Polis olan biri gerçek düşüncesini gizli şekilde yorumsuz olarak yazarsa çok sevinirim. Muhalif derken hdpli pkklı fetöcü falan değilim bunlara zerre sempatim yok. Sadece mevcut yönetimi ekonomi, adam kayırma, işsizlik, anti demokratik yönetim anlayışı konularında desteklemiyorum. Atatürkçü, Türkçü bir ideolojik çizgideyim. İnstagramdan Türkçü sayfalardan birinde bir polisle tanıştım. Çok hoşuma gitti. Bence o da benden hoşlandı. İltifat falan etti. Siyasete girmedik. Ama olur da girersek ve ben akpyi falan eleştiririm. Bu çocuğun benim hakkımdaki olumlu düşünceleri değişir mi? HDP’li PKK’lı Fetö’cü sempatim yok. Özellikle belirtiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılPolislerin çoğunluğu AKP'li. Sadece mesleğini yapıyorsa senin muhalif olman önemli olmayabilir ama torpille, partiden tanıdık sayesinde polis olduysa o da devletin veya halkın değil, AKP'nin memuru olacağı için aranızda anlaşmazlık olması mümkün. Bu konuları baştan konuşun derim. Hükümetin, senin gördüğün bütün yanlışlarına bir kılıf uydurmaya çalışırsa uzun vadede anlaşamazsınız, çünkü bir AKP'liyle, bir hükümet yandaşıyla asla ortak bir zeminde buluşamazsınız, çünkü ülkeye ve dünyaya çok dar bir pencereden bakıyorlar. Adam kayırma konusunda hükümeti eleştiriyorsan ve bu kişi de bir yakını sayesinde, AKP'li olmak kontenjanından polis olduysa, kendi kendinle ters düşmemek adına iletişimi baştan kesmelisin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa benim çevremdeki polis arkadaşlarımın birçoğu mevcut iktidara muhalif kişiler yukarıdaki yorumlarda yok hepsi akpli falan filan yazıların bir çoğu anlamsız.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
+1 yılpolislerin zaten hemen hepsi akpli nasıl polis oldular sanıyorsun? akpli olmayana torpil yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğişebilir tabii ki ne olarak takıldığınız önemli
05 Yorumla
Soran+1 yılf*ck body ilişkisi gibi değil ciddi ilişki olarak diyorum. Bana ters başka türlüsü. Ben kabul etmem.
Soran+1 yılSiz polis misiniz? Ona göre mi yaptınız bu yorumu?
Cevap sahibi+1 yılEvet ona göre yaptım tabii ki
Soran+1 yılEee olumsuz mu yaklaşırlar? Bu arada bütün polisler akpli olmak zorunda mı yav? Farklı düşünen ama milliyetçi Atatürkçü olanla niye olmaz?
Cevap sahibi+1 yılYani, hayır tabii ki tüm hepsi akpli değil
+1 yılikinizde kendiniz gibi düşünmeyen herkese düşmansınız faşistin dostu faşisttir yine
259 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok ben pkklı sevmiyorum
- +1 yıl
Türkiyenin etrafında bak bakalım azerbaycan dışında dost ülke var mı? Bu durumda sende bu kategoriye giriyorsun.
- +1 yıl
birisi şeriatcı olur kendi kafasında oluşturduğu mezhebe bağlı olmayan herkese düşmanlık yapar diğeri de türkçülük atatürkçülük adı altında kendinden olmayan bunların dışında kalan herkese düşmanlık yapar.
Soran+1 yılBen Akpyi bu konuda da eleştiriyorum fakat Yunanistan bizim Ege ve Akdeniz kıyı şeridimize gözünü dikmiş, suriye ve ırakta pkk var. İran pkkyı destekliyor. Bulgaristan gürcistanla sorunumuz yok. Ermenistanla sorunlu olsak önemli değil. Ermenistan kim? 3-5 milyonluk iki devlet arasında kara çalı olsun diye sokuşturulmuş bir projeden başka bir şey değil. Devlet kendi menfaatlerini korumak zorunda ne yapacaktı yani? Gelin gelin biz egeden akdenizden çekiliyoruz mu diyecekti. Çözüm süreci diyeceksen de çözüm süreci ve fetö yskınlıkları yüzünden hiç oy vermedim. Merak etme.
