Ben sıkılmam. Bana değer verdiği sürece, beni önemsediği sürece hep onun yanında olurum. Sevgi ilelebet sürmüyor maalesef ama önemli olan ilişkilerde birbirine olan saygıyı kaybetmemek. Eğer saygı biterse, ilişkiyi sürdürmenin anlamı kalmıyor. Bir de alışkanlık oluşuyor bir yerden sonra, alıştığın insandan kolay kolay vazgeçemezsin ki. Sıkıldığını sandığın şey senin bilmediğin yönlerinin zamanla ortaya çıkıp seni düşünce olarak sarsmasi bence. İlk başta tanıdığın insanla bu insan uyuşmayınca bir afallama oluyor.
O ilk heyecan hangimizde kalıyor ki , bende kalıyor diyen yalancıdır biyolojiye ters birkere. Zamanla sıkıcı oluyor evet ama alışkanlık ve bağlılık bir arada tutuyor işte
Kimi zaman insan kendinden bile kaçmak istiyor, gidip başka hayatlara tutunuyor. Bazen en sevdiğim kişiden bile sıkılabiliyorum ancak bu onları sevmediğim anlamına gelmiyor.
Bu insanın kendi elinde bence. Ve karşısındakinin ona yaşattığı ile alakalı. Durduk yere sıkılan zaten sevmemiştir heves etmiştir hevesi geçmiştir. Ancak kalbi kırılmış, çabalamaktan yorulmuş, kendini sürekli kötü hissetmişse o insan bu durumdan sıkılır. Soğur mecburen soğur sürekli darbe yiyen ayağa dimdik kalkıp devam edemez sendeler.
Yok ya sıkılmıyorum ilişkiyi monotonlaştıran çiftlerin kendilerine bakmaması, hep tek düze aynı şeyleri yaşamak istemesinden kaynaklı bence. İnsan sürekli kendini değiştirse baksa bence ilişkilerde birbirini seven çiftler daha çok bağlanır. Hem kendine hem karşındaki insana özen göstermek gerekir.
Kişi sevdiğinden hiç bir vakit sıkılmaz Sıkılmışsa zaten sevmemiştir şu ince çizgiyi bir türlü ayırt edememiştir gençliğimiz heves ayrı sevgi çok ayrıdır insan hiç sıkılırım sevdiğinden böyle bişey olabilirmi sence mümkün değil öyle bişey
Aşkın bilimsel ömrü diye belgesel izlemiştim bence tespitleri doğru belirli bir süreden sonra bu tahmini 2.5-3 yıldan sonra heyecan yerini alışkanlığa ve sevgiye bırakıyor.
Tavırlarına bağlı. İlgisiz, umursamaz biriyse zaman geçmez. Ama beni seviyosa gayet ilgiliyse neden sıkılayım seviyorsam ömrümü adamak istiyorumdur zaten
Selamlar ben bu soruda eski insanlar hiç sılkılmazlar ama yeni nesil hemen sıkılıyor anlamıyorum nasıl oluyor ama yeni insanlar eski insanlardan biraz ders cıkarsınlar kendilerine
O kişiye hangi niyetle yaklaştığıma bağlı mesela hoşlandığım biri veya f*ck zamanla sıkılırım ama yeni bir arkadaşlık gibi bir şeyse zamanla daha çok severim
Bana göre her insanın bir doyum noktası var zaman geçtikçe her şey den sıkılıyor insan bu sevdiğin insan olur en sevdiğin araba olur ya da başka bir şey farketmez