Evlendikten sonra iki tarafta evrim geçiriyor bence birini diğerinden ayırmam ak lazım ama gördüğüm kadarı ile asıl kırılma ve evrim noktası çocuk sahibi olduktan sonra oluyor... Özellikle kadınlar anne olduktan sonra dünyaları ve hayatları değişiyor
kadınlar diyorum. arkadaşlarımda gördüğüm bu oldu benim annem babam eve gelmeden üzerini değiştirirdi yahu.. bir kere bilmem babamı pijama vs saçmalıkla karşıladığını..
Kadınlar daha çok değişiyor. Ütü yap, bulaşıklari yıka ,çamaşırları yıka , çocukla ilgilen akşam kocayla ilgilen.. bir de üstüne çalışıyorsa nasıl aynı kalsın bu kadın..
Fiziksel evrim kadınlarda oluyor. Karakteristik evrimse erkeklerde.Kadınlar kilo alıyor genellikle. Kişisel bakım azalması yaşayabiliyor. Onun harici ev işleri sonucu giyim kuşam eskisi gibi olmuyor ve ev topuzu modu açılıyor. Erkekler sadakati ciddiye almaya başlıyor. Arkadaş ortamı yerine ev erkeği olmaya adım atıyor. Ruhsal olarak değişkenlik bu evrede başlıyor
bazı hanımlar kendilerine aşırı bakarken bazıları hiç bakmıyor kendilerine yani aslında sadece bir taraf bakarken diğer taraf bakmıyor :) değişik bir durum elbette..
Ben ilk donemlerde erkeklerin evrim gecirdigini goruyorum. O kasli cocuklar iki ay sonra gobekli oluyor bide gobeklerinin uzerine bardak koyup poz veriyorlar. Kadin ise cocuktan sonra asiri degisiyor hem ruhsal hem bedensel. Eskiden kadinlar bakimsizlasiyordu saliyordu kendini ama artik oyle degil bakimli olmaya devam ediyorlar ama cocuktan sonra kadina bi ekstra kadinlik geliyor gibi.
Kadınlar , nasıl olsa evlendim havasıyla saldikca saliyorlar😁
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evlilik sonrası evrimden ziyade, evlilik adına yapıcı evrim geçirmek, aile olmanın bilincinde olmak adına evrim geçirmek bence faydalıdır ve gerçek bir evrimdir.
Kesinlikle kadınlar. Daha ilk günden artık evliyiz, şunu yapmalıyız, bunu yapmamalıyız söylemleri başlıyor. Bir günde bir devri kapatıp yeni bir devri başlatma çabaları sonucu çatışma ortamını başlatıyorlar. Sonrasında ver elini taze kaprisli anılar.
Kadınlar çalışkan varlıklar ve bakımına özen gösteriyorlar. Doğumdan sonra veya boğazını tutamayıp aldıkları kiloları veremeyenler oluyor. Erkeklerde de boğazını tutamayan çoğunlukta. O nedenle erkekler diyorum.