Nisanlim 1 haftadir yazmiyo?

Merhabalar,

yeni nisanliyiz, nisanlimin hatasini yakaladim cok pisman oldugunu gordum agladi cocuk gibi bende 1 sans vermeyi dusundum. Sansi verdim 2 gun sonra kayinvalidem aramiza girdi. Nisanlimin hatasini yakalayinca ona 1 kotu laf ettim diye kadin beni saygisiz yapiyo halbuki kendi oglunun yanlisini unutuyo. Simdi onu gecelim, ailesi cok baskin tiplerden hele ki annesi evin erkegi bildigin nisanlimda nayifdir buyuklerine saygilidir. Nisanlimi en son gordugumde kafam karisik dolu, annem ailem kizginlar falan dedi baski yapmiyalim bi dedi ben soru sordukca. Halbuki nisanlim gozlerini gozlerimden ayiramazdi. Simdi 1 haftadir bana yazmiyo etmiyo sebebsiz yere ama annesi baski yapiyo, gecen teyzesindeydim ve teyzesi neoluyo dediginde kafam karisik demis. Teyzesi bana cok uzulmus zayifladim uzgunum falan ve bunun snapchat hesabi vardi bunu birden silmis ben teyzesiyle gorustukten sonra. Ve hala bana birsey yazmadi. Bende pesinden gitmiyorum kendimi dusurmemek icin ve teyzesine dedimki ona illet devam istiyosa desin istemiyosa onuda desinki ben onume bakayim dedim. Nisanlim cok icine kapaniktirda ama asla beni boyle yanliz birakmazdi durduk yere. Baya baski yiyo galiba ama bana gore bi adam sevdigine susmaz. Sizce bana geri yazarmi veya susup uzaklasirmi? Bu cocuk oyuncagi degil nisanliyiz ve hic online falanda gelmiyo sanki depresyonda gibi ama bende yikildim artik
Nisanlim 1 haftadir yazmiyo?