Arkadaşlar. Sahte hesapla onunla konuştuğumu öğrendi ama arkadaşça ve asıl beni hatrlatacak şekilde konuşmuştum. O o kişinin ben olduğumu anladığında benden o an soğudu ve yazmadı. Neyse... onu aptal yerine koyduğumu düşündü. ben de dedim ki ben seni el üstünde tutan biriyim o da elinden alıp popon firlatmis gibi hissettirdn.
Ben onu her durumda alttan aldm olur böyle şeyler dedim ama tek bu hatamda sildi beni...
Bu sahte hesabımı da siliyorum şimdi zaten o günden beridir bu hesabına girmedi bi on gündür.
Ben onu her durumda alttan aldm olur böyle şeyler dedim ama tek bu hatamda sildi beni...
Bu sahte hesabımı da siliyorum şimdi zaten o günden beridir bu hesabına girmedi bi on gündür.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne dememizi bekliyosun? Sen özgüvensiz ve korkak birisin mi diyelim sana şimdi. Popona koy elini ve bence senin düşünme organın orası.
Ne demek istedin? Olayı anlatsam dinlesen böyle diyemezdin önyargılı konuşuyorsun.
Anlat o zaman dinleyelim kızlarla
Sahte hesapla burdan bı sorusuya olan yanıtına yanıt yazdm. Öyle orada yorumda yazştk sonra o mesaj attı ve ben de madem yazmş benden neden ayrıldığını ve benimle ilgili düşüncelerini öğrenmek istedim ve ona sevgilin oldu mu niye ayrldnz gibi sorular sordum. Sonra engelledimi seni dedim wp tan benim profile baktı ozledim dedi bana sordu ki yazsam mi ona bende yaz dedim. Ve wp bildirimlerin kapalydı diye ne yazdn dedim özledim. Yazdm dedi. Ben o bana mesaj atana akadar beni tanımış olabilir dedim hatta wp a girsem "seni tanıdım "mesajıyla karşılaşacağımı düşündüm. Neyse meğer ben olduğumu anlamamış. Ben bunu planlı yapmamıştım ben mesaj atarak konuşmayı başlatmadm... onuaptalyerine koyduğumu düşündü gurur yaptı gitti. Soğudum dedi halbuki onu aptal yerine koymadm
seni tanımasını istedin önce? Doğru mu anladım? Sonra mesaj atmak istedin ama wp bildirimleri kapalıydı. Aslında istesen önce mesaj atıp onu aptal yerine koyabilirdin ama sen bunu yapmadın. Önce seni tanısın sonra mesaj atarım diye düşündün ama seni tanımamış. Gandalf sen misin dostum
Gandalf ne anlamadm. Beni tanımasını istemedim ama onu kandrma amacım yoktu. Yani sohbeti ben başlatmadm. Onun kızdığı nokta şu ben ona sevgilin oldu mu vs diyerek kendi hakkmda fikirlerini ve beni neden bıraktığıni öğrenmeye çalıştım. Sonrasında benim hakkmda hep iyi özellikler söyledi. Bende bu nasl kız kacirma falan dedim orada hata yaptm. Farkndaym ama bu da affedilmeyecek bişey değil. Beni aptal yerinde koydun dedi. Bana wp tan mesaj atana kadar ben acaba beni tanıdı mi diye şüpheliydim sonra cidden wptan özledim yazmış olduğunu görünce dedim tamam ben olduğumu anlamamiş. Sonra KS de bı benden yani sahte hesaptan yardm istedi hem de bana wp tan yazdı. Yani mesela beni arzulamisti KS hesabında benimle konuşurken dedi ki onu çok arzuluyorum direk bunu desem öküz müsün der bana ama onu istyorum cinsellik değil sevdiğimden özledim her şeyini dedi... ben de şimdi saat geç oldu bugün cinseik konusu açma dedim. Öyle işte yani ona bı nevi arkadaş oldum burdan. ... ama bunlar affedilmeyecek bişey mi
Eline ne geçti ikinizin? O arzuladığını söyledi, sen kendi hakkındaki düşüncelerini öğrendin. Sonra?
Elinize geçen şey nedir? Anladığım kadarıyla hem wp tan hem burdan konuştunuz sonra ne oldu? Bir şeyler yaşamadığın insanı nasıl özlersin? Beraber mi oldunuz?
Yoo beraber olmadık ama çok uyumluyduk %80 bı uyum. O beni her fırsatta görüntülü arar konuşurduk herrrr konuda konuştuk. Her şeyden bahsettik ve birbirimizi beğendik bayağı... bunlar oldu bizaman sonra yavaşça uxaklasti benden ve gitti... yazmadı bende sebebini bu şekilde öğrenmek istedim. Elimize ne geçti işte bana wp tan yazdı ve geri döndü çok özledim seni vs... Bende onu deli gibi istemiştim bulusacaktik sonra KS deki kişi in ben olduğumu anladı. o an sogudu
seni arzuluyor bunu anladık, seni neden arzuladığını sorsana ona? Ne biçim ilişkiniz var sizin? Sen neden ona gerçek kimliğinle yaklaşmıyosun, oyunu uzatıyosun? Yaklaşacak cesaretin yoksa neden konuşuyosunuz? Hatırlatıyosun kendini
O beni terk ettiği için ona yazamadm.
Neden arzuluyor çünkü biz onunla sexting yaptık cinsellikten konuştuk beklentilerimiz fazlasyla uyuştu... Örneğin ben cinseikte her şeyi yaşamak isteyen biriyim kızlar oral bile yapmaktan cekinirken ben ne fanteziler kuruyodum.. onu sadece istyordum
Bu nedenle mi arzuluyor seni? Fantezi dünyası geniş o kadar çok kadın var ki? Neden sen çocum! Bu bir sebep değil…
Mesela ben 93 yaşında olmama rağmen anında sana sıralayabilirim. Cinsellik çok önemlidir evladım ve fakat birisini istemek cinsellik boyutuyla kalır, başka kadınlarda da var bu tarz istekler. Bu sence yeterli bir sebep mi? Benim fantezi dünyam çok geniş, sınırsız şeyler deneyimleyebilirim karşımdaki istekliyse gibi bir nedenle bir insan bir insanın peşinde gider mi? Bir sürü kadın var bu yeterli bir gerekçe değil çocum
Ben iyi bı insanm. . yani sadece cinsellik isteseydi zaten bunu rahatça yaşayan birisi o. Ben onun gözünde evlenilecek kadındım.
Onun için mi seni terketti Bence bu arzulama ve terketme işini bir daha düşün. Birisini her şeyiyle bütün hücrelerinle istersin ve onunla akla hayale gelmedik şeyler yaşamak istersin, yanar tüm vücudun ve sadece onu istersin bunu anlarım. Bu aşktır işte ve aşık olduğun birini terketmezsin
Aşık olduğun birini istesen de terkedemezsin, başka kadınlarda arayamazsın ona olan aşkını. Aşık olduğun kişinin arkadaşıyla yatamazsın mesela çünkü yapamazsın ya yapamazsın bunu. Her türlü zararı vermek için senelerini adamazsın aşıksan eğer, zarar veremezsin sadece kavrulursun onun için yollar ararsın ama bu yol zarar vermek değildir. Çocum sen bu arzulama konusunu bir daha düşün ve evlenme işini… Bu kadar basit değil
Bı anda o kişinin ben olduğumu anlayınca soğumuş... Bı daha ısınamamış... Ben ona bugün yarın mesaj atcam görüntülü şekilde gerçeği anlatmak istediğimi soyleyecegim onunla dalga geçmediğimi yönlendirme yapmadığımı diyeceğim sence bu kişi ne tepki verir
Bence gerçekleri anlatırsan, bütün çıplaklığıyla seni anlama ihtimali yüksek. Umarım geçerli nedenlerin vardır çünkü inan çok sinir bozucu bir olay bu yaptığın
Gerçekler sana anlattığım şeyler işte
Yani ben onu işletmedim. Sadece o bana madem mesaj attı bende beni neden bıraktığıni öğrenmek istedim
Bana değil çocuğa anlat sen bunu evladım. Bu kadarla sınırlı olduğunu sanmıyorum
Uzundu onunla konuşmamız... ama onu aptal yerine koymadm...
Onun hatası çok oldu. Ben bı kere hata yaptm ve sildi beni. . sevdiğini biliyordum. Ama nasl anında soğudu... bence egosuna yediremedi.. nasl ben oyuna geldim dedi
Ona anlat bunları
Şimdi saat 22.00 yazcam ki ona Ahmet iyi geceler.. Konuşmak için musaitsen söylemem gereken bişey var. Son kez görüntülü konuşabilir miyiz? Bunu yüz yüze anlatmam gerekiyor
En son kendisi konuşmak istemediğini söylemişti. Bende ne zaman istwrsen yazabilirsin vs biseyler yazmştm sadece hoşçakal dedi en son
Sahte hesap ayrılık sebebidir
Sahte hesapla burdan bı sorusuya olan yanıtına yanıt yazdm. Öyle orada yorumda yazştk sonra o mesaj attı ve ben de madem yazmş benden neden ayrıldığını ve benimle ilgili düşüncelerini öğrenmek istedim ve ona sevgilin oldu mu niye ayrldnz gibi sorular sordum. Sonra engelledimi seni dedim wp tan benim profile baktı ozledim dedi bana sordu ki yazsam mi ona bende yaz dedim. Ve wp bildirimlerin kapalydı diye ne yazdn dedim özledim. Yazdm dedi. Ben o bana mesaj atana akadar beni tanımış olabilir dedim hatta wp a girsem "seni tanıdım "mesajıyla karşılaşacağımı düşündüm. Neyse meğer ben olduğumu anlamamış. Ben bunu planlı yapmamıştım ben mesaj atarak konuşmayı başlatmadm... onuaptalyerine koyduğumu düşündü gurur yaptı gitti. Soğudum dedi halbuki onu aptal yerine koymadm
soğur tabi niye öyle yaptın