Esimle bosaniyoruz?

20 gün önce gebelik zehirlenmesi nedeniyle ölü doğum yaptım sezeryan ile eşim ve ailesi bundan dolayı beni suçluyorlar açık açık söylemediler ama konuşmaları o yönde. Doktor ölümden döndüğümü söyledi hastaneden eve geldiğimde sürekli ağlıyordum ertesi gün eşimin ailesi geldi ve bana alınıp kusmusler hiç haberim yok sebebi yüzümün asık olmasıymış. Evladı 5 gün önce ölmüş biri nasıl misafire güler yalandan da olsa? Bir kaç gün sonra eşimi yanlarina çağırıp doldurdular ve üstüme saldılar kendisi de ailesine uyup bana bağırıp çağırdı iki yıllık evliliğimiz boyunca rahatsız olduğu her şeyi saydı döktü hatta doktora bile iftira atmışlar doktor benim için Allah onu kahretsin bebek onun yüzünden öldü demiş eşim de ailesinin bu yalanına inanmış 5 günlüğüne kafamı dinlicem diyip evden gitti lohusa halde beni yalnız bıraktı. 4. Gün ben aradım neye karar verdin diye boşanmak istediğini söyledi. Ailemin yanına geldim. Sorum şu ailem bunlarin daha önceden boşanmayı planladığını düşünüyor çünkü bir anda olaylar bu noktaya geldi. Ailesi çok alıngan daha önce de saçma sapan şeylere alınıp bana kustukleri olmuştu ama bana belli etmiyorlar kesinlikle eşimin başının etini yiyorlar sürekli. En son yine mesaj attım yüzyüze son kez konuşalım öyle karar verelim ben boşanma kararını yalnız aldığına inanmıyorum dedim çünkü kafa dinlemeye ailemin haberi olmayacak diyip ailesine gitmiş. Sizce bu insan için cabalamaya değer mi mesajımı gördü ama cevap vermiyor ailesi bosanacaksin diye baskı yapıyor sanırım. Bu arada ben mühendisim ailemin çevresi geniş hemen iş buldular lohusaligim bitince ise baslicam annem bana araba alacak yani onsuz hayatım çok daha iyi kendisi askeri personeldi işi bıraktı şimdi en fazla işçi olarak çalışabilir çünkü lise mezunu kendisi. Ama yuvam da yıkılsın istemiyorum ona bayıldığımdan değil evlilik çok kutsal ailesinin ego davası yüzünden bitmesi beni sinir ediyor.
Esimle bosaniyoruz?