Sabah gördüğüm bir soru üzerine aklıma geldi aslında... Çoğunlukta böyle bir durum var. Nasıl karar verdiniz?
#teşekkürler 😇
#teşekkürler 😇
Olgun tabiri geniş kapsamlı bir tabir olgunluk kişiliğe bağlıdır yaşa değil. 38-39 yaşındaki kadının çocuk gibi davrandığını görmüş adamım :))) önemli olan kişilik olarak olgun olması ki bu da yaşa bağlı bir şey değil dediğim gibi. Sevginin bir kriteri yoktur. İlişkiye başlamanın bir kriteri vardır o da sevmek ve karşındakine güvenmek bir ilişkiyi kaldırabilecek olgunlukta olduğuna inanmak sağlam bir iletişim kurabileceğine güvenmek ancak o zaman karar verilebilir.
Sevoyor musjn sevmiyor musun? Seviyorsan nasil sevmeye karar verdin?
Yaş olarak mı olgun kişilik olarak mı?
Yas olarak.
hımm öyle yaş olarak olgun seviyorum diye bir şeyim yok benim :))) seviyor muyum kişiyi ilgim var mı ilişki yürür mü onlara bakarım yoksa şu yaşta olsun boyu posu şu olsun gibi kriterim yok bakkaldan sebze seçmiyorum :)))
Tesekkurler 😄
rica ederim kendimden 6 yaş büyükle görüşmüşlüğüm var
4 cu sinifda okurken bidefa dayimla gece malena filmini izledim o film cok etkiledi beni monikaya asik oldum o da yetmezmiss gibi olgun kadinlarin daaha cekici sehvetli olduguna ve onlardan olgunlardan daha cok hoslandigimi anladim sonrasi yillarda ergenliyim olgun kadinlarin resimlerine videolarina bakamakla susledim hayatimi ilk cinsel deyeimi de olgun kadin secdim boyle.
Cevap
6Cevap
Ben böyle bir karar almamıştım 😀 ama hoşlandigim kişiler hep yaşça benden çok büyük oluyordu. İlk gençlik yıllarımda böyleydi. Şimdilerde ve 30 dan sonra ise en fazla yaşımdan az büyük kişiler dikkatimi çeker oldu
Karşı taraf ergence tavırlar sergilediğinde. Gerçi olgun kadınlar da beni sevmiyor. Hani olgun tercih ederim derken benden en fazla 3-4 yaş büyük bir kadın olabilir. Yani hayır demem.
Bende bu sene oldu ilgi
Olgun sevdiğimi kim söyledi
Olgunun tadı başkadır 😍
Şunuda demeden geçemicem olgunu olgun anlar 😍
Karşı taraftan çocukça trip yiyince
Vermedim çıtır seviyom ben 😎
Tecrübe ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?