin çirkinmi
Istek at flortleselim asiri yakisikli bey
😂
Buradan
A0 Türkçe