Esim geçenlerde bi konuyla ilgili yanlış anlasilmadan dolayı polislere ifade vermek icin evden cikti gec saat oldu ve gelmedi haberde veremedi esimin yakin arkadasi yanindaydi merak ettim ve sordum yüz yüze konusuruz ben anlaticam dedi ve geldiginde direk evin icine girdi ilk baslarda bi sorun yoktu fakat daha sonra salonumdaki kapinin arkasinda abiyem asiliydi onu giymemi istedi ve ben kabul etmedim daha sonra konusurken yanina otutturdu bacagima elini koydu rahatsiz oldugumu belli edip yanindan uzaklastim daha sonra ben arkami dönüktüm arkadan sarıldı gereken cevabi verip uzaklastirdim ve gögsüme yöneldi ne yapiyosun dedigimde bisey var zannettim diyip birakti ve konustuktan sonra gitti ne amacla yapti anlamadim hatta kondurmak bile istemiyorum kac gundur cok kotu duygular icerisindeyim yillardir hic boyle bir seyini gormedim cok uzun zamandir tanisiyoruz esimin cocukluk arkadasi hatta sevgiliside var sizce ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eşinin arkadaşının niyeti bariz bir şekilde belli oluyor. Daha neyini sorguluyorsun? Belli ki o gün müsaade etsen seninle birlikte olacaktı. Böyle bir şeyi hangi cesaretle yapmayı düşündü. İnsanda biraz korku olur. Bu kadın eşine her şeyi anlatırsa ben ne yaparım diye düşünür. Ayrıca senin kabul edeceğinden de emin gibi gözüküyor. Sanırım birtakım hareketlerine yanlış anlamlar yükledi ve bundan cesaret aldı. Yoksa sana yaklaşmayı aklından bile geçiremezdi. Bence yaşanan her şeyi eşine anlat. Hatta polise şikayet edin. Seni resmen taciz etmiş. Bu yaptıkları yanına kar kalmasın karakter yoksunun. İnsanlarda ne ar ne de şeref kalmış. Çok kötü bir zamana denk geldik..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bunun masum bir tavır olduğunu düşünecek kadar saf değilsin herhalde. Belli ki seninle de takılmak için can atıyor. Eskiden benimde sevgilimin en yakın arkadaşı bana asılmıştı hep gözü vardı bende onlarda çocukluk arkadaşıydı. Sonra biz ayrılınca direk bana yürüdü tabi. Bence bunu eşine söyle yoksa ilerde bu terbiyesiz suçlu durumuna bile düşürebilir o istedi falan diye.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Sizin şu an yapmanız gereken bu durumu eşinizle paylaşmak ve karakola giderek şikayetçi olmak, amacı sizinle cinsellik yaşamakmış sizden faydalanmaya kalkarak hareketli etmiş bunun için kendinizi suçlamayın, içinize atmayın gerekeni yapmalısınız dik durarak mücadele etmeye devam edin kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.00 Yorumla
iki seçenek var bence , Durum ne oldu haber almak istediğin için aradığında belki senin onu düşündüğünü hissetmiş olabilir. Diğer seçenekte sana bi ilgisi varmış hazır eşinde yokken sana yaklaşmak istiyor olabilir. Kafana fazla takma bence abla , ama başka bişey olursa anlat lütfen
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMesafeni koru eşine bahsedersen muhtemelen ağır sonuçları olur ama bir anda da ilişkini kesemezsin o yüzden mesafeli davran zaman içinde eşini ondan uzaklastirmaya çalış. (Muhtemelen senin ona Ilgın olduğunu düşündü veya senin cana yakın davranışlarını o şekilde algıladı) uzak duracaksın
16 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz gercekten evet zaten mesafeliyim kendiside o olaydan beri hic bi muhattabi olmadi benimle col sukur
- +1 yıl
Eşini zaman içinde uzaklaştır ondan. ya da eve gelmesini istemediğini söyle
Soran+1 yılEvimize gelmiyor zaten normalde gelsede ben bekar arkadaslarini almam
- +1 yıl
Pekâlâ dikkat et kendine o halde
Soran+1 yılTesekkurler dikkat edicem
- +1 yıl
😊
- Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılEşine söylemen gerektiğini biliyorsun, ilk başta sana inanmadan ona sormaya çalışabilir veya gider herkesin yapacağı gibi vurur ama eşine mantıklı şekilde durumu anlat inanmıyor isen benden arkadaşına benim adım ile yaz diye zaten yazarken ortaya çıkar olanlar burada önemli olan şu sakın sen tek başına yazmaya kalkma
05 Yorumla
Soran+1 yılSoyledigim zaman sizin dediginiz gibi yapicam tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim yalnızca bu hoş bir durum değil evlisin ve bunu yapan arkadaşı eşine bu durumu hemen söylemelisin yoksa daha büyük sıkıntılar meydana gelebilir
Soran+1 yılEvet haklisiniz
- +1 yıl
Esin ile aranda ki ilişkiyi bilemem sever veya sevmezsin ama ben etik bulmuyorum bun durumları
Soran+1 yılEsimi seviyorum 6.5 yildir evliyiz erken evlendik beraber yillarimiz gecti
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılTrol olduğu aslında bariz ortada bir soruHangi filmleri izleyip etkisinde kalıyorsunuzSonra buraya seneryo yazıp insanları kandırıyorsunuz verilen cevaplar sizi mutlu ediyir mu acaba merak ettim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılO an çok istekliydi ve sizi uzun zamandır arzuluyor bu nedenle boşlukta yakınlaşmak istedi sizin tavrıniza göre hareket edecekti asıl bundan sonra sorun başlıyor yani bir çok şey yapabilir
00 Yorumla Eşinle şu şekilde konuş , ben o arkadaşına hiç güvenmiyorum... bize gelmesini uygun görmüyorum dersin... neden diyerek sorarsa , güvenmiyorum dersin. Konuyu kapat. Bence kocanı katil etme..
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle bu bir senaryo gibi duruyor belevki senaryo değil o zaman sen duruma anında müdahale etmen gerek ti yani ilk hamlede kesip atman gerekti
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Abiyr kifayet ne arkadaş:) göğüs ellemek ne eşinin arkadaşının , kapıyı çıkıp gitmesi hikaye gibi geldi
00 Yorumla
+1 yıldurum hiç iyi dgeil ama şey neyse nurdan denemez zaten dikkat et kendine gizlisn merk etmedim değil ama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDünyayı başına ters geciremedin mi? İlk falsolu hareketinde kapı dışarı etmeliydin... bence vakit kolluyordu, eşinle durumu paylaşmalısın.
06 Yorumla- +1 yıl
Aşağıdaki tüm yorumlarını okudum. Sana tavsiyem öncelikle bu şer.. ef yoksunu kişiyi ara ve bir daha kesinlikle seninle en ufak bir temasının bile olmamasını, tüm yaşanılanları avukat arkadaşınla yazılı ve imzalı paylaştığını ve aksi halde bunun bir sikayetle yürürlüğe konulacağını, eşinin de bu durumdan haberdar olacağını, net bir şekilde ifade et. Korumasını sağla, şimdilik eşine söyleme, mümkün olduğunca bu adamla yolunu kesiştirme...
- +1 yıl
Yalan paylaşım bunu anlamadinizmi
- +1 yıl
@Mühendis2727 doğrusunu anlasam, bilsem ne değişecek ki 🤷♀️ iki çift kelam edip gitmiştim. :)
- +1 yıl
Kelam 2 den fazla olmus
- +1 yıl
@Mühendis2727 bir başkasına yaptığım yorum sizi rahatsız mı etti? Sorununuz nedir anlamakta zorlandım. Gereksiz değil mi bu diyalog?
- +1 yıl
Rahatsız olmadım aksine takdir ettim ama...
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Neredeyse tecavüz edecekti sana. Kocan ne biçim insanlarla muhatap oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bile bilmiyordum boyle biri oldugunu gercekten hala şoktayim
+1 yılBu dokunmaya çalıştı mı oluyor simdi? Yani öyleyse güzel miş bizde dokunmaya çalışalım
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet baslik biraz hatali kafam cok dalgin kusura bakmayin yanlis olmus
+1 yılzükmek için yapmış olamaz herhalde :) kesin üşüme diye sarılmıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılKomik degildi 🤨
Çok safsın demekki, hangi amaçla yaptı acaba diye soruyorsun 😂
00 YorumlaEşin tutuklanınca sana göz dikti tabi. ama trol soru bence :))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılSence amacı safi temiz duygularla seni teselli etmek mi:))
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Adamın amacı ortada işte seks yapmak istiyor sen istemiyorsan ki belli istemiyorsun onu kocana söyle bir güzel dövsün
10 YorumlaNamussuz iişte senden faydalanmak istemiş bu gayet açık !
00 Yorumla
+1 yılEvlisin belli bir yastasin yapilanlar orta da hala. amaci neydi diye soruyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRezilsin be daha ne izin vercen demekki sende yüz vermişsin yoksa bu kadar şeyi yapması mümkün değil
19 Yorumla
Soran+1 yılO an ne yasadigimk bilemezsiniz esim polis karakolunda ve merak ediyorum ne tepki verdigimide bilmiyosunux yanimdamiydiniz evden gonderdim dikkatinizi cekerim eminim siz benden daha namuslusunuzdur (!)
Soran+1 yılYüz verme diye bisey olamaz insaAllaj daha beteri sizin basiniza gelir dilerim Allahtan da o zaman anlarsiniz
Cevap sahibi+1 yılHiç sanmıyorum başıma geleceğini eşi evde olmayıp evine adam alan sonra o adamda bu kadar şeyi yapmayı cesaret buluyorsa kendinde problemi ara namus yoksunu yazık be size kafanıza olmayan namusunuza hoşuna gitmiş gelmis soruyor
Soran+1 yılNe diyosun bee daha okumayi bilmiyosun akraba evliligimisin sen beyni mi cikardim iyi oki kapiyi acitigimda direk iceri girdi dedim eve aldim demedim hosuma gitse buraya niye soru soriyim ben gereken cevabi verdim evden yolladim dedim zaten dikkatli oku okuyamiyosan yorumda yapma
Soran+1 yılEvet evet cevabinj verip yolladim ihanet eden oldum eminim sen ne boklar yapiyosundur senin gibilerinden korkmak lazim ne oldugunda belli degildir senin simdi 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılGörüyoruz meme elleten kasarrr mi diuor bunu 🤣
Soran+1 yılYine beyinsiz bi yorum daha izin vermedim yazmisim orada okumuyormusun ucube elledi demedim sen once bi anla sonra konus ayrica okumayi ogrenmemissin senin yorumuna gerek yok
Cevap sahibi+1 yılKasarrr hadi eve çağırr yine becersin seni
Soran+1 yılInsan iftira attigi seyi yasamadan olmezmis bundan sonraki hayatinda iyi bacım sana bay canım 🤣🤣🤣🤣🤣 gerci oylesindir de neyyyseee bol sans umarim bigun adam olursunda dogru yolu bulursun cevap vermiyorum sana daha ne oldugunu gosterdin muhattabim degilsin dikkate alip okumuyorum daha yorumlarini 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
+1 yıltamamen bağını koparmalısın..
seninle seks yapabileceğini düşünmüş..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Şimdi mi düşündün bu senaryoyu yoksa önceden kafanda kurmaya başlamıs mıydın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kondur zaten daha ne kadar açık edecek yeterince belli etmiş şaka mısın sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİhanet bu ihanetttt eşin bilsin arkadaşını ne mal olduğunu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşine onunla görüşmesini istemediğini söyle eve gelmeye devam ederse bu sadece dokunmakla kalmaz
00 YorumlaAbicim bu 3. sınıf fotoromanı yazmak için niye zahmet ettin. Ne hayatlar var..
00 Yorumla
+1 yılSana hallenmis bu resmen tepki vermesen olay yatak odasinda biterdi
00 Yorumla
+1 yılamacı iyiliktir ya korkma. :D asla kötü niyetli olduğunu sanmıyorum
00 YorumlaUzak tutu evinden de yakınından da Allah korusun bu mahluklardan İnsanı.
00 Yorumla
+1 yılBu aşağılık hareketler zaten hep böyle karakol vs. Durumlarında yapılır zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Eşin neredeydi o adam eve geldiğinde
011 Yorumla
Soran+1 yılEsim polis karakolundaydi bi konuyla ilgili yanlis anlama olmus ertesi gun geldi yanlislik ortaya ciktiginda bende esimi merak etmistim arkasi yanindaydi ona sordum ne oldu diye telefonda anlatmak istemedi yuz yuze gorusup anlatmak istedi eve girdiginden esimin haberi yok onu dahi diyemedim cok korkuyorum hala
Soran+1 yılEvet esimin telefonunu almis polisler zaten olay ortaya cikana kadar haber veremiyordu bana ben sordum arkadasina haber ver dememis
Soran+1 yılSantaj yapicagi bisey oldugunu sanmiyorum beraber buyumusler cok yakinlar esimlede yakin arkaslar
Soran+1 yılIsim soyisim karisikligi kagittada yaziyo resmi kagitta zaten ortaya cikinca geldi
Soran+1 yılYok gelmez alkollude degildi zannetmiyorum az cok anlardim oyle olsa
eşin planlamıştır belki
019 Yorumla
Soran+1 yılEsimi tanisaydiniz asla boyle birsey demezdiniz o kadar eminim kendisinden
Soran+1 yılKiskanctir kendisi ama
Soran+1 yılHmmmm bilemiyorum belkide
Soran+1 yılPeki bunu nasil anlamaliyim
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılSizede
Soran+1 yılOlur paylasirim
Soran+1 yılInsaAllah
Soran+1 yılO anki ruh halime bagli olur belki yuzunu gormek bile istemem
Soran+1 yılBi sorun olmadi bu zamana kadar
+1 yılOndan uzak dur eşinle de olanları konuş
011 Yorumla
Soran+1 yılCevabiniz icin tesekkurler
- +1 yıl
Siz iyi misiniz hanfendi?
Soran+1 yılGercekten iyi degilim bu fikri verdiginiz icin tesekkur ettim baska anlamda degil net oldugunuz icin
- +1 yıl
İnsanlara güvenmeyin insanlar iki yüzlü herkesten herşeyi bekle ve herkese gerektiği kadar güven
Soran+1 yılZaten oyle bi yakinligim hic olmadi olamazda bunu hangi cesaretle yapti hala inanamiyorum
- +1 yıl
Konuşmaya ihtiyacın var mı
Soran+1 yılŞu an bu olayi silip atmaya ihtiyacim var ama elden bisey gelmiyor tabi zor bir durumun icerisindeyim
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Yok bir şey
Soran+1 yılPek iyi degilim kusura bakmayin kafam durdu üzüntüden oyuzden anlamadik cumleyi iyi geceler
- +1 yıl
İyi geceler
Hata yaptıysa bedeli olmalı
03 Yorumla
Soran+1 yılBu yaptigini hic beklemedigi biriydi
Soran+1 yılInsanoglu gercekten cok garip kimin ne yaptigi belli opmuyor
+1 yılKocan yollamıştır belki.
09 Yorumla
Soran+1 yılAsla oyle birsey yapmaz cok 8 yildir taniyorum esimi
- +1 yıl
allah Allah manyak mıdır o yürek mi yemiş mk ne cesaret.
- +1 yıl
Yazdıkların da mantıklı değil ki garip bi durum abiye giy flaan filan
Soran+1 yıl😞
Soran+1 yılYemin edebilirim bu yasananlara
- +1 yıl
Ben başta troll sandım öylesine yazdım.
Senin yapman gereken şey belli kocanla konuşacaksın.
Soran+1 yılCesaretimi topladigim anda soyliycem
- +1 yıl
Söyle söyle de doğru iletişimi kur.
arkadaşın beni elledi deme hahah.
Mantıklı bir konuşma hayal et oradan yürü. bol şans
Soran+1 yılÇooook tesekkurler
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSapik herif sana göz koymuş
00 Yorumla
+1 yılBu işin sonu cok kötü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSapık
00 Yorumla
+1 yılSenden faydalanmak istemiş
00 Yorumla
+1 yıleşine söyle anca böyle kurtulusun adamdan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaç oradan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılPosta gazatesinden alıntılar okuduk
00 Yorumla Az kalsın skecekmiş ya. Görüşme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılKocana söyle bilsin kiminle gezdiğini
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru soyluyosunuz gercekten beraber buyumusler bide
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılFantezi güzel ama hikaye olmamış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli çekiciliği denen şey herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKotu amaxi oldgunu sanmam yardim etmek istemis
00 Yorumla
+1 yılTrolleriniz bitmiyor ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne hissettin o bunları yaparken
00 YorumlaEşine derhal anlat
08 Yorumla
Soran+1 yılBirsey yapicagindan korkuyorum kendisinin zarar goremesinide istemiyorum kimseyede anlatamadim derdimi
Soran+1 yılBende ondan korkuyorum
Soran+1 yılEn kisa zamanda anlaticam
Soran+1 yıl😟 anlaticam
+1 yılSana göz koumus
09 Yorumla
Soran+1 yılBunu dusunmek bile istemiyorum
- +1 yıl
Eşinle konuştun mu
Soran+1 yılAma daha sonrasinda hic bir irtibati olmadi ne telefonda ne yüz yüze yaniliyor olabilirmiyim?
- +1 yıl
Olayı bna ayrıntılı anlatma ihtimalin var mi
Soran+1 yılAyrintisi bu kadar baska bi detayi olsa soylerdim ama sadece bu zamana kadar hic boyle biseyi olmadi ve gorustugu biride var sadece cok tuhafima gitti ve kotu oldum
- +1 yıl
Her insan kötü olur bunu kocana veya arkadaşına uygun dille anlatman lazim
Soran+1 yılHala olayin şokundayim ne yapicagimi ne dusunucegimi sasirdim
- +1 yıl
Ya eşine soylicen ya da arkadaşına
Soran+1 yılKarar vericem en kisa zamanda
+1 yılKocana söylemiyorsan sen de sevmişsin
03 Yorumla
Soran+1 yılAsla oyle bir sey olamaz! Esimin basi belaya gidicegini bildigim icin bir turlu soyleyemedim ama hala soylemek istiyorum cesaret edemiyorum
- +1 yıl
Başı niye belaya girsin
Soran+1 yılCok fevridir kendisi direk bulup gebertmek ister daha once bana laf atan birini hastanelik etmisti
+1 yılBasaramamissin kuzu, biraz daha düşünüp yap
10 Yorumla
+1 yıl* çalışıyo
00 Yorumla
+1 yılBi trole bu kadar cevap
00 Yorumla
+1 yılEşine söyle ağzına sı*sın
00 YorumlaAcaba neydi böyle saçma sorumu olurya
00 Yorumlaesine sole
00 Yorumla
+1 yılSaçma bir hikaye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılne insanlar varmış
00 Yorumla Kocana anlat ondan uzak durun
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri