Lisede birbirimize kanka kardeş şeklinde hitap ediyorduk (ergenlik işte) şu an yaş 22 son 1 yildir kiz da ben de birbirimize ismimizle hitap ediyoruz (6 ay önce iki kez benim yanlışlıkla ona "kardeşim" demem dışında ) arada kiza mesaj atiyorum güzel sohbet ediyoruz falan. Ama ayni zamanda çok iyi niyetli bir kiz acaba beni kirmamak için mi sohbet ediyor bilmiyorum..
Şöyle mesajlara bakinca istekli konuşuyor kendiliğinden konu açiyor ama arada bir mesajlaşiyoruz hergün ya da her hafta değil
Kültürlü kibar hanım hanımcık bir kız geçmişte nasil biri olduğunu da bildiğimden dolayi benim için doğru bir eş seçimi olacağını düşündüm. Bu arada ben adliyede çalişiyorum ve insanlara güven konusunda sorun yaşiyorum ama bu kiza güvenim sonsuz olursa benim için tam aradiğim aday yani..
Kısacasi lisede kardeşim dediğim kiza açılmak onunla evlenmek istediğimi söylemek istiyorum.. Ama en büyük korkum kizin bana "seni kardeşim gibi görüyorum demesidir. Ve benden uzaklaşmasidir
"kanka ayağı şey ayağı derler ya hani siz anladiniz.. onu daha çok flört niyetli olanlara söylüyorlar ama benimkisi öyle sayilmaz niyetim ciddi. Sizce ne yapmaliyim Sizce ne yapmaliyim kızın tepkisi ne olur?
Şöyle mesajlara bakinca istekli konuşuyor kendiliğinden konu açiyor ama arada bir mesajlaşiyoruz hergün ya da her hafta değil
Kültürlü kibar hanım hanımcık bir kız geçmişte nasil biri olduğunu da bildiğimden dolayi benim için doğru bir eş seçimi olacağını düşündüm. Bu arada ben adliyede çalişiyorum ve insanlara güven konusunda sorun yaşiyorum ama bu kiza güvenim sonsuz olursa benim için tam aradiğim aday yani..
Kısacasi lisede kardeşim dediğim kiza açılmak onunla evlenmek istediğimi söylemek istiyorum.. Ama en büyük korkum kizin bana "seni kardeşim gibi görüyorum demesidir. Ve benden uzaklaşmasidir
"kanka ayağı şey ayağı derler ya hani siz anladiniz.. onu daha çok flört niyetli olanlara söylüyorlar ama benimkisi öyle sayilmaz niyetim ciddi. Sizce ne yapmaliyim Sizce ne yapmaliyim kızın tepkisi ne olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Arkadaşlık ve aşk arasındaki o yer kötü oluyo baya hem arkadaşını kaybetmek istemiyorsun hem de eğer duyguları öyleyse beraber olalım istiyorsun biraz içinden çıkılması zor bir durum. tek tavsiyem akışına bırak bence. yani ona iki tulude olsa deger verdigini hissettir. bi de şey diyim isim ile hitap etme yaş büyüdükçe olabilecek bisi ve önceki kadarda çok gorusmuyoorsunuz belki ondan biraz daha resmiyet girmiştir araya belki. onceden çok yakın arkadaşmışsınız bundan dolayı arada konuşmanız birbirinizi aramanızda normal bu onun senden hoslandigina işaret olmayabilir. Yanı okuduklarıma göre ben böyle dusunuyorum
Muhtemelen bu şekildedir gerçekçi olmak lazım.. sence ufak ufak belli etmelimiyim buluştuğumuzda. Yoksa direkt açılmalimiyim
4-5 sene sonra evlenip barklansa arkadaşlik kalmayacak zaten eskisi gibi. Çünkü herkes kendi hayatinin telaşına düşecek yolda falan karşilaşip selamlaşirsan selamlaşirsin onun haricinde arkadaşlik falan kalmaz.. ama ben onunla günün birinde arkadaşliğimiz bu şekilde eriyip bitsin istemiyorum.. onu hayatimın her anında yanımda istiyorum..
Ya bence direkt soyleme çünkü bazı insanlar arkadaşıyla arasında böyle bir şey geçerse ve ondan hoşlanmıyorsa arayı yavaş yavaş soğutuyor, arkadaşlığa devam etmenin yanlış olduğunu düşünüyor. tabiki herkes boyle dusunmez bazilarida arkadasliga o kadar onem verirki boyle bir seyi duymasi uzerine bunu unutup arkadasligina devam etmek ister. bunlardan hangisi olduğu kisiyi taniyarak öğrenilebilecek bisi. O yuzden yorum yapamiyorum. ama şey yapabilirsin küçük küçükte olsa onu görmek istediğini daha çok buluşmak istediğini eskisi gibi fazla zaman geçirmek istediğini soyle arkadaşlığınızi tazeleyim felan gibi bunu söylemesen bile direkt uygulayabilirsin yani konu acarsın sohbet acarsın ve belki daha çok konusursunuz. eskisi gibi yakın olduğunuzu hissettigibdede bi bakarsın kızın hayatında biri var mı yok ise sana karşı davranışları hala arkadaş gibi mı yoksa eskisinden farklı mı davranıyor. ona gore harekete geçersin ve arkadasliginiza çok değer verdiğini ama içinde böyle hislerinin olduğunu arkadasliginizin bozulmamasini istediğin için söylemekten çekindiğini felan söylersen yani sonuna kadr dürüst olursan bence o da olacak ve en azından ne düşündüğünü bilmiş olacaksın. ona gore ilişkinize devam edersiniz.
Bence Sen ona bu kadar değer veriyorsan sadece ona hissettir zaten devamındaysa bahsettiğim gibi olur diye düşünüyorum.
Teşekkürler
Ne demek umarım mutlu olursun
Görüşlerin gerçekten çok faydali oldu günün birinde bir araya gelirsek buraya yazarim. Tabi okulu bitene kadar bayaği zaman var farkli şehirlerdeyiz az buluşuyoruz haliyle 1-2 yili bulur bu.
Uzak mesafe ilişkisi zor, şu an sevgilim ile o durumdayız 3 ay oldu görüşmeyeli çok özlüyor insan. anliyorum seni. yardımcı olduysam çok sevindim :)
Sizinkisi yine uzak mesafe ilişkisi benimkisi o bile değil, uzak mesafe arkadaşlığı 😀
Doğru ama umudunu köreltme olabilme şansında var. Ama diyelimki olmadı dünyanın sonu olmadığınıda bil. hayatina devam et :)
Orası öyle tabi de ne bileyim keşke doğru zamanda başka şartlarda karşılaşsaydik. Yapacak bir şey yok artik inşallah olur. Benim için dua et lütfen. Çok teşekkür ederim 🙂
Edeceğim. Ne demek :)
Ona açıl hemen başkası kapmadan
şu an okulu var çok yoğun ve şu an düşünmüyor öyle bir şey ters teperse?