Olay şu
Normalde giyince laf etmiyordum ama bi kaç defa otele gittik açmam dedi bazen, açmam elletmem falan (normalde açar)
2 gün önce de görüntülü yapıyorduk sıfır kol ince atletle yattığı için görüntülü açmak istemedi 1 saat direndi
Sonra açtık işte bende o güzel manzarayı görünce mutlu oldum hoşuma gitti kalsın falan dedim, biraz daha açabilirsin vs dedim
Telefonu kapattı giyindi ve geldi laf ettim baya
Dün gece de kulübe gitti arkadaşının doğum gününe
O atleti ve kısa bi etek giydi
Bende "senin bana verdiğin değerin a.. ına koy*im " falan dedim
Bi gün önceden de demişti zaten giyeceğini ve giymemesini söyledim telefonda giyindiği için.
Verdiğin değer için teşekkür ederim, inanılmaz zor kızsın faln dedim
Normalde giyince laf etmiyordum ama bi kaç defa otele gittik açmam dedi bazen, açmam elletmem falan (normalde açar)
2 gün önce de görüntülü yapıyorduk sıfır kol ince atletle yattığı için görüntülü açmak istemedi 1 saat direndi
Sonra açtık işte bende o güzel manzarayı görünce mutlu oldum hoşuma gitti kalsın falan dedim, biraz daha açabilirsin vs dedim
Telefonu kapattı giyindi ve geldi laf ettim baya
Dün gece de kulübe gitti arkadaşının doğum gününe
O atleti ve kısa bi etek giydi
Bende "senin bana verdiğin değerin a.. ına koy*im " falan dedim
Bi gün önceden de demişti zaten giyeceğini ve giymemesini söyledim telefonda giyindiği için.
Verdiğin değer için teşekkür ederim, inanılmaz zor kızsın faln dedim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
TEPKilerin çok hart hurt. Kibarlıktan da hallice uzak
Hahah küfür ayıp oldu doğru
Ama o an o kadar sinirlenmiştim baya küfür sallamış oldum ortaya
Normalde yapmam bu kadar
Başka hangi tepkilerim hart hurt shdjkd
Açmak istemiyorsa kendi tercihidir niye zorla göstersin istiyosun. BİRAZ saygı duymayı ve kibar olmayı öğren. Küfrü de sinirle örtmeye çalışma az iradeli ol. Bunu duysam herhakde bidaha bakmazdım yüzüne
Haahaha ya tamam da
Abi bana açmıyor, atletle karşımda durmuyor
1 gün sonra hangi akla mantığa gidip de kulubde atletle gidiyor?
Derdin benimle mi yani
Normalde açmak istemediğinde tabi bi iki ısrar ederim pes etmem ama açmazsa canı sağolsn
Otele gittik açmadı falan gidip de ağzımı bile açmadım ben atlet mevzusuna canım sıkıldı
Kibar olma konusunda haklısınız
Benim hatun da arada mızmızlanıyor kanka
Nasıl yani reis? Açma konusunda mi?
Yahu benimkide ama sorun değil rahat olmuyor, vücudunu sevmiyor falan bakım yapması lazım
Hoş ben çok seviyorum da neyse
Ama 2 gün önce bana açmayıp, atletle bile karşımda durmayıp dün gece kulubde atlet giymesi çok saygısızca bence
Yani dışarı da giyse bu kadar tepki vermezdim. Zaten kulubu sevmiyorum, gitmesini istemiyorum. Nefret ediyorum oralardan
bırak şu ırıspıyı yoluna gitsin
Her kes kendince haklı
Mesela o hangi konularda haklı? Ben hangi konularda haklı?
O bir az serbest olmak istiyor. Sizin onu baskı altına almak istediğinizi düşünüyor. Daha özgür olmak istioyor. Bu konuda o haklı
Siz ona değer veriyorsunuz ve kıskandığınız için sahiplenici davranıyorsunuz. Bu konuda da siz haklısınız.
Sadece zamana ihtiyacınız var ve bence hislerinizi daha iyi ifade etmeniz drumu düzeltecektir
Nokta atışı attın reis ne diyim
Çok haklısın
5 yıldır sevgiliyiz çok şükür
1 2 seneye söz nişan vs Allah nasip ederse
Ya bende öyle serbest özgür olsun falan istiyorum ailesi çok baskıcı ben değilim. Hemde hiç
Ama
Kulüp, alkollü ortamlar falan olduğumu kafayı yiyorum. Bu konuda çok laf ediyorum tutamıyorum kendimi
Baskıcı olmanızın sebebi sevginiz ve saygınız. Bunu da sevgilinize hissettire bilirseniz her şey daha güzel our
Reis çok güzel bir cümle kurdun ama ilk cümleyi sana zahmet biraz daha açar mısın shxjskz
şu an sinirden beyin durdu
Size hak veriyorum. Onu sevdiğiniz ve saygı duyduğunuz için baskıcı ve sahiplenici davranıyorsunuz. Bu sevgilinizi bunalta bilir. Kendinizi dah iyi ifade etmenize ihtiyacınız var. Belirttiğiniz gibi ailesi baskıcıysa bırakın sizinle daha serbest ola bilsin. Kendini sin yanınızda güvende hissetsin. Kadınlar güvenince sever.
Allah razı olsun reis çok teşekkür ederim
Ağzına sağlık
Yani cidden doğru haklısınız sonuna kadar
Elimde olmayabilyor bu tarz konularda
Elimden geldiğince daha da dikkat edeceğim :)
Ben teşekkür ederim. Dilerim her şey çok daha güzel olur