Neden bu tip kızları sever ki bir insan her şeyin tiribini atan insanlar aşırı gereksiz değiller mi? En küçük şeyde bile soğuk ter akıtıyorlar anlayışlı olmayı beceremiyorlar böyle kızları ne diye seviyorsunuz yaw fjbfgyhdjsgf
Her şeye trip atan kızlar sevgili oluyor. Erkekler trip yemeyi çok mu seviyor?
Yalan yok biz erkekler bazen bunu hakkediyoruz ve tribin herkeze atılmıycanı bildiğimiz için sinir olsakta sevdiğimiz kadının hayatında herhangi biri olmadığımızın sinyalini almak hoşumuza gidiyor ama bu tribi yediğimizde değecek bir halt etmiş olmamız lazım ki katlanabileleim
Böyle sorular soruluyor sonra biz erkeklerin başı yanıyor :D Her şeye trip atan kişi ile sevgili olanlar da çabuk vazgeçer. Yani bu bir sonuç değildir. Bazı şeyler dengelenmelidir. Saygısızlığa, ters söze, kırıcı şakaya falan trip olur eyvallah. Ama her şeye trip atmak cidden erkeği yoruyor ve bir süre sonra erkeğin tahammülü kalmıyor. Trip atmayalım arkadaşlar, atanları da uyaralım lütfen. < 3
Uzun süren tripler hiç hoş değil hele hmm ok tamam iyi peki böyle tekli şeyler sinir bozucu. Tamam ilgi gösteriyorsun ediyorsun canı sıkılmasın sinirimi belli etmiyim diyorsun ama uzadıkça can sıkıyor bu durum bir iki dakika atarsın tribini olur biter. Benim arkadaşımın sevgilisi 4 gün trip atmıştı çocuk başıma belaydı ben napcam ne etcem diye. Ayrıl oğlum ömür mü geçer onunla demiştim. Fazlası zarar ruh emmeye gerek yok boşu boşuna
Trip atanı seven mi varmış? İlgisiz olan sevilmez bence. Erkekler böyle bir şeyi seviyorsa bence bu erkek olduğu için değil, kaçan kovalanır mantığının işlediği gerçeği olduğundandır benceeee. ıdk