Sevgilim benden 23 yaş büyük ikimizde şaşkınız napıcaz?

Adam liseden hocamdı.. buna aşıktım ama suratıma bile bakmazdı , onu sevdigim için benden nefret ediyo derdim ( meger hoşlandıgı için uzak duruyomuş çünkü bu suçmuş) sonra okulu bıraktım okumadım yani ama sonra açıktan okudum şimdide açıktan üniversite okuyorum
Hocamla instagramda takipleştik.. ona takip istegi atan bendim yazan bendim hep ben adım attım.. yazıştık duygularımı itiraf ettim hala size ilgim var dedim sonra buluştuk sahilde işte onu görür görmez ona sarıldım (nasıl yaptım bilmiyorum) oda bana sarıldı birden sevgili olduk
İkimizde bekar insanlarız o yönden sorun yok ama yaş farkı çok
Hocam 47
Ben 24 yaşındayım
İkimizde şaşkınız ben ilk kez bi hocamla sevgiliyim ilk kez benden büyük biriyle sevgiliyim o da ilk kez kendisinden bu kadar küçük bir kızla sevgili

İkimizde psikolojik olarak normal insanlar degiliz
Sevdigim adam çok iyi bi insan ama dürtüsellik ve dikkat eksikliği sorunu var bendede depresyon var
adama evlenelim desem kalk nikah tarihi almaya gidiyoruz diyebilir o yüzden evlenelim demiyorum
Ben ne istersem anında ve düşünmeden yapıyor , gözlerimin içine içine bakıyor
Hiç manuel kullanmadım acaba kullanabilir miyim (otomatik vites ehliyetim var , otomatik kullanıyorum ) dedim diye son model manuel arabasının anahtarını elime tutuşturdu
Az kalsın kaldırıma vuruyordum!! Ben kendime kızdım ama adam sesini çıkarmadı ya!! Bu adam çok sinirlidir ve arabasına çok düşkündür ama sesi çıkmadı gülümsedi sadece
Bakirě oldugumu bildiginden herhalde pek dokunmuyor bana sadece ellerimi tutuyor
İlişkimiz iyi gidiyo şu an tabi kimsenin haberi yok zaten biz bile şaşkınız oda inanamıyor 8 sene aradan sonra yeniden görüşüp sevgili oldugumuza
Napıcaz biz
İlişkinize devam edin
Ayrılın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılın demişsiniz ama bu olmayacak
Sevgilim benden 23 yaş büyük ikimizde şaşkınız napıcaz?