2 senelik kocamın bni aldattığından şüpheleniyorum. Onu nasıl konuşturabilirim?

Gece 1.30 da eşimle birlikte eve doğru yola çıktık ayrı arabalardaydık, iş yerine uğrayıp güvenlikleri kontrol edeceğini söyledi. Ben eve doğru gittim saat 2.30 gibi mesaj attım merak edip ve çocuklarla çay içtiklerini söyledi beklemememi, uyumamı bana kıyamadığını söyledi. Bende tamam dedim ve 3.30 da kalktığımda gelmemişti. Merak edip görüntülü aradım ama açmadı. 1-2 dk sonra o görüntülü aradı ve arabanın içinde eve yola koyulmuştı. Nerede olduğunu sordum yoldayım geliyorum dedi. Eve geldiğinde beni öptü deli gibi parfüm kokuyordu (kendi parfümü) bende çok kızdım saat 4 oldu neredesin diye, güvenliklerin olmadığını sadece 1 tanesinin oldğuunu ve şeflerini arayıp gelmesini istediğini olay çıkardığını anlattı. Bende tabiki çok sinirliydim sadece dinledim 1 saat mesafeden şef gelmiş vs bağırmış sonra eve gelmiş güya. Bende bi haber vermiyosun çay içiyoruz diyodun 2.30 da niye o zaman demedin böyle böyle diye dedim, meraklanmanı istemedim dedi. Sonra benim işim başımdan aşkın yarın şunlara bunlara kızıcam sen bana güvenmiyp musun diyip atarlanıp uyudu bende biraz daha bağırınca özür dilerim tamam yarın konuşuruz vs dedi ve yattı. Ben şimdi bu adama ne diyim? 2 senelik evliyiz ve ne sorup kıstırabilirim gerçekten merak ediyorum bi yardım edin bu saatte uyumayan varsa tabi. Uyuyamıyorum sinirden o dönüp yattı bile.
2 senelik kocamın bni aldattığından şüpheleniyorum. Onu nasıl konuşturabilirim?