Dün ilk defa kızla yakınlaştık bugün ne yapmalıyım?

Bu sene üniversiteye başladım. Sınıftan bir kızla bir şekilde muhabbet başlattım ve tanıştım. Bayağı buluştuk ve samimi olduk. Her buluştuğumuzda saatlerce vakit geçiriyoruz. 10'dan fazla buluşmuşuzdur. Dün de 15.30 gibi buluştuk ve 23.00'a kadar beraberdik. Kızla 20.00 gibi bara içmeye gittik. Kız kafayı biraz güzel yaptı. Çıkışta koluma girdi, sarıldı. Barda bir abi bana hoşlandığını söyle kıza diyordu ve kızda gülüp duruyordu. Adam kıza bu çocuk senden hoşlanıyor dedi ve kız güldü. Çıkışta dediğim gibi kız koluma girdi ve sarılarak yürüyordu. Hoşlanmadan konuştuk. Kız bana kimden hoşlanıyorsun dedi ben de ona isim vermeme gerek yok kendisi çocuk değil anlaması lazım dedim. O da biliyorum benden hoşlanıyorsun dedi. Ben de ona diyelim ki öyle benim ve o kişinin ne yapması gerek dedim. O da senin ona güven vermen lazım dedi. Ben de nasıl vermem gerek ki dedim. O da bilmiyorum yaa dedi. Biraz bu şekilde gezdikten sonra elini cebime soktu sıcak diye. El ele tutuştuk öyle. Sonra ben elimi tutmak istiyorsan söyle diyip gülerek onun elini pantolonumun cebimden çıkarıp onun montunun geniş cebine soktum ve elini orada tuttum. El ele gittik. Yurduna bıraktım ayrıldık. Bugün biraz önce nasılsın diye aradım. 1 gibi buluşacağız. Kız ne yapacağız diye sordu ben de playstation'a gideriz dedim çünkü oynamayı seviyor. Kız tamam ama sonra ayrılırız ders çalışmam gerek dedi. Normalde hiç böyle yapmazdı. Her buluştuğumuzda saatlerce gezerdik. Kıza açılmayı düşünüyorum ama hoşlanıyor mu emin olamıyorum ki. Sizce ne yapmam gerek? Kız bu arada sabah aptallıklarım için özür dilerim yazdı.
Dün ilk defa kızla yakınlaştık bugün ne yapmalıyım?