Ayrıca sorumda dislikecı var, tebrik ederim büyük bi azimle :D bütün yorumları dislikeladığın için 👏
Bu başarı hepimizin 😅

Açılın, gerçek BDSM tutkunu geldi…
Şimdi, aslında daha önce de pek çok defa bunun evrimsel kökenlerinden bahsettim. Bir daha açıklayayım. Beynimizde, sinirlerden gelen impulsları acı olarak yorumlayan bölüm ile, cinselliği haz olarak yorumlayan bölüm birbirine çok yakın. En basitinden partnerinizden duymuşsunuzdur, “daha sert, daha hızlı” diye… Yani makul düzeyde acı , cinsel hazla birlikte çok güçlü bir tetikleyicidir.
Gelelim BDSM konusuna, bu pek çok öğeyi barındır. Başlı başına bir erotik disiplindir. Cinsellik ile erotizmi harmanlamak her ilişki özelinde farklı frekanslar söz konusu olduğundan yeterince karmaşıktır. Kendi özelimde, cinsellik harici duygu beslediğim hanımlarla bu duygusal boşluğu erotizmle doldururum. Hakim olduğum disiplin ise söz konusu BDSM… Aşk duygusu arttıkça, erotizmin doldurması gereken yer azalır (ki biz erkeklerin en büyük dizayn hatasıdır), o yüzdendir ki cevabım hayır. İnsan sevdiğine kıyıp kırbaç vuramaz, ama sevdiği bu kırbacın vurulmasını ister. (Kırbacı metafor olarak kullandım, karşılıklı frekansa göre kimi zamam küçük bir şaplak, kimi zaman başka sert bir davranış olarak kendini gösterebilir)
İnsan sevdiğine kayıp kırbaç vurabilir mi🤔🤔
Şimdi bunu iki türlü değerlendirmek lazım Semin tabii ki seks konusunu vurguladığının farkındayım ama..
Yorumlara bakınca biraz sapan yorumlarda yok değil.
Seks esnasında partner'ler duydukları haz oranına göre partinin elinde biraz sert davranabilir bunu elleriyle aşırı sıkmak birleşme esnasında aşırı sert bir şekilde uygulamak dişleri ile ısırmak saçları çekmek ve daha türlü şeyler ile uygulayabilir