Efendi erkek
Serseri erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Serseri erkek daha fazla tavlar. Çünkü serseri erkek çekinmez , utanmaz her yolu dener. Efendi erkek ise oturduğu yerde kızın dönüp ona bakmasını bekler.
Sonuç : aldatılan , dövülen , sövülen kadınlar!
Burdan efendi erkeklere sesleniyorum azıcık harekete geçin! siz yaparsınız ben size inanıyorum 😄
🤣efendilik kazanacak canım inşallah
bkz. toplumsal algı
efendi : saf, kolay kanan, aptal
p*c : kurnaz, zeki, cesur
fotoğrafların kendisi bile hileli, sola model açısından yakışıklı birini koyup sağa tam karşıt birini koyup alın bu efendi demek sorunun ne kadar objektiflikten uzak olduğunu ortaya koyuyor.
bu ülkede kadınların bir çoğunu ölüme ve şiddete götürenlerden biri de bu algı maalesef.
kadınlar badboylarının birer azrail ve iğrenç insanlardan oluştuğunu ayrılamayıp büyük acılar yaşadığında tamamen tecrübe etmiş oluyorlar.
Fakat mantık bariz ve kesindir, hiçbir kurnaz, zeki ve cesur insan serserilik peşinde koşmaz. Aksine toplumun ve dünyanın ideallerine hizmet edecek biçimde yetişirler. Tam aksine sözde serseri tipli insanların bu yolların içinde olmasının asıl nedeni korkaklık ve nefse düşkünlükleridir. Akıllı değillerdir, güçlü olanın değil zayıf olandan koparmaya çalışırlar. Tavır ve davranışları saçma toplumsal kurallara karşı çıkış isteklerinden değildir. Bu şekilde kötü ahlaklarının sebebi her söylenen şeye kanıp nefsi ihtiyaçlarını kolay yoldan halletmeye çalışırlar.
örn. kurtlar vadisi izleyip kendisini çakır ilan eden mafya bari tiplerin sokakta terör estirmesi
Serseri erkek efendi erkeğe göre daha çok dikkat çeker. Kimisi diyor ki o ergenlik çağından kalma serseri erkeği sevme durumu. Bu her zaman öyle olmuştur efendi erkek kaybediyor serseri erkek kazanıyor. Çünkü serseri erkek ağzı laf yapan cinsten olur genelde. Efendi erkekse karşı taraf yanlış anlar diye adım bile atmaz. Ama kıyamete kadar böyle sürecek. Efendi kaybedecek serseri kazanacak bu hep böyle olacak. Serseri erkekten darbeyi yiyince efendi erkeğin kıymeti daha çok artıyor ama iş işten de geçmiş oluyor.
Cevap
47Cevap
Ama olmaz ki hile yapiyorsun sen🤣🤣🤣🤣 ben tabii ki brad pitt i seçerim yaaaa..
Efendi erkekler tercih edilir piclerin tadına bakılır😏 beğenilmez yol verilir. Sonra efendi adamların peşine düşeriz 🤣🤣🤣
Brad pit seninki 🤣
Evet eskim olur kendileri🤣🤣🤣
🤣🤣yaşlandı adam bıraktın şimdi wolwerine
Eveet🤤🤤
Pclerin tadina bakip namuslu durust efendi mi istiyorsunuz? Puahabajsgncb
Serseri erkek daha fazla sevgili edinir.
Efendi birini alır ve daimi olur o kişide.
Kız tavlama konusunda serseri erkek her serseliği yapacağı için tavlaması daha kolay olur.
Efendi erkekte efendi efendi geride durur. Kendiliğinden biri gelsin diye 🤦♀️😬😂
Yeri gelir serseri olur, yeri gelir efendi olur. Bana efendi olsun, saygılı olsun ama koruması gereken yeri bilsin. Dışarıda bana bir şey denildiğinde serserilik tarafı tutsun.
Koruma diyince serseri mı aklına geliyor illa?
İkisi kavga ederken Maço erkek kızı alır
Serserilik tip daha çok tavlar. Efendi erkek tavlamaya uğraşmaz birisini beğenir ona teklif eder olursa olur olmazsa uçkurunun kölesi olmadığı için belki 5 sene falan uğraşmaz bu işlerle belki ertesi gün düzgün bir kız görünce ona da açılır değişir yani. Ama kızlar tabiki serseriye gidip kazık yiyip efendi erkek peşinde koşmaya meyillidir. Dikkat edin kadınların çoğu genç yaşlarda nerede yırtık nerede her şeye atlayan bir tip varsa ona giderler yaşlanmaya başladıkça efendi diye tabir edilen erkeği ararlar fakat o efendi erkekler çoktan efendi kızlarla beraber olmuştur.
Not : Efendi ve pısırığı karıştırmayın
Bizim Türk kızları serseri erkekleri seviyor.. çünkü onlara daha korumacı, daha maço, sahiplenici, kıskanç geliyor... e kendilerini prenses gibi hissetmek istedikleri için de tabiiki böyle erkekleri seciyorlar. Bu kızların çoğu da kaostan beslenir genelde tripler, kavgalar asla bitmez. Muhtemelen tv dizilerimizin de etkisi vardır bunda :)
Benim için, (efendi erkekten kastın ne bilmiyorum) kesinlikle hayatta bir hedefi olan, kendine yatırıp yapıp daima ilerleyen, saygılı, anlayışlı, özbilinci ve özgüveni yerinde biri olmalı diye düşünüyorum.
Ağzımdan almışsın hanımefendi 🙏😊 ellerin dert görmesin 🐞
Her ikisinin de ortası yok mu.. Mümkünse ondan olsun.. Ben de karakter olarak aşırı efendi takılamam.. P.çlik konusunda benimle yarışabilecek düzeyde olmasını tercih ederim.. Keyifli geceler..
Yoruma bakan erkeklere sesleniyorum
Kizlarin efendi erkek demesine aldanmayın
Toplumun kültür yapısından dolayı serseri severler
Abe biz napalim diyorsan biraz bakımlı kültürlü olmaya çalış ve kesinlikle kendiniz olun
Biz bu dünyaya bir defa geliyoruz
Fırıldak olmanın anlamı yok
Hayatın anlamı bir kadinin kollarinda aranacak kadar basit değildir. ( şimdiki yazacaklarım benim kafadan insanlar için geçerlidir)
Araştırma ve sorgulamayı seven sen !
Ap. tal bir kadınla zaten mutlu olamazsın
Muhabbetin ve dünyaya bakış açın uyuşmaz
Ben denedim gordum sende deneyince görüceksin
Unide filan felsefe grubuna gidersin
Kafa dengi bulursun
Iyi günler ☺☺
Merhaba.
Sosyal hayatın gerçeği var sayılarak subliminal mesaj olarak işleniyor bu konu diziler de filmler de bile toplum da kadına karşı şiddetin, sebeplerinden biri de budur aslında onun için bunun ve cinayetlerin önüne geçilemiyor bundan dolayı sağlıklı mutlu ilişkiyi bu ülke de, aramayın arkadaşlar kendinize ailenize odaklanın gerisi kendiliğinden gelir kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.
Ama kız tavlayamayan 10 erkekle gezen libido tavan tayfa kendisini efendi erkek sanıyor. Aslında akıllı erkek hepsini yener ama işte neyse diyelim. Serseri erkek dedim gitti.
Maalesef Şimdilerde Gördüğüm Kadarıyla Kızlar Hep Serseri Erkekten Etkileniyor Ne Buluyorsunuz Bu ak İtlerinden Böylelerinden size Yar olmaz Düzer bir kenara atar işleri güçleri eğlence Zevk peşindeler Efendi Erkek İyidir Tabiki Efendi den Zarar Gelmez Kızlar Size şunu Söyleyim Sizi Çok Seven size değer Veren Oğlanla Sevgili Olun Çünkü Gerçekten seven size kötülük yapmaz
deveye diken kızları s*ken yaranırmış bu işler öyle ancak kadınlar yaşlılığında efendi olgunlaşmış erkek istiyorlar genç kadınken toy pi*çlere vurduruyorlar zevkini alıyorlar yaşlanıncada efendi olgun erkek arıyorlar ama öyle bir dünya yok tabii yaani üçün birini alırlar ancak 😁😁
Serserilere aşıklar bunu herkes biliyor, onun bunun altına yatıp ondan sonra benim yanıma gelen kıza boş ver çekerim ben kimse kusura bakmasın. O serseri sevenlerin çoğu da zavallı acıyorum hallerine.. yalan hayatları ile mutlu olmaya çalışıyorlar hahahah 🤣
S*ktiri çekerim dicektim
Eveeet anket sonucumuza bakınca erkeklerin serseri erkekleri daha çok sevdiği ortaya çıktı b seçeneği %74 erkek %51 kız şaka gibi ayrıca fotolardan biri brad pitt %51 diliminde kızların bazılarının bu yanılgıya düştüğünü düşünüyorum koy oraya taksim serserilerinden birini bakalım oran yine aynı kalacak mı?
Kizlar cunku yalanci hicbiri efendi istemiyor
@Diibindibii senin etrafında sevmeyen kızlardan varmış demek ki ben de hep efendi arayan ama bulamayan kız görüyorum
Koyduğun resimlerle halk algısı ve dizi konuları paralel fakat bence kazanan beyefendi saygılı efendi erkektiiirrr adamın hası dibidir oo🥳🥳🥳🥳
Gençliğinde serseri erkek peşinde gezen ve sonra 35-50 yaşlarına gelince genç erkek avcısı oluyor bu ablalarımız 😃😃
Efendi uzun vadede huzurlu bir hayat sürer. Kimseyi bulmasa bile kafası rahat olur en azından
*, efendi erkektan daha çok kız tavlar. Ama bu ikisinden de daha iyisi, yetişkin erkek olmaktır.
Efendi erkek dramdır. Bundan kurtulmak için Pook'un Kitabı diye bir kitap var. Onu tavsiye ederim.
Bu sorular nasıl aklına geliyor? 😃
P. ç yazan alır shsj
🤣efendi erkek yenildi
Serseri tavlar, sadece tavlar.
Efendi ise gönlümün efendisi olur.
Kızlar, akıllı olun serserilere kanmayın. Sonra üzülüyorsunuz.
(kandılar)
@_siyahdeniz_ maalesef kızlarda böyle kaçınılmaz bir saflık var. Erkekler de bunu suistimal ediyor. Yazık. Toplumun psikolojisi bozuldu aşk meşk yüzünden. Melankoliğe bağlayıp memleketi için bir fayda sağlamıyorlar.
Gerçekten seven erkekler de kaybediyor böylelikle.
@_siyahdeniz_ aynen. Sonra hepsi müslüm baba orhan baba dinliyor ve kadere isyan ediyorlar. Hiç bir işleri rast gitmiyor.
Sonuç olarak tek bir seçimle herkes kaybediyor. Ama her şey kaybettiğimiz yerden başlarmış.
Bir kızı tavlarım diye düşünen erkek efendimolsa bile adam değildir.
Tavlamak aldatmak, kandırmak, yalan söylemek ile eşdeğer bir kalıptır.
Sevin değer verin. Tavlamak ne?
Serseri adam kendi ortamında bir sürü serseri kız tavlayabilir evladım. Efendi adama da ciddi ilişkilerde hanimefendi kizi olan aileler tarafından kiz vermek isteyen çok olur.
abartmıyorum kızların adını karıştırır olmuştum bi ara nedense itlik, serserilik yapınca kızlar tav oluyor ama şimdi değiştim yeni güzel bir sayfa açtım kendime Allah yolundayız çok şükür
Efendi
serseri erkeklerin çiftleşme dürtüleri daha dışa dönük olduğu için kızlar serseri erkekleri daha çekici bulur
Ortamdaki kız sayısına bağlı. Ikisinde de sağlam çene olduğunu varsayarsak efendi 30 yaş çevresini tavlar pij olan 20 yaş çevresi
Ve kılıçlar çekildi, Kara Murat geldi🤣Savulun dedi..
Birde sonuç bazlı bir anket yapılmasını isterdim.Çok faydalı olacağına eminim :D
Serseri diyorlar dayak yiyorlar bu seferde kadına şiddet oluyor bu kadınlara akıl ver sen yarabbi.🤲
O konu efendinin efendiligine serserinin serseriligine bagli kolpacino filminin galası ne zamandı¿
Efendi veya * değilde. Eğlenceli veya değil diye ayırsak daha doğru olur.
serseri erkek efendide böyle bakar saf saf resimdeki gibi 😅
Serseri erkek kazanır. Karşıt cins efendi der ama serseriyi seçer. 😃
Valla kızlar efendiden çok diğer şıkka koşuyor nedense. :)
Efendi erkek le evlenir kadın serseri erkekle aldatır çocukları kocasından mış gibi yapar
Serseri olan tavlar cunku kizlar sersileri seviyor efendilerin bu dunyada yeri yok
Serseri erkeği seçen kızlar lütfen biraz seçimlerinizi sorgulayın. Size saygı duymayan hiç kimseyle birliktelik kurmayın. Kendinizden önemli kimse olamaz hayatınızda.
bu zamanda efendi olan kazanmıyor !
o yüzden kazanan belli...
serseri erkek 99
efendi erkek 1
o bir de şüpheli :)
efendi erkeklerin biraz sahiplenmesi lazım ve iyi sohbet edebilmesi lazım
Efendi erkekleri neden bakımsız özgüvensiz çirkin olarak nitelendiriyorsunuz adam olmak için bunlara gerek yok. Efendi erkek her halükarda kazanır.
Çoğunluk kız serseri erkekleri tercih ediyor.
Serserileri tercih edenler
yazık kafanıza..
Efendi olan kankalıktan öteye geçemez serseriye göre daha çirkin olup, aksiyonlu hayatı olmadıgından
buda soru mu be abi tabiki serseriler istediği kızı tavlar. efendi de beni hiçbir kız istemiyo diye ağlar yalnız kalır
Efendi serseri kapışır , onlar kapışırken ben kızları tavlarım
Efendi erkek daha güvenilir bence aynı zamanda sekste de daha iyidir
Benim için yerine göre olacak , efendi,
, serseri , şakacı dobraci
p. ç erkek kazanır heleki annesi peynir olup tiyo veriyorsa
Serseri beş para etmez adamları sever kadınlar
Soru mu bu😂efendinin hiç şansı yok
yok evet :(
* tabiki efendi olan dikkat çekmez
Efendi erkek hep öndedir aslında ama adım atmaya çekindiği için hep geride kalıyor.
Biraz kızlarında yardımcı olmasi lazım bence.
Çok komik bir soru olmuş
Agir tasi kimse yerinden kaldiramaz
Serseriyi daha çok Sever kızlar
Maalesef ki serseri erkekler daha çok kız tavliyor
Efendi erkelerin hepsi tipsiz mi olmak zorunda
tam tersi serseriler kötü karakterli oldukları için yüzleri çirkin olur çoğunun
@Ahıgitmişvahıkalmış yo bazı * çok yakışıklı
çoğu dedim ben zaten. daha bugün parkta tipsiz serserinin biri bembeyaz pamuk gibi yüzü olan güzel bir hatunu götürüyodu. sırf serseriya o yüzden tipsiz olması önemli değil
@Ahıgitmişvahıkalmış tip örnmmli benim için
Ahahahaa. Efendi resimdeki o mülayim tipe koptum.
Nerde o eski serseriler😀
İyi Seni bir güzel S2k sin atsın bunu istiyorsan Peki Ne Buluyorsunuz Bu itlerde Adı üstünde serseri Yani işleri güçleri zevk cinsellik Size sevdikleri yok önemli olan en iyisi size değer veren erkek iyidir
Tamam İşte kendi çıkarları İçin Sizleri Kullanan Erkekler mi İyi Yani Böyle erkeklerden Fayda gelmez size Öyle Kaç kız Tecavüze Uğruyor Hamile Bile Kalıyor bunları yapan serseri P*c erkekler Efendi erkekten zarar gelmez
efendi ama kılıbık olmayanından.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?