Aşk İlişkileri Sanal fafenk aldatmak sayılır mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Soru basit. Sizce bu aldatmaya girer mi? Güncellemeler+1 yıl Aldatma konusunda erkek ve kadınların hassasiyet sınırları çok farklı bence. Sanal fafenk aldatmak sayılır mı? Cevapla Aldatma Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Kamperastil Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Karşındakini sadece düşünceyle bile aldatabilirsin. Aldatmak sadece aynı yatağa girmek demek değildir. 3 0 Yorumla
kelebektestisi Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 89% +1 yıl Bekaret iki bacak arasında değildir söyleminin örneği bu başlıktır. Aldatmaktan daha adice bir şey varsa, aldatmayı meşrulaştırmaya çalışmaktır. 1 0 Yorumla
ToprakPoyraz Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Duygusal olarak Bir şey yoksa sadece heyecan ve adrenalin e girer benim için. Her insan bazen değişiklikler ister. 0 0 Yorumla
Façaşahin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Empati... Sen aynı durumdan rahatsızlık duymayacaksan yaşadığın şeyin zaten bir ilişki olmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. 0 0 Yorumla
KeremTam Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Bence değil. p*rno seyretmekten bir farkı yok, hayal kurup mastürbasyon yapmaktan. Temas yok, duygu yok hatta bir gerçeklik bile yok. 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. bu soruyu sordugundan bile rahatsız oldugun belli evet girer girmez demek isterdik ama girer 0 0 Yorumla
tutkununfrekansı Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Kızların yorumlarını okuyunca ne kadar ruhsuz yaşamayı seviyorlarmış. 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sanal aldatmak sayılmaz yazıyla mı aldatmış oluyorsun 0 0 Yorumla
Tatii_Hanim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Duygusal anlamda bişey hissetmek bile aldatmadir illa konunun cinsellige gitmesine de gerek yok. 0 0 Yorumla
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bilemiyorum. Ben hep ekmeğimde olduğumdan bu tür sorulara cevap vermem doğru düzgün hxhshxh 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Fıkır alış verisi yapıyorsan aldatmaya girmez fafenk derken neleri kapsıyor mesela 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hadi lan ordan çok farklıymış senle sevgili olanın kafasına tükürüym 0 0 Yorumla
Keyf00 Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı. Arabesk bir söz ama manidarBeynin bacım olduktan sonra bedenin bakire kalsa ne olur 0 0 Yorumla
bubblelips Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Aldatmak sadece fiziksel olmaz, duygusal olarak aldatmak, sözlerle aldatmak, düşüncelerle aldatmak falan filan. 0 0 Yorumla
911Ertekin Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Teyze ne isler peşindesin ayipdur da 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ee tabii ki de sayılır 0 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Tabikide girer illede reelde olmasi gerekmez 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. Evet. Sorman bile saçma 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Küçük heyecanlarsan zarar gelmez bence 0 0 Yorumla
bengünaz16 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. Sayılır bence 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Girer 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı. girer 0 0 Yorumla
Morrbalıkk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Girer 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sayılmaz 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. fafenk nedir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fofenk işte Yorumla armada +1 yıl trakya lı mısın Yorumla
manyag_man29 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. burada mısın ? 0 0 Yorumla
Harunsaglam2 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Evet 0 4 Yorumla Harunsaglam2 +1 yıl Ne alakası var aldattığını yediremeyip masal uyduruyorsun kendince sınırlar farklıymış aldatma aldatmadır neyin farklılığından bahsediyorsun Yorumla Soran +1 yıl Erkekler hayal etmeyi aldatmak saymıyor diye düşünüyorum ama kadınlar sayıyor. Yorumla Soran +1 yıl Ayrıca benim evli olduğumu nerden çıkardın? Yorumla Harunsaglam2 +1 yıl Kurduğum cümlede evli kelimesi geçmiyor iyi oku bence hayal etmekte bir aldatmadır Yorumla
Bezginbey Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Tabikide. 0 1 Yorumla Bezginbey +1 yıl Aldatma sadece fiziken yapılan bi eylem değildir. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Karşındakini sadece düşünceyle bile aldatabilirsin. Aldatmak sadece aynı yatağa girmek demek değildir.
Bekaret iki bacak arasında değildir söyleminin örneği bu başlıktır. Aldatmaktan daha adice bir şey varsa, aldatmayı meşrulaştırmaya çalışmaktır.
Duygusal olarak Bir şey yoksa sadece heyecan ve adrenalin e girer benim için. Her insan bazen değişiklikler ister.
Empati... Sen aynı durumdan rahatsızlık duymayacaksan yaşadığın şeyin zaten bir ilişki olmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
Bence değil. p*rno seyretmekten bir farkı yok, hayal kurup mastürbasyon yapmaktan. Temas yok, duygu yok hatta bir gerçeklik bile yok.
bu soruyu sordugundan bile rahatsız oldugun belli evet girer girmez demek isterdik ama girer
Kızların yorumlarını okuyunca ne kadar ruhsuz yaşamayı seviyorlarmış.
Sanal aldatmak sayılmaz yazıyla mı aldatmış oluyorsun
Duygusal anlamda bişey hissetmek bile aldatmadir illa konunun cinsellige gitmesine de gerek yok.
Bilemiyorum. Ben hep ekmeğimde olduğumdan bu tür sorulara cevap vermem doğru düzgün hxhshxh
Fıkır alış verisi yapıyorsan aldatmaya girmez fafenk derken neleri kapsıyor mesela
Hadi lan ordan çok farklıymış senle sevgili olanın kafasına tükürüym
Arabesk bir söz ama manidar
Beynin bacım olduktan sonra bedenin bakire kalsa ne olur
Aldatmak sadece fiziksel olmaz, duygusal olarak aldatmak, sözlerle aldatmak, düşüncelerle aldatmak falan filan.
Bilmem belki de ben yapmam
Teyze ne isler peşindesin ayipdur da
Oy Estağfirullah sayılmaz
Takıl kafana göre yakalanma yeter
Ee tabii ki de sayılır
Sanal fafenk nedir ki?
bence girer bu kadar basit
Tabikide girer illede reelde olmasi gerekmez
Evet. Sorman bile saçma
Küçük heyecanlarsan zarar gelmez bence
Eşim yetmediğnde yapıyorum. Bence aldatma değil
Evet
Sayılır bence
girer
Girer
Girer
Girer tabi
sayılmaz
girer
Girer
Fofeng ne yaw
Yok görmüyor sun ya 😀😀
Fafenk nedir
Sayılmaz
fafenk nedir
Fofenk işte
trakya lı mısın
Yap benle yap
Evet girer
burada mısın ?
Evet
Ne alakası var aldattığını yediremeyip masal uyduruyorsun kendince sınırlar farklıymış aldatma aldatmadır neyin farklılığından bahsediyorsun
Erkekler hayal etmeyi aldatmak saymıyor diye düşünüyorum ama kadınlar sayıyor.
Ayrıca benim evli olduğumu nerden çıkardın?
Kurduğum cümlede evli kelimesi geçmiyor iyi oku bence hayal etmekte bir aldatmadır
Bence evet
Tabikide.
Aldatma sadece fiziken yapılan bi eylem değildir.
sayılır
Kesinlikle evet
Bence hayır
Sayilir