Annem asla benimle bir arkadaş gibi olmadı. Hiçbir özel konuyu onunla paylaşamıyorum bu yaşıma geldim öğretmen oldum. Abim de asla paylaşamaz. Erkek arkadaşımla haftasonu günübirlik gezmeye gittik, erkek arkadaşım keşke annene söyleseydin sen bana emanetsin yola çıktık içim rahat etmedi dedi. Ben de gizlim saklım olmasın istiyorum ama söylesem erkek arkadaşım psikopatmiş gibi görüşmemize bile izin vermeyebilir. Lisede bir kere erkek arkadaşım olduğunu öğrenmişti ve ayrilmak zorunda kalmiştim aramiş birak kizimin peşini bu yaşta ne sevgilisi demiş. O olaydan sonra bana her gün saçımı toplattı. Makyaj malzemelerimi kaldirdi. Okula giderken pantolon giyeceksin demişti. Ben o olaydan sonra ağzıma bir erkek ismi bile almaya korkar oldum.
Erkek arkadaşım da anneme söylemem konusunda ısrar ediyor. Gezip tozuyoruz o bilsin diyor. Sizce anneme söylemeli miyim yoksa ilişkimiz ciddi boyuta gelirse mi anlatmalıyım.
Erkek arkadaşım da anneme söylemem konusunda ısrar ediyor. Gezip tozuyoruz o bilsin diyor. Sizce anneme söylemeli miyim yoksa ilişkimiz ciddi boyuta gelirse mi anlatmalıyım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer