Burcunuz nedir?
Öküz burcuyum, diyesim geliyor. Kdrm

Çok basit bakire misin bunu Soran o kadar çok kişi oluyor ki mesela sözde benimle arkadaş olmak istiyorlar ama sordukları ilk şey bu bakire misin evet diyorum ve uzatmıyorum daha fazla ama bunu sormalarına üzülüyorum çünkü bunu sordukları zaman ben gerçek amaçlarını anlıyorum sonrasında işte onları hüsrana uğratma planları onlarla uğraş Mak planlara filan beni de işe sokuyorlar çünkü benim onu hayal kırıklığına uğratmam gerek ona olmadığı şeyler yapmam gerek onu da bir tramva yaratmam gerek bir kıza sadece cinsellik için yaklaşılmaması gerektiğini öğretmem gerekiyor hem bana iş çıkartıyor hem kendine işte hayat🥲👯♀️
Merhabalar…🥐. Cici bir soru olmuş okurken güldüm. Bazı sorular gerçekten „olduuu iyi günler” diyip uzaklaşmaya sebep oluyor. Merhaba gibi sözlerle lafa girilir. Hadi isim de sorulur o da tamam. Eeee kendinden bahsetsene? sorusu alerjik reaksiyon oluşturuyor bende. Sevmiyorum;hayır neden bahsetsem nolcak, nerede yaşıyorsun, boş vakitlerinde napıyorsun? Bu soruya boş vaktimde lavaboya gidiyorum demek istiyorum.. Tabi bunlar benim fikirlerim ve en uyuz olduğum sorulardır. Bir de ; ne iş yapıyorsun, sorma merhaba dedin tanıştın soru üstüne soru sorma..
"Kapanmayı düşünüyor musun?"
Bunu sorduğu an o ilişki başlamadan biter. Neden? Çünkü belli ki ilerisi için yol yapıyor. Şu an için "meraktan sordum" der. İleride kapanman için ısrar eder öyle tipler. Tanışma aşamasında bu tarz sorular sorarsa o kişi hakkında fikrim değişebilir. Beni değiştirmeye çalışan, olduğum gibi kabul etmeyen biriyle zor...
Burçlar konusunda hem yeterince bilgi sahibi olmadığınızı hem de önyargılı olduğunuzu görüyorum. Gayet güzel bir sorudur burcunuz ne diye. Çünkü burçlar aşkta ya da arkadaşlıkda uyumu belirleyen önemli bir olgu. Ben de eskiden inanmazdım burçlara. Ama yaşadıkça, okuyup araştırdıkca sandığımdan çok daha fazlası olduğunu gördüm. Bu konuda küçuk çaplı olarak kendinizi geliştirmenizi öneririm. Hayatınıza mutlaka artısı olacaktır.
Cevap
6Cevap
Ayaknumaran kaç? Yaşın doğru mu? 🙄🤷🏻♀️
Harbiden ya senin burcun neydi 😂😂😂😂kdsagjll
Balık djdj
Medeni durum nedir, beşeriyle ilgilenmiyorum da assddff, ya da ne kadar maaş alıyorsun, niye bu kadar guzelsin vs gibi saçma sapan rezil sorular
Selam yaş kaç evli misin sevgilin var mı? Seri üretim malı bunlar b. k beyinleriyle cevap bekliyorlar bir de
"Bana dm'den yazar mısın?" Bu Soruyu görmek hoşuma gitmiyor
Direkt cinsel sorulara atlamaya kalkan hanzolar, tiksiniyorum onlardan
Ne iş yapıyorsun, ailenle mi yaşıyorsun, gezmeyi sever misin? Hello golddigger bye.
burçlarla yatıp kalkanlardan mütemadiyen nefret ediyorum. Bu soru sorulduğu anda konuşmayı keserim.
Çok özel sorular hariç diğerleri sorulabilir. Soru sormadan konu konuyu açmadan insanlar birbirini nasıl tanıyacak acaba?
Hiç ilişkiye girdin mi sorusu
bakire misin diye sorulması
Ne kadar mayışş aliyon😂😂
Kadınların peşinden koşan adam çok
Erdoğan gitse kim gelecek? 😂
Edepsizce sorular ve yanlış üslub
Geçmiş yaşantı ilişkiler
Araban var mı? Sorusunu unutmamak gerek
Eee diyen 🤮
Jddjdjskkkdd deee. Ben hiç sevmiyorum burç falan
Ne iş yapıyorsun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?