Aramızda 16 yaş var o 37 ben 22. Siz olsanız kendinizden 16 yaş küçük birine ciddi bakarmıydınız?
kız olgun olsa bile kafa olarak.
kız olgun olsa bile kafa olarak.
Peki onun niyeti var mı evlenmeye aradaki fark çok düşünsene sen 25 yaşında gencecik kız olacaksın o 40 yaşında moruk adam hiç hoş durmuyo bide erkekler zaten genç kız sever bence ona kanka bi kaç yıl sonra yaşlı bi adam olacak sen gençsin sana uyum sağlayamaz ki deli olma genç yakışıklı erkekler dururken neden yaşlı bi adamla olasın
52 yaşındayım..
Şayet etkilendiysem hem bakarım, icabında ta... severim de 😏
Bu yaş olayına ne çok takiliyorsunuz? Kritelerinize uygun, kafa dengi birini buldugunuzda, yaşa filan bakmayın gençler. Çünkü uygun insan öyle kolay bulunmuyor.
Cevap
21Cevap
Yaş farkı çok fazla. Sana olan bakış açısı da önemli tabii ama sen 22 yaşındasın ve önünde çokça seçenek var. 37 yaşında bir insanın sana bakış açısının mecburiyet olmadığından emin olmalısın.
Kanka bu zibidelere göre gençsin ya seni çıtır olarak görüyor sinirim bozuldu daha fazla konuşamayacağım
Tek dert seks diye bende düşündüm ama belki olur dedim sanırım kendimi kandırıyorum
Aynen bencede vur kaç
Olgun kız o yaşta adamın ona ciddi bakmayacağını bilirdi zaten. Bence kendini olgun sanma:)
Sence bu yaşa kadar evlenmemiş adam bu saatten sonra düşünür mü
Olayın yaşla ilgisi yok. Düşünür ama kendi yaşıtıyla senle değil. Neyse yolun sonunda anlarsın olmayacağını iş işten geçince
22 yaşın ne gibi bir olgunluğu olabilir? koskoca bir hiç. Amaç çıtır götürmek olduğu çok açık.
Kafa yani beyin olgunluğundan bahsetmiştim.
Senin içinde sorun olmasaydı bu soruyu hiç sormazdin. Kabul et çok büyük sorun...
Matematiğimi sorguladım, 15 değil mi yahu :/
Evet, sorun.
Yaşa değil , kafaya bakıyorum ben. Akıllı biriyse neden olmasın.
Bilemem kardeş bilemem erkek mutlu ama kız kendi yaşıtıyla olmalı
Mantık düşünmek gerekirse şu an anlaşıyor olabilirsin 10 15 sene sonrayı düşün sen 34 o 50 yaşında
Arada saygı Sevgi olduktan sonra sayıların önemi yok tâbikide
Bu yaşa kadar evlenmemiş ve aradaki fark 16 seni genç çıtır görüyor. Dikkatli olmanda fayda var
Biz de böyleyiz sizden 2şer yaş büyüğüz ve 6yıldır birlikteyiz 1 2 yıla evlenicez. Bana baya aşık ama herkeste aynı olmaz.
Ne güzel hayırlısı olsjn inşallah
Inş. sen de cok mutlu olursun onunla ya da baskasıyla. Senin icin ne hayirlisiysa o olsun
♥️♥️♥️
15 yaş var arada ama yine de fazla yav
Sevgi aşk yaş tanimiyor
Olur tabi baban yaşında
Bence ideal bi seçim.
Bana göre büyük sorun ben sevgili olmazdım
Yok bakmam s. k gec yaparım
hiç belli olmaz herkes standart yaşamıyor sonuçta
O yaşını göstermiyor ruh olarak tabiki önemli ama dışardan 32 vs gosteriyor ben de 24 gösteriyorjm ama onemli olan anlaşmak bence. Gerci ben de bişey olcagından degil ama hani ciddi bakarmı diye merak ettim
yanınıza yakışmanız önemli, benim demek istediğin hayat standatınız o yaşta adam seninle gençlerin takıldığı bara gidiyorsa, ya da orta yaştakilerin gittiği mekanlara gdiyorsanız hobileriniz uyumluysa ve cinselliği de tatmin olarak yaşıyorsan ya da yaşayacağını düşünüyorsan en azından tanırsın karşındakini ciddi olması zaten kendiğinden evrilir ilk aşamada heyecanlar yaşanır..
Haklısın
aralarında 16 yas varmıs
baba fantezisi
Hahahah
Hayır bu çok fazla
Ciddi bakmazmıydın kıza kafa olgunsa bile tek dert seks mi sence
Evlilik olsa bile seksten ötürü sıkıntı aynen ya da 10 sene sonrası için
Sorun değil.
Sorun olur evet
Sorun olmamasını sağlamanın çok kolay bi yolu var
Ben olsaydım yaşlı bir erkeğe bakmazdım
sacmalama sen daha cocuksun