Aşk İlişkileri Sevgilinizi telefona nasıl kaydettiniz? GizliiÜyee97 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Sevgilinizi telefona nasıl kaydettiniz? Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sevgilinizi telefona nasıl kaydettiniz? Sevgilinizi telefona nasıl kaydettiniz? Cevapla Telefon Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. "Yazıklar olsun sana" diye kayıtlı şu an. ☺️☺️ 1 0 Yorumla
Asipizzaolalım Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Benim için özel biri olduğunda ismiyle seviyorum, hoşuma gidiyor her mesaj geldiğinde ismini ekranda görmek 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Ahhh ahhh yıllar oldu sevgilimin olmadığı :D olsaydı sanırım İsmini koyardım :D 1 0 Yorumla
znation Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sevgilim yok. Olsaydı Aşk diye kaydederdim kesin 😁 1 0 Yorumla
sweetdreams20 Takip Et Xper 6 Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Eski sevgili mi yakışıklı haşmetli diye kaydetmiştimOda beni bebeğim diye kaydetti mişti 1 0 Yorumla
benmadamolmam Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Canımın cireğihttps://youtu. be/lDb9sNBO_e0 1 1 Yorumla benmadamolmam +1 yıl https://youtu.be/lDb9sNBO_e0 Yorumla
theauzas Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Ben hep isimle kaydettim. O değișik așkım sevgilim kelimelerini seks yaparken falan kullanırım sadece 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sevgili değilde partnerlerimi numaralandırırım genelde 1 2 3 4 5 gibi 0 0 Yorumla
WooAysen Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl aşkım bi tanem canım diye kaydettim :) daha ne olsun dimi. bütün sevgi sözcüklerini barındırıyor. evlenin cede canım kocam diye kay detcem :) . 1 0 Yorumla
Nickyokkiiiiii Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sevgilim yok ama olsaydi sevgilim diye kaydederdim sanırım 1 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Aşkım diye kayıtliydi zalimin kızı 2 1 Yorumla GizliiÜyee97 +1 yıl aga be Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Lastikçi diye kaydettim olurda eşimin yanında ararsa açma hayatım borcum var onun için arıyor diyorum 0 2 Yorumla djjxjdjdnjd +1 yıl Bide bunu buraya mi yaziyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @djjxjdjdnjd ne varmış yazdım sa Yorumla
Seeway_67 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. İııımmmm... Yok ki 😂💐 1 0 Yorumla
Depresyonunellitonu Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Şu an olmadigi icin kaydedemedim 1 0 Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sevgilim olsa Güzelim diye kaydederim muhtemelen😅 1 0 Yorumla
Dêrvîş_feylesof Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Önceki okuyanus perisiŞimdiki başka olur 1 0 Yorumla
HemşireHanımmmmm93 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Olsa My life ❣️ diye kayıt ederdim 1 0 Yorumla
ѕємραтιк_вєу Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sevgilim diye etmiştim ama şu an yok 1 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Yok sevgilim 2 2 Yorumla GizliiÜyee97 +1 yıl Farz edebilirsin :D:D Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Canım benim olabilir Yorumla
Totti_Rome Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl İsminin sonuna birkaç m harfi daha 1 2 Yorumla GizliiÜyee97 +1 yıl Aklıma neden Eslemm ya da Mervemm geldi her neyse teşekkürler Yorumla Totti_Rome +1 yıl Benim de aklıma Selin geldi 😂 rica ederim Yorumla
TheDarkSwan Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yok ki.. 1 4 Yorumla GizliiÜyee97 +1 yıl Kimsenin yok neredeyse zaten farz etmiş gibi yapabilirsin Yorumla TheDarkSwan +1 yıl Farz edelim o zaman... balli coregim olurdu Yorumla GizliiÜyee97 +1 yıl çok şeker :)) Yorumla TheDarkSwan +1 yıl 🙃🙃 Yorumla
Ecemaysegencc Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Brov 1 4 Yorumla GizliiÜyee97 +1 yıl Benim İngilizce BaZen Yetmiyor Yorumla Ecemaysegencc +1 yıl Bunu arapçaya çevirsende fayda etmiyor 🤭😁 Yorumla GizliiÜyee97 +1 yıl Ha sen bro yazdın tamam anladıım (kafaya dank etti snrım) Yorumla Ecemaysegencc +1 yıl Kkdkdfkofod Yorumla
Duygusalkızlalala Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl İsmiyle kaydettim. Aşkım yazmak ergen işi bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok ki aga 2 4 Yorumla GizliiÜyee97 +1 yıl Olsaydı diye farz et bea sanki benim çok mu var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her şeyim falan diye kaydederdim herhalde ne bileyim Yorumla GizliiÜyee97 +1 yıl Hmm güzel yani iyi sağol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen pek yalnız kalmazsın yeme bizi Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Sevgilim yok. rehbere ismi ile kaydederim🧚♀️ 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Bu kim 1 2 Yorumla GizliiÜyee97 +1 yıl Kaydetme şeklin mükemmel gerçekten (!) Yorumla Grininellitonu35 +1 yıl Teşekkürler 😃 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Sevgilim yoktur. 1 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Not found 1 0 Yorumla
ErenEnd Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yok dayı 1 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. yok ki kaydediyim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Adıyla 1 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olsaydı ismiyle 1 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Adıyla… 1 0 Yorumla
Lena_598 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tax bracket 1 1 Yorumla LazVegass61 +1 yıl Ne anlatiysin Yorumla
PopKekEce Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl zort<3 2 1 Yorumla GizliiÜyee97 +1 yıl ağağa bu bu mükemmel <33 Yorumla
tehlikeli_adam Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl ❤️BALIM❤️ 1 2 Yorumla GizliiÜyee97 +1 yıl Oo güzel Yorumla tehlikeli_adam +1 yıl Tesekkûr ederim Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Hiç sevgilim olmadı 1 0 Yorumla
EtiFit Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevgilim yok 1 0 Yorumla
AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Olsa kaydederim 1 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Olunca düşünürüz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
"Yazıklar olsun sana" diye kayıtlı şu an. ☺️☺️
Benim için özel biri olduğunda ismiyle seviyorum, hoşuma gidiyor her mesaj geldiğinde ismini ekranda görmek
Ahhh ahhh yıllar oldu sevgilimin olmadığı :D olsaydı sanırım İsmini koyardım :D
Sevgilim yok. Olsaydı Aşk diye kaydederdim kesin 😁
Eski sevgili mi yakışıklı haşmetli diye kaydetmiştimOda beni bebeğim diye kaydetti mişti
Canımın cireği
https://youtu. be/lDb9sNBO_e0
https://youtu.be/lDb9sNBO_e0
Ben hep isimle kaydettim. O değișik așkım sevgilim kelimelerini seks yaparken falan kullanırım sadece
Sevgili değilde partnerlerimi numaralandırırım genelde 1 2 3 4 5 gibi
aşkım bi tanem canım diye kaydettim :) daha ne olsun dimi. bütün sevgi sözcüklerini barındırıyor. evlenin cede canım kocam diye kay detcem :) .
Sevgilim yok ama olsaydi sevgilim diye kaydederdim sanırım
Aşkım diye kayıtliydi zalimin kızı
aga be
Lastikçi diye kaydettim olurda eşimin yanında ararsa açma hayatım borcum var onun için arıyor diyorum
Bide bunu buraya mi yaziyosun
@djjxjdjdnjd ne varmış yazdım sa
minnoş diye kaydederim.
İııımmmm... Yok ki 😂💐
Şu an olmadigi icin kaydedemedim
Sevgilim olsa Güzelim diye kaydederim muhtemelen😅
Ankara Gazi Hastanesi
olmayan birini kaydedemem :D
Önceki okuyanus perisi
Şimdiki başka olur
İsmi ile kaydederim her zaman.
Olsa My life ❣️ diye kayıt ederdim
Olsaydı Ad ve Soyadıyla
Kocasını aldatan kadın diye
İsminin sonuna ilgi ekı
Sevgilim diye etmiştim ama şu an yok
Yok sevgilim
Farz edebilirsin :D:D
Canım benim olabilir
İsminin sonuna birkaç m harfi daha
Aklıma neden Eslemm ya da Mervemm geldi her neyse teşekkürler
Benim de aklıma Selin geldi 😂 rica ederim
Yok ki..
Kimsenin yok neredeyse zaten farz etmiş gibi yapabilirsin
Farz edelim o zaman... balli coregim olurdu
çok şeker :))
🙃🙃
Brov
Benim İngilizce BaZen Yetmiyor
Bunu arapçaya çevirsende fayda etmiyor 🤭😁
Ha sen bro yazdın tamam anladıım (kafaya dank etti snrım)
Kkdkdfkofod
İsmiyle kaydettim. Aşkım yazmak ergen işi bence
Yok ki aga
Olsaydı diye farz et bea sanki benim çok mu var
Her şeyim falan diye kaydederdim herhalde ne bileyim
Hmm güzel yani iyi sağol
Sen pek yalnız kalmazsın yeme bizi
Sevgilim yok. rehbere ismi ile kaydederim🧚♀️
Bu kim
Kaydetme şeklin mükemmel gerçekten (!)
Teşekkürler 😃
Sevgilim yoktur.