Ben 22 yasindayim. Bak. ireyim
Sevgilim 31 yasinda daha once çok birlikteliği olmuş hali vakti yerinde olgun bir adam
Bak. ire olduğumu öğrenirse bana olan ilgisi azalir mi? Beni çekici bulmama ihtimali var mi?
Mesela eskiden benim çok beğendiğim bi adam vardı bak. ir olduğunu öğrenince adamın bi çekiciliği kalmadı gözümde. onda da öyle olur mu?
Sevgilim 31 yasinda daha once çok birlikteliği olmuş hali vakti yerinde olgun bir adam
Bak. ire olduğumu öğrenirse bana olan ilgisi azalir mi? Beni çekici bulmama ihtimali var mi?
Mesela eskiden benim çok beğendiğim bi adam vardı bak. ir olduğunu öğrenince adamın bi çekiciliği kalmadı gözümde. onda da öyle olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Guncellll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çocum sen deli misin acaba? Bu nasıl bir soru! Takdir etmelisin kendini
Benim bildiğim kadarıyla kadınlar erkegin bakire olmasını istemez. erkekler içi de bakire ister deniyor ama ben bunu anlamıyorum
Adam çok havalı belli bi statüye olgunlaga sahip
Utanıyorum ben bunu öğrenmesinden
Evladım sen hangi nehir kıyısında büyüdün acaba? Hangi afrika geleneği seni bu hale getirdi bilmek isterdim. Ben bir kadın olsaydım bile el değmemiş adam isterdim sen ne diyosun
Ya bu yobazlık ne alaka?
Ben tecrübeli kontrolü elinde tutan erkek isterim o yuzden
Olmaz evladım isteme. Tecrübeli olmasın her şeyi beraber öğrenin
😂
Ben sevmiyorum oyle
Aşağıda baya bir şeyler sıralamışsın. Çocum sen böyle biri diilsin bence adam kafasında kuruyor. Birincisi önce seni fake hesaplarla takip eden adamdı, sen bunu anladın ve sen de onu fake hesaplarla takip etmeye başladın. Sonra onu iyice analiz ettin ne yapıp ne ettiğini sosyal medyada neler karıştırdığını buldun yorumlarından. Sonra ondan sorulması gereken bir hesabın vardı ve onu KS de yakaladın ve fake hesapla sordun soruyu. Aslında en başında seni sahte hesapla takip eden oydu. Neyse birbirinizi sıkıştırmalar başlayınca olay büyüdü bu hale geldi. Sonra adam sana büyü yapmaya başladı, esnaf lokantasında karşılaşmanız tamamen bir tesadüf çocum bak ona ben bile şaşırdım. Neyse hiv testi sonucunu hala yayınlamamışsın
Yazdığım yorumlardan güzel bi senaryo yazmışın. otur 0
Ben bunca yıllık Stegosaurus olarak böyle hikaye görmedim. Gerçekten hayatımın hikayesi ve inan bana kader böyle bişey sanırım. Var mı bildiğin iyi bir psikiyatrist, bir de ona gideyim
Sen bana “0 “ veremezsin çünkü senin öğrencin değilim, otur
Kalıbımı basarım senden daha zekiyim, cinnet geçiriyosun
Ajjssjhshdhdh
Kanka sadece güldüm vallha
Ne kankası? Cadılar bayramı nasıl geçti evladım? Hangi kılığa girdin?
Senden Gandalf kostümü giymeni beklerdim. Sakın Elf olmaya kalkma
Neden bakire yazmak yerine bak. ire yazıyorsun bakire küfür değil sansüre takılmasın merak etme.
Parası olunca bütün kusurları kapanıyor dime ya bacım sizi
Ne alaka anlayamadım
Olabilir bence bekaretini birisine ver öyle devam et
Olm yazdık ya
Tabikide hayır kendim bozarım daha iyi
Bu adamdan çok hoşlanıyorum diye böyle bisey yaşama kararı aldım. baskasiyla asla
Yap. tecrubeli ol. yoksa gider
31 yaşında mı kjdjscjsbjnaksjjbjjcjbjjc
Niye güldün kizzzz
Tam tersi biz bakire severiz
Benim bildiğim kadarıyla kadınlar erkegin bakire olmasını istemez. erkekler içi de bakire ister deniyor ama ben bunu anlamıyorum
Adam çok havalı belli bi statüye olgunlaga sahip
Utanıyorum ben bunu öğrenmesinden
Ben utanirdim sevdiğim insana ben bakire diyilim dememden (bakirim
Adamın seni ciddi düşünmesine bağlı
Nasil yani?
Ne ciddi ne de eğleniyor. Bende öyle
Sadece güzel bir ilişki içindeyiz
Nasıl tanıştınız adamla
Planlar kurdum kiz.
Oyle rastlantı olmadı tabii.. skdhhshsjwwj
:))😀 nasıl plan yaptın bana da öğret 🥲
Kanki ince fake hesap açtım. Sonra sosyal medyadan tüm ailesini arkadaşlarını arkadaşlarının sevgililerini tüm çevresini stoklarım ogrendim. konum paylaşımlarına ve fotodaki ortamlardan takildiklari yerleri buldum. oralqrda takıldım adamın ortamına girdim
Adamı nerden gördün ilk instagramdan mı?
Evet
Sen neden bu kadar sordun kanki
Benim bayadır biri yok da ondan pek yapamıyorum böyle şeyleri çekiniyorum ondan sordum
Bende çok çekingen tipim. sadece adamla aynı ortama girmeye çalıştım sonra adam zaten bana ilk görüşte vuruldu biraz şanslıyım anlaşılan
Neyse kiz sence adam öğrenince benden soğur mu
Bence soğumaz neden soğusun ki ciddi ilişki düşünüyorsan ideal bence bu durumun
Keşke ben de bulsam :((
Kısmet kanki. inşallah yaşarsın
Sen kaç yaşındasın?
26
sorun kalkacsk bana ni takip atsana
Sorun etmem ben
Bakış açısı
Adam 31 yasinda büyük belli bi olgunluğa ulaşmış beni küçük görmesini istemiyorum ayrıca daha önce hiç bi birini istememiş biri onu istememiş diye düşünür mu
Hayır canım yok öyle bir şey
Adam yakisklli popüler zengin genel kültürü geniş olgun bi iş adamı ve senle yaşıt kafa yapınız falan aşağı yukarı aynıdır. Ne dusunur böyle bi adam sence. öğrenince kafasında direk ne belirir?
burada mı yazayım bilemedim 🤭
vercen mi
Heee vercem de bundan sadece
Soruya soruyla cevap olmaz arkadaşım
bana yok mu 😔
Wishsjsjrhjdsjsjjwjwjwjsjshdjshs ne alaka be kankaaa
31 yaşındaki adamda ne buluyorsun acaba gencecik kızsın elinden bi ton karı kız geçmiş herifler mi ilginizi cekiyor adam ihtiyacını karşıladıktan sonra seni önemsemez bile
Ben tecrübeli kontrolü elinde tutan erkek isterim
Ayrıca 22 çok da küçük bi yas degil
ben de 23 deneyimsizim yardımcı ol işte bana :d tipim aşırı kötü de değil :ddddd
Kanka sana ben değil başkaları lazim
dediğini anladım da para yok ve o işler riskli ya sen bana istek atsana bi ne olur ne olmaz öyle canım abaza tiplerden değilim :d
şşt