#smellsmoke

Aslan çok fiziken güçlü olmasına rağmen bir bufalo sürüsünün peşinden koşarsa hiç birisini yakalayamaz ama tek bir bufalonun peşinden koşarsa eninde sonunda onu yakalar. Eğer illa ki birisini elde etmek istiyorsan sadece onun peşinden koşacaksin. Yoksa sahra çölündeki aslan gibi bakar kalırsın arkalarından.
Aradaki en büyük farksa şu. Aslan yakalayamasa da bufalolara laf etmez ama tarif ettigin tarz insanlar kızlar şöyle, erkekler böyle diye bir de bol bol ahkam keserler 😂😂😂
yani başka nasıl olur ki zaten bir insanı tanımak için şans vermek gerekir güvenip ya iyi biri çıkarsa diye tanışıyoruz işte ama sonu hep hüsran oluyor orası ayrı
Herkesin birşeyi olmaktansa birinin herşeyi olmak lazım
Ricalar.. 😊
Kaybedenler kulübüne üye olur
Çok teşekkürler
Rica ederim.. :)
Cevap
12Cevap
Evet ya tutarsa modunda takılanlar kaybetmeye mahkumdur, aynı zamanda kendilerine olan saygılarını da...
Valla birini beğendiysem ilgimi belli ediyorum yakınlaşmaya çalışıyorum, çabalıyorum. Ama karşı taraftan karşılık gelmiyorsa geriye pek seçenek kalmıyor. Ağır ağır soğutuyor ve uzaklaştırıyor bu durum.
Tutmadiki hic bi zaman onunla alakasi yok bir insan kaybetmeye mahkumsa bu dogustan mezara kadar surer sans yoktur ne yaparsa yapsin olmaz
Ya tutarsa diyen biri kazanmamıştır ki kaybetsin.😄
O insanların amacı zaten gönül olmadığı için kaybettiklerini anlamazlar bile.
cok deneyim oldu fakat istedigim kişiyi bulamadım ya tutarsa benım ıcın geçerlı olmamalı
İki cevabi var, tutarsa hay hay , tumazsa da bay bay... 🎉
Öyle biri olmadım. 1kişiyi istedim ama olmadı. Sonra inzivaya çekildim. Başkaları gibi kovalamadım
Ben gönül defterlerini kapattım artık insanların çoğu menfaatine rahatlığa yaşam kalitesine öncelik verir olmuş. Malum artan sosyal sınıf farkı da olunca artık sadece kendi işime bakıyorum.
Kesinlikle. Kalp ya tutarsa demeye gelmez.
Olmuyorsa zorlamamakta fayda var
Tabiki mahkumdur
Her zaman değil.
Daima
Rvet evet
Net mahkumdur
Galiba evet ☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?