Lise yıllarında kanka Kardeşim dediğim kız ile evlenmek istiyorum aşık oldum sizce ne yapmaliyim?

Lisede birbirimize kanka kardeş şeklinde hitap ediyorduk (ergenlik işte) şu an yaş 22 son 1 yildir kiz da ben de birbirimize ismimizle hitap ediyoruz (6 ay önce iki kez benim yanlışlıkla ona "kardeşim" demem dışında ) arada kiza mesaj atiyorum güzel sohbet ediyoruz falan. Ama ayni zamanda çok iyi niyetli bir kiz acaba beni kirmamak için mi sohbet ediyor bilmiyorum..

Şöyle mesajlara bakinca istekli konuşuyor kendiliğinden konu açiyor ama arada bir mesajlaşiyoruz hergün ya da her hafta değil

Kültürlü kibar hanım hanımcık bir kız geçmişte nasil biri olduğunu da bildiğimden dolayi benim için doğru bir eş seçimi olacağını düşündüm. Bu arada ben adliyede çalişiyorum ve insanlara güven konusunda sorun yaşiyorum ama bu kiza güvenim sonsuz olursa benim için tam aradiğim aday yani..

Kısacasi lisede kardeşim dediğim kiza açılmak onunla evlenmek istediğimi söylemek istiyorum.. Ama en büyük korkum kizin bana "seni kardeşim gibi görüyorum demesidir. Ve benden uzaklaşmasidir

"kanka ayağı şey ayağı derler ya hani siz anladiniz.. onu daha çok flört niyetli olanlara söylüyorlar ama benimkisi öyle sayilmaz niyetim ciddi. Sizce ne yapmaliyim Sizce ne yapmaliyim kızın tepkisi ne olur?
Lise yıllarında kanka Kardeşim dediğim kız ile evlenmek istiyorum aşık oldum sizce ne yapmaliyim?