Sevgilimi çok seviyorum, nasıl bunu yaptım anlayamıyorum. Yüzüne bakamıyorum onun,
Sanal... aldatmaya girer mi?
Troll falan değilim.
Sanal... aldatmaya girer mi?
Troll falan değilim.
Sanaldan konuştuğun kişiye bi şey hissediyor musun? Ya da o sana bir şey hissediyor mu? Eğer yoksa sıradan arkadaşlıktan ibaret. Mektup arkadaşı vari gibi bişey düşün. Şimdi şöyle düşün. Benim yakın bi arkadaşım, ben yanındayken üstünü değiştirmekten rahatsız olmuyor, bi diğeri özlemini gidermek için dakikalarca kolumu sıvazlayabiliyor. Başını yaşlayıp göğüsümde uyuyabiliyor. Arkadaşça olduktan sonra takma kafana. Tabi ki sevgilin olduğunuda söylemeyi ihmal etme.
Saatte 300 km hızla girer hemde. Sanal da olsa bir unsur giriyor araya. O an başkasıyla bir olay içine giriyorsun başkasını düşünüyorsun. Ha yok biz sadece selam nasılsın gibisinden arkadaşça konuştuk diyorsan o aldatma olmaz.
Vicdan denen şey bağırsak gibidir. Sen uyurken de çalışır. Köreltsen de insaniyetini işlediğin o korkunç cinayet, çıktığın idam sehpasıdır. Sımsıkı düğüm olur boynunda, kurbanının yağlı urgan gibi elleri. Kimse katil olduğunu bilmese de, her gece kendin asarsın kâbuslarında kendini. Bağırsak vicdan gibidir. Derdin boşaltmaksa içini, kendin çekersin ipini. İnsan dener ve yanılır.
Cevap
100Cevap
yani bir defa olduysa bir hata diyebiliriz ama tekrarı durumunda aldatmak olarak değerlendirilebilir
madem pişmansın bir daha yapmazsın umarım lakin bu tekrarlayıcı olursa o zaman aldatıyorsun yani sevgilini sevdiğin söylenemez
Seven insan zaten bunu yapmaz..
Sanaldan erkekler ile flört ettiyseniz eğer aldatmaya girer çünkü duygusal anlamda aldatma varsa ortada her ne çok sevdiğini kişi söylese bile bu aldatmaya giren bir konu. Ama arkadaş babında konuşmuşsanız bunda herhangi bir problem olmaz.
1 kereden bişey olmaz diyenler., ne yaptınki diyenler, acaba hangi dine mensuplar.. görüşler farklıdır gercek ler 1 tanedir.. Yaptıgın yanlış ama pişman olman güzel ve dogru olanı.. kimse bişey bilmese bile yukarıda Allah biliyor herseyi.. O yüzden gizli diye bişey yoktur.. Gizli olan hersey ahirette tek tek karsımıza çıkacak.. Senin için önemli olan öteki dünyan olmalı.. O yüzden tövbe et ve tekrarlama.. Çünkü yanlışı tekrarlamak mutlaka bir gün geri dönülmez yanlışa sebep olur.. Buda ömür boyu üzülmenize...
Bu soruyu kendine kendin sor sen bilebilirsin bunu , insanız vee özellikle anlaşılmadığımızda içimizdeki duyguları farklı gizemli yollarla yaşamak istiyoruz , çok kolaycıyız. İnsanlar böyle bana garip gelmiyor birinin sanaldan birini aldatması çok olağan. Sen bu durumdan içten içe rahatsız isen demekki eşin sana iyi gelmiyor bir sorun var aranızda vesayre.
Aldat manın ne olduğunu önce anlamak lazım insan bazan çok tıkanıyor ve konuşmak istiyor bu bazan dost ile olurken bazan hiç tanımadığınız biri ile olabiliyor bu ilişkiye zarar vermedikçe sorun değil ancak ilişki zedeleniyor ise düpe düz aldatma
Tabiki olur abi böyle sacmalık mı var hayatında biri varsa neden bir başkasına ihtiyacın olsun sevgiline bunu yapma hak etmiyor yazık.
Girer, bugün sanal aldatmaya girmez dersin yarın buluşmak aldatmaya girmez dersin diğer gün öpüşmek aldatmaya girmez dersin o öyle gider.
Nasıl konustunuz, ne raddede bıraktın, girmeyebilir bence
Nereye kadar giriyor...
İhanetin eyleme dökülmesine gerek yok, aklından geçmesi de yeter
Girer. Nasıl yaptım anlamıyorum? serzenişi de bana hiç samimi gelmiyor. İstemiş ve yapmışsın kimse sana bi kimyasal vermedi ya da kafana silah dayamadı. O kadar da sevmiyormuşsun sevgilini.
Aldatma aldatmadir sanali reeli olmaz bunun aldatma olmasi icin illede yatip kalkmak gerekmez bunu ayiramiyacak kadar dusunemiyormusunuz yoksa destekci mi ariyorsunuz
Herşeyin sebebi su sanal alem. Insanlari bozan hep bu sanal ortamlar.
Hayır sanal bu sen aldatmış olmazsın saçma bir düşünce kurma boşa kendini üzme
Evet. Aldatmışsın.. Bir daha yapmaz sevgiline sadık kalırsan sorun kalmaz uçar gider.
Aldatmanın sanali banali başka birşeyi mi olur hayretsin ya
Girmez. Bazen sevdiğinin alamayacağı şeyler oluyor.
Kafada biter bu olaylar sen evlensen komşuna bile sikşrsin %100 eminim sende bu kafa varken ohooo beyinde bitiyor her şey. Ama sen buna düşünemeyip sevgilin varken baska erkeklere bakıp yazışıyorsun
Pişman ayaklarına yatma ya, sanki kafana silah dayadılar aldatırken. Gayet de aldatmaya girer, gayet de sevgilini sevmiyormuşsun.
Fikren aldatmış oluyorsun. Bence seven insan böyle şeylere ihtiyaç duymaz sen sevmiyorsun sadece alışkanlık. Bu tarz seyleri saklasan da bir şekilde karşısına inan ki çıkıyor. Bence ayrıl çocuktan.
Elbette girer şahsen bana aynısı yapılsa asla affetmem birdahada kolay kolay güvenip devam edemem o ilişkiye çünkü hayatındaki insanı canım yerine koymuş oluyosun yani madem böyle aldatmaya meyilli birisin kimseyle bir birliktelik yaşamıcaksın o zaman hiç affedilcek bir tarafı yok yaptığın şeyin ayrıl bu saatten sonra en iyi şey olur ikiniz içinde
girer, şu sanal deyip için içinden sıyrılmaya çalışmayın bal gibi de girer sanal reel fark etmez ikisinde de konuştuğun kişi sonuçta insan robot değil.. uzak yakın önemi yok bunun konuştun mu konuştun
Sanal sadece gizlice duygularını yaşadığın bir eğlencedir. Seks ihtiyacı her canlıda vardır. Sadıksın bu aldatma değildir. Bir anlık azgınlıkla orgazm olma isteğidir.
sen simdi bunun aldatmaya girip girmedigini anlayamiyorsun guya? git kendinle dalga gec. sevgilin aynisini yapsa etegini basina gecirirdin oysaki.
Yani teknik olarak tam olarak aptal yerine koymuşsun adamı. Yapma böyle şeyler bence. Aldatmak aptal yerine konmak kimse haketmez
Ben sevgilim varken sanalda bi erkrk kankam oldu ama aldattığımı sanıp dün brni terketti yani bu erkeklere göre aldatmaya giriyo sanırım
Aynısını sevgilin yapsaydı, sen aldatma olarak yorumlar mıydın?
Aldatmaya girer tabi. Aldatma sadece yatmak ile olmaz.
bende bunu kendime çok sordum ve girmediğine karar verdim
p*rno izlemek aldatmaya girerse o da girer. Yoksa sayılmaz
Sadece konuşuyorsan aldatma gibi bir sorun yoktur sen kendine hakim ol?
Soyle bi dusun. Bunu onun yaptogini. Girer miydi senin icin?
Aldatmışsın zaten bir kulp bulmaya gerek yok. Bence ayrıl çocuk içinde en iyisi olacaktır
konuşma tarzın farklı ise yani arkadaşça değilde başka amaçta ise aldatmaktır
Bu kişiye göre görüş açısına göre değişir ama normelde yalan söylemek bile aldatmaya girer
taraflar birbirini tanımıyorsa p*rn* izlemekten farkı yok gibi. tabi benim görüşüm.
Girer sana yapılmasını istemediğin şeyleri başkası hak etmiyor senin için bu normal bişe ise sen aşık deyilsin
Oha sevgilin ile yap neden biri ile sanal iyy iğrenç
👌
evet girer seferi falan değilsin sonuçta; oruç bozuluyor maalesef.
@sezincan öyle ama :)
Tabi girer. Aynı şeyi karşındaki sana yapsa nasıl karşılarsın öyle düşün.
Kafana takmaz isen girmez kafana takarsan vicdan yapip girer
Bunu burdan konismayalim öbür tafta konuşalım 👹😘😘
iletişim varsa aldatma da vardır.
İletisim varsa aldatma vardir
Evet girer sonuçta bir iletişim var
senin vicdanına kalmış oluyor
Bi seferlikse tekrar yapmazsan sorun olmaz
Bnd yapıyorum ve zevkli oluyo gerisi önemli degil reelde bişi yapmıuorum sonucta
O sana aynisini yapsaydi sen sorar miydin bunu
Girer sanalı reeli yok bunun ihanet ihanettir
Hepimiz bi karmaşık durumun içindeyiz demek
Biriyle konuştun mu konuştun. Sanalı reeli yok
Evet girer o sana yapsa hoşuna gider mi?
Bende yaptım bir şey olmaz
s ürtük olma yolundasın ben sevgilinin yerinde olsam seni bi güzel döver tekmeyi basarım sana
yapmışsın bi kaçamak :)
Girer tabi dürüst ol itraf et
Aynısı sana yapılsa nasıl düşünürsün
e girer tabi bacım . o bilmesede sen bılıyorsun .
Aldatmışsın. Düşünsel olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?