Konu evliliğe gelince değişen kız?

4 yıllık bir ilişki kız önceleri benim peşimden koşuyordu. Kendini bana aşık etti bağlandım bir şekilde onla beraber yedik, içtik, şehir şehir gezdik yeri geldi beraber uyuduk, Bana yıllarını verdi bende ona beni oyalıyor musun artık gel iste dedi. Ortalama bir işim var. Ailemin maddi durumuda fazla iyi değil. Neyse gittik kızı istedik. Kayın babam çok iyiydi sevginin önünde dağ duramaz dedi. Kızı verdi fakat kız söz yüzüğünü taktıktan sonra sanki beni dün tanıyormuş gibi davrandı. Benim babam biraz eski kafalıdır, söz kesilince elini vermedi, ben demiştimde ona ama bahane aramaya başladı işte.5 tane 30 gramdan altın istedi. (Ailesi istemedi kendisi istedi neymiş millet 10 tane istiyormuş birde az istediğini savundu. Sonra yaşadığı yer Ankara ben yozgata gelin gelmem dedi çok tartıştık sonunda ben fevri davrandım ve ayrılma kararı verdim. Sonuçta bu kadar gelenek görenek biliyorsun ben seni alıyorum benim yaşadığım şehre geleceksin dedim. alışverişte aldıklarımızı da direkt istedim. Ogün kendini acındırdı bana ben hastanelik oldum felan dedi ama gözüm döndü. Ayrılmıştık ama şimdi beni merak ediyor takip ediyor ama benden özür bekliyor sizce ben haksız mıyım? Ailemi karşıma almalı mıyım?
Konu evliliğe gelince değişen kız?