- +1 yıl
Kimse karışmasa tepki koymasa tıpkı ışid gibi sağa sola saldırıp savaş çıkartıp insan öldürmek ganimat almak istiyorsun yani?
Soran+1 yılŞeriatçılığa karşıyım. Türkiye Cumhuriyeti Devletini Mustafa Kemal Atatürk ve Türkçüler kurdu. Hdp ve pkklılar da aynı onlar da sevgi pıtırcığı değil bir sürü asker öğretmen katlettiler.
Soran+1 yılBunun adı ganimet almak değil. Türkiye ışıdle de savaştı. Devlet kendi menfaatlerini kendi sınır güvenliğini toprak bütünlüğünü sağlamak korumak zorundadır.
- +1 yıl
şeriatcılığa karşıyım diyip şeriatta olan şeyleri savunuyor gibi duruyorsun
Soran+1 yılAlmanya da Fransa da İngiltere de kendi sınır güvenliğini koruyordu avrupa birliği kurulmadan önce onlar da mı şeriatçıydı?
- +1 yıl
şeriat dediğimiz şey aslında bundan 80 yıl kadar önceden milattan önceye kadar neredeyse dünyadaki devletlerin tamamının hiçbir suçluluk hissetmeden uyguladığı insanlık dışı suçlardır. ortadoğuda hala uygulanmaktadır
- +1 yıl
sadece şeriat olarak değil zihniyet olarak düşünürsen bunu kolayca farkedersin beyin tamamen aynı beyin
Soran+1 yılSen benim yazdığım soru detayında neyden hoşlanmadın? Yani pkkya karşı olmama mı laf yapıyorsun?
- +1 yıl
Sadece pkkya karşı olmakla bitmiyor ki seninki. Toprak kazanmak için kan dökmeyi normal gören bir kafa yapın var.
Soran+1 yılŞeriat Arap milliyetçiliğidir ben karşıyım.
- +1 yıl
caner kara diye biri vardı türk olmayanlar ne olacak deniyor bana ne diyor. Demek ki tıpkı ışid gibi umursamadan sağa sola saldırabilecekler ve kan dökmeyi de normal görecekler hatta diğer ırkların bacılarını karılarını kızlarını zorla köle yapıp tecavüz etmeye de normal bakacaklar. Zihniyet aynı
Soran+1 yılToprak kazanmak diye bir şey yok. Sınır güvenliğini sağlamak o. Esas suriyede yuvalanan pkk pyd ypg unsurları suriyeden ve türkiyeden toprak alarak kendilerine devlet kurma derdinde Türkiye de kendi topraklarını ülkesini savunuyor doğru da yapıyor
Soran+1 yılTürk askeri hiçbir zaman başkasının karısının kızının ırzına geçmedi. Oraya seks yapmaya gitmiyorlar. Cihat için de gitmiyorlar. Türkiyenin toprak bütünlüğünü korumak için oradalar.
- +1 yıl
türkçülük atatürkçülükten tek anladığın pkkya karşı olmak herhalde :D bunun dışında ikisini de çöp görüyorsun gibi duruyor
- +1 yıl
yav he he kıza bak hayal dünyasında yaşyıor.
Soran+1 yılTürkçülüğü ve Atatürkçülüğü senin bildiğinden çok daha iyi biliyorum. Sen ve senin gibiler Türkçülüğe de Atatürkçülüğe de karşısınız. Atatürk’ün Medeni Bilgiler ve Nutuk kitaplarını okumadan benle Atatürk tartışmasına Türkçülük tartışmasına girme. Sen anayasadaki ilk 4 maddeye karşısın en başta.
- +1 yıl
Ortada çok daha iyileri varken neden vasat kişilerle ve fikirlerle vakit kaybedeyim? Sovyetler birliği 1985 gsyih 2.2 trilyon dolar türkiye ise 1985 gsyih sadece 60 milyar dolar. Dikkat et! Gelişmeye aynı anda başladılar. Üstüne üstlük sovyetler 20 milyon insanını kaybetti ve yüzlerce şehirleri yıkıldı. Atatürkçülük türkiyeyi geliştiremedi mi yoksa :)
Soran+1 yılSon yorumunun Atatürk'ün Sovyetlerden daha başarılı şekilde ülkesini yönettiğini gösteriyor. Ayrıca Sovyetler yıkıldı ama Türkiye hala sapasağlam ayakta. Kimin başarılı olduğu ortada. Sovyetlerin başındaki Stalin ve Lenin'den millet diktatör diye bahsederken, Atatürk'ten saygıyla bahsediyor dünya. Sovyetlerde sovyetlere en ufak bir eleştiri bile fişlenip öldürülmesine sebep olurdu. Atatürk Türkiyesinde ise böyle şeyler hiçbir zaman olmadı. Atatürk bizim gibi cahil ortadoğu halkına kadın hakları, eğitim gibi konularda laiklik konusunda çağ atlatmış bir liderdir. Biz şeriatla yönetilen, imparatorluk sisteminden çıktık laik, kadın erkek eşitliğine sahip, kadınların çarşaftan kurtulduğu eğitim alıp kendi parasını kazandığı, yöneticinin tepeden yumrukla değil halkın kendisinin seçtiği bir sisteme girdik. Bu Atatürk'ün başarısıdır. Bunu Irak, İran, Suriye, Mısır bunlar neden başaramadılar?
Soran+1 yılSovyetlerin 2.2 Trilyon Dolarlık GSYH'sı halkın ne kadarına verildi? Ondan mı Sovyetlerde halk inanılmaz şekilde fakirleşti de isyanlar çıktı?
- +1 yıl
hayal dünyasında yaşıyorsun, öyle bir anlatıyorsun ki gerçek olma ihtimali yüzde 0. 1 bile değil sadece 0. 2 devlette de tek parti diktatörlüğü vardı neden biri diktatör de diğeri değil? işine geldiği gibi yorumlamaya devam et. Sovyetlerin yıkılması 1985den sonraki gorbaçovun suçu. Ondan önce her şey tam tıkır gidiyordu.
- +1 yıl
halk fakir miydi sen buna kendin bizzat inanıyor musun? Satın alma paridesinde dolar ve euro gibi sağlam kurlara bağlı olmayan para birimlerinde alım gücü 3 kat fazladır yani bir sovyet vatandaşı bir abd vatandaşından daha iyi yaşıyordu. Daha gidip görmediğin istatistiklerini bilmediğin bir devlet hakkında yorum yapıyorsun. Türkiye sovyetlerden 10 kat fakirdi be.
Soran+1 yılTürkiye kendi parametrelerinde başarılıydı. Eğer sovyetler çok iyi olsaydı yıkılmazdı. Sovyetlerde esas tek parti diktatörlüğü vardı. Türkiye'de tek parti diktatörlüğü olmadı. Atatürk kendisi çevresindekilere muhalif partiler açın diye talimat verdi. Sovyetlerin şerefsizliğini sen kalk Kırım Türklerine, Azerbaycanlılara, Özbek Türklerine, Tatarlara sor. Onlar anlatsınlar sana ne katliamlar yaptıklarını. Sen Rusların hümanizmini onlara sor.
- +1 yıl
faşistin dostu faşisttir hep diyorum ya sana. Müslümandan ne bekliyorsun? Dünyadaki bütün müslümanlar nazileri destekliyordu
Soran+1 yılÖldürülenler Türk ve Müslüman olunca faşizm ırkçılık olmuyor öyle mi? Ruslar faşistlik yapmadı mı? Sen de Rusları destekleyince otomatikman faşist oluyorsun. Faşizmin sağcısı solcusu komünizmi olmaz. Sen en has faşistsin mesela pkk'yı kominist örgüt olarak görüp ona sempati duyuyorsun. Ama pkknın katlettiklerini de rusların katlettiklerini de faşizm olarak görmüyorsun çünkü onlar sizin mahallenin faşistleri.
- +1 yıl
20 milyon insanı öldüren nazileri desteklersen açık açık o sinirle herşeyi yapabilir baştakiler. Önce komunizmin ne olduğunu adam akıllı öğren öyle konuş. Sen kalkıp bir bölgedeki insanlara zulmedersen onlar da isyan eder.
Soran+1 yılRuslar Orta Asya'da yayılmacı politika izleyip Orta Asya'daki Türklere soykırım asimilasyon uygulamadı mı? Bunun adı emperyalizm soykırım faşizm değil mi? Rus yapınca sorun yok öyle mi? Ben zaten şeriatçılığı desteklemediğimi söyledim. İnsanları inançları için etnik kökeni için yok edilmesine karşı olduğumu tüm yorumlarımda söylüyorum. Bu Türkiye Cumhuriyetinde vatandaş olan herkes vatandaşlık haklarından faydalanıyor. Sen kalkıp bunu bozup silahlı örgüt kuruyorsan devlet bunun cevabını da sana aynı şiddette misliyle verir bu faşizm değil. Sen Rusların öldürdüğü diri diri yaktığı, bastığı köyleri katlettiği insanları RUS OLDUĞU İÇİN KOMÜNİST OLDUĞU İÇİN NORMAL KARŞILIYORSUN ÇÜNKÜ ORADA ÖLDÜRÜLENLER SENİN MAHALLENİN ADAMI DEĞİL. FAİL SENİN MAHALLENİN ADAMI OLUNCA ÖZGÜRLÜK OLUYOR SORUN OLMUYOR. SEN VE SENİN GİBİLER EN ALA FAŞİST SEN VE SENİN GİBİLERİN HİTLERDEN ZERRE FARKI YOK.
Soran+1 yılBen yazımın neresinde HİTLERİ destekliyorum dedim beyinsiz. Hitleri sen destekliyorsun. Hitlerin yaptıklarını Komünist Rus yapınca sorun olarak görmüyorsun.
- +1 yıl
sağdan soldan her duyduğuna araştırmadan sorgulamadan körü körüne %100 doğru diyerek sallamasyon iddialar yapıyorsun. Diyorum ya daha komunist ideolojinin ne olduğunu bile bilmeden şöyle yaptılar böyle yaptılar. salla salla
- +1 yıl
he yaptı he kaynak dötüm
Soran+1 yılTürkoloji mezunuyum. Bu katliamları yaşamış insanlar her 3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜN'de üniversiteye gelip konferans verip kendilerine 1990'larda yapılan o zulümleri fotoğraflarıyla, makaleleriyle sunuyordu. Senin de kaynağın g0tün. Türkiye'de Kürtlere hiçbir zaman Rusların Orta Asya Türklerine yaptığı gibi ya da Hitlerin Yahudilere yaptığı gibi, Çinin Doğu Türkisyana yaptığı gibi zulümler yapılmadı. Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında hiçbir etnik kökene, vurgu yoktur. Türk de Kürt de Laz da Çerkes de Osmanlıdan kalan gayri müslim azınlık da bu ülkede doğmuş ise vatandaş ise devletin sağlık, korunma, eğitim, barınma, çalışma imkanlarından faydalanır. Dediğin gibi olsaydı devlet okullarında bir tane bile kürt hoca öğretmen okul müdürü olmazdı. Devlet hastanelerinde bir tane bile kürt doktor olmazdı polis ve asker teşkilatında bir tane bile kürt olmazdı.
- +1 yıl
salla salla amerika parayı basıyor siz de yediğiniz kaba s*çıyorsunuz
Soran+1 yılBana Türkiye'de Kürtler için kurulmuş bir tane toplama kampı göster. Bir tane Kürtlerin yakıldığı fırın göster. Bir tane tıpkı Hitler Almanyasında dükkanlarda "YAHUDİLER VE KÖPEKLER GİREMEZ" yazılı bir dükkan fotoğrafı bir gazete başlığı göster. Bir tane bana Kürtlerin kolunca Kürt oldukları belli olsun diye devlet zoruyla takılmış bantların olduğu bir fotoğraf göster. Türkiyeyi ATATÜRK'ü sürekli HİTLERLE eş görüyorsun ya HİTLER BUNU YAPTI. Hitlerin yaptıklarını göster. Çinin Doğu Türkistanda Türk kadınlarıyla Çinli askerleri zorla evlendirip Çinli askerlere Türk kadınları tecavüz ettirip hamile bıraktırıyor. Türkiyede devlet Türk asker ve polisine Kürt kadınlarıyla zorla evlenidirip onları zorla hamile bıraktırdı mı? Bunun haberi var mı bunu söyle.
Soran+1 yılBütün bunları senin o sevgi pıtırcığı gördüğün Komünizm yaptı. Bu arada Komünizm ilk olarak Almanya'da hitlerde ortaya çıktı. Stalin/Lenin de Hitler gibi Karl Marx'tan etkilenmiştir.
- +1 yıl
kanıtsız sallamaya devam et. belki inanan çıkar
Soran+1 yılHitlerin partisi Nasyonel Sosyalist Alman İşçi Partisidir. Stalin ve Leninin partisi de bunun Rus versiyonudur. İkisi de Karl Marx'ın felsefesi üzerine kurulmuş uygulanmıştır. Komünizmin dayandığı felsefe Maksizimdir. O da ilk Almanya'da çıkmıştır. İkisi de aynı minvaldedir. İkisi de yayılmacı emperyalist politikadır. Almanlar Avrupa'da polonyayı falan alarak balkanlara germenliği yaymak isterken Ruslar da slavlığı yaymak ister o da balkanlarda ve orta asyada yayılmak ister ikisi de balkanlarda çarpışır. Ve bu iki şerrefsiz 2. Dünya Savaşına sebep olur. Hem Rus tarafı İsmet Paşa Hükümetini yanına çekmek ister hem de Alman tarafı İsmet Paşa Hükümetini yanına çekmek ister. Çünkü İsmet Paşanın Atatürk'ün Askerlerinin Kurtuluş Savaşında ve Birinci Dünya Savaşında nasıl savaştığını bilirler. Türkiye bunların ikisini de güçlükle bertaraf etmiş ve bizi o savaşa sokmamıştır.
Soran+1 yılBunlar aponun kitaplarında yazmıyor canım. Gerçek akademik tarih kitaplarında yazıyor. :D :D :D :D
- +1 yıl
merak ediyorum gerçekten hayatında türkoloji okumak dışında kişisel gelişim alanında ne yaptın? nasyonel olan ve olmayan partinin arasındaki temel farkı anlayamamak gerçekten ciddi zeka düşüklüğü gerektirir diye düşünüyorum.
Soran+1 yılSen bana Apo'nun kitaplarını okumaktan başka ne yaptığını bir anlat bakalım. :D :D :D Psikolojiye yönelik de okumalarım var. Mesela şu an yaptığın şey bir çeşit savunma tepkisi konuyu başka yerlere çekiyorsun. :D :D :D :D :D
- +1 yıl
senin ırkından olan herkes çocuk taciz de etse %100 doğru senden olmayan naparsa yapsın yüzde yüz yanlış kafa yapısı bu. Elinde kanıtsız sovyetlere abd'nin anti komunist propagandalarını papağan gibi tekrar etmenden belli. Zenginler fakirlerin kanını emsin, insanlar sokakta yaşamak zorunda kalsın, işsizlikten açlık çeksinler. Sen kalk türkçülük kürtçülük cart curt salla.
Soran+1 yılAlmanların Hitleriyle, Rusların Sovyetleri arasında hiçbir fark yoktur. Biri Marx'ın felsefesini Alman toplumuna uygulayıp Germenliği yaymak isteyen faşist ırkçı emperyalist dünya görüşünü egemen kılmak isterken diğeri de Rusların Slavlığını tüm dünyaya yaymak isteyen Rus ırkçısı, faşistidir. İkisi de Marksisttir. PKK da marksizim diye çıkmıştır ama o da kim para veriyorsa ona domalan bir örgüttür. Amerika parayı verirse ona hizmet eder şu an Suriyede yaptığı gibi Rusya para verirse bir anda ona yönelir. Olay bu. Sen de ya Kürtsün Aponun kitaplarını okumuş beynini yıkamış bir sallllaksın ya da Türksün ama marksizim saçmalıkları okuyarak beynini yıkamışsın. Ama ben senin Kürt olduğunu ve Aponun kitaplarını okuyarak devlete Türkiye Cumhuriyeti halkına düşman olan bir malllsın.
- +1 yıl
marksizmin ne olduğunu bile bilmeden şu marksist şu değil demen komik geliyor.
Soran+1 yılBen yaptığım yorumların hiçbirisinde çocuk tacizinden tecavüzünden bahsetmedim. TÜRK CEZA KANUNUN'DA ÇOCUK KADIN ERKEK YAŞLI GENÇ HERKESE YAPILAN TECAVÜZ TACİZ YARALAMA BUNLAR SUÇ KABUL EDİLİR. VÜCUT BÜTÜNLÜĞÜ HAKKI VARDIR. BUNLAR VÜCUT BÜTÜNLÜĞÜ HAKKINA SALDIRI DEMEKTİR. KANUNDA DA CEZASI VARDIR. VE UYGULANIYOR. SEN ŞU AN KENDİNİ HAKLI ÇIKARTMAK İÇİN BENİM SÖYLEMEDİĞİM ŞEYLERİ SÖYLÜYORSUN.
- +1 yıl
selanikli köylere geldiğinde köy ağaları onlara türk köylülerin güzel kızlarını sunduğunu ve selaniklinin onların ırzına geçtiği gibi yüzlerce şeyden sadece birini anlatsam peki?
- +1 yıl
yine de tecavüzcülere ölüm cezası ister misin bu durumda?
Soran+1 yılMarksizmin ne olduğunu gayet biliyorum. Kendi bulunduğun coğrafyadaki insanları asimile et. Onları katlet. Yayılmacı ol. O ülkelerin yeraltı kaynaklarını gasp et. Farklı milletten olanları yok et. Sen bence Hitleri de sevmeye devam et. Çünkü Hitler de Sovyetler de aynı. İkisi de Nasyonalist, Marksist, Komünist. Selanikli onların analarının ırzına mı geçmiş de bu kadar net ve kendilerinden emin konuşmuşlar. Atatürk bir defa Selanik Askeri Rüştiyesine 1893 yılında başladı yani 12 yaşında başladı. Manastır Askeri Rüştiyesine 1896 yılında 15 yaşında başladı oradan da 1899 yılında yani 18 yaşında mezun oldu. Manastır Askeri Rüştiyesi Makedonya'da. Manastır Askeri Rüşiyesinden mezun olunca İstanbul'a gitti. Atatürk 12-15 yaşından sonra bir daha hiç Selanik'e gitmedi. Yani Selanik'teki tek bir kadın hariç gönül ilişkisi olmamıştır. O kadın da Atatürk'ün akrabalarından bir kadın. Karısı Latife Hanımla da akrabası olan kadının arasında kıskançlık krizleri yaşandığı söylenir. Atatürk Latifeyle de annesi istedi diye evlenmiştir. Atatürk'ün gönlü ise akrabası olan kadındadır. Bu iki kadından önce Manastır yıllarında Sofya isimli bir kıza aşık olmuştur. Hatta kızı babasından istemiştir ama vermemiştir. Atatürk hiçbir zaman hiçbir kadına tecavüz etmemiştir zira buna da hiçbir ihtiyacı olmamıştır. Bak bakalım bir konuşmalarına giyimine duruşuna.
Soran+1 yılKaldı ki Atatürk kendi karısı Latifeye bile zaman ayıramadığı için Latifeyle arası boşanmıştır. Onun çok yakını olan yaverlerinden birisiyle konuşurken Latifeden boşanmam lazım. Aklım sürekli onda kalıyor. Diyerek Latifeyle yaşadığı evlilik sorunları onun Musul ve Kerkük konusunda düşünmesine engel olmaya başlamıştır. Demin internetten baktım. Atatürk'ün gerçekten sevdiği kadının adı Fikriyeymiş unutmuşum. Yani Atatürk gibi bir adam için kadınları baştan çıkartmak asla zor değildi. Fakat Atatürk karı kız işleriyle ilgilenen bir adam değildi. O koskoca bir devlet kurmakla meşguldü çünkü.
- +1 yıl
Karl marxın hangi kitabının hangi sayfasında bu dediklerin yazıyor? Kaynaksız kanıtsız salla
Soran+1 yılAtatürk'ün Selanik'te köylerdeki kızlara tecavüz ettiğini iddia ettiğin kaynağa bak orada yazıyordur. Senin verdiğin hangi bilgi doğru da gelip bana kaynak soruyorsun? Ulan basit bir matematikle bile verdiğin bilginin yanlışlığı ortaya çıkıyor. Sen git apo'nun kitaplarını okumaya devam et.
- +1 yıl
aponun hiçbir kitabını okumadım ama merak da ediyorum bu arada türküm :D insanları ırklara dinlere göre bölerek bölücülük yapanlardan da değilim. babası belli olmayan selanikli selanikte değil yapacaklarını tek adam olduğunda yaptı zaten.
Soran+1 yılOnun babası belli senin gibiler Atatürk'ü sevmiyor çünkü senin gibilerinin anasını Rusların altından çekip alan Atatürk'tü. Sen de tabi ananı Ruslara s1ktiremediğin için bu kadar öfkelisin anlıyorum seni. :) Yiyorsa bir tarafın 2 xperlik hesaptan yazma gel adam gibi gerçek hesabınla yaz. Adam gibi kimliğini belirt de yaz. Ama yapmazsın çünkü bunu yaptığın an kapında Aras kargonun belireceğini biliyorsun. Atatürk ölse bile ondan böyle it gibi korkmaya devam edeceksin. :D :D :D :D
- +1 yıl
hmm demek soruya yazdığım ilk yoruma geldik sonunda :) kendiniz gibi düşünmeyen herkesin tıpkı ışid gibi en büyük atatürk diye bağırarak kafasını kesmek istiyorsunuz.
- +1 yıl
islam=kemalizm
Soran+1 yılİslam Kemalizm demekse Hitler=Komünizmdir. :) Senin ne kadar beyinsiz olduğun İslam=Kemalizm demenden belli.
- +1 yıl
karl marx bir yahudi ama yahudi düşmanı hitler marksist çok mantıklı cahile bak
- +1 yıl
kemalizm dinindeki bazı kalıplar: 1. allah= devlet ve bayrak 2. peygamber= atap*ç 3. kutsal kitap= nutuk 4. kıble= atap*ç heykeli 5. kabe= anıtkabir 6. namaz= saygı duruşu 7. bayramlar=malum 8. tıpkı islamdaki gibi ilahlara hakaretin cezası ölümdür veya şiddet uygulanmaktır.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Polisler mesleğindeki bir erkek ideolojik olarak muhalif olan kadınlarla sevgili olup evlenir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler