Kızlar, Merhaba kızlar bı sorum olucak fikirlerinizi merak ettim evlilikle ilgili?

Merhaba herkeze eşimle ilgili bir durum var kızlar yeni fark ettim 6 senelik evliyiz kizlar çarşıya çıktığımızda yahut gezmeye gittiğimizde dısarda bikackez erkeklere göz ucu baktigini fark ettim şu bakışı olurya öyle sonra bunu sordum yok fark etmemiştim yok öylesine vs dedi sonra biraz ustelegince saç baş giyim tıp vs vs dikkat cekebiliyo beyeni olabiliyo bakıp geçiyorsun dedi ama koca gözüyle bakmiyorum demisdi bende dedim kardeş gozuylemi bakiyom felan dedim saçma geldi o dediği ve vs sizin fikriniz nedir evli bayanlarda fikrini yazarsa sizce normal mi. Normal değilse ne niyetle bakiyodur tanışma iletişim vs olabilirmi sizce tipim iyi giyimim iyi beyendiginide soyluyo anlamadım ki bugün bana seydedi kendimi sana yakistiramiyomdemisdi diyen insan niye milletin tipine saçına vs bakar mantığım almadı
Güncellemeler
+1 yıl
Her yoruma açığım kizlar sizin degerlendirmeniz nedir. İyi veya kötü her yorumu bekliyorum niyetini öğrenmek istiyom acaba ceviriyomu koca gozuyle bakmiyon diye kes ozaman herkezi haksizmiyim saçma degilmi
Güncellemeler
+1 yıl
Herkezden yorum bekliyor fikir açıkça sebebi ne olabilir sizceee açıkça yazarmisiniz bana pek normal gelmedi beyeniyosa asiksa mkendini bana yakistoramadigini soyliyen kadin niye bakarki o gözle
Kızlar, Merhaba kızlar bı sorum olucak fikirlerinizi merak ettim evlilikle ilgili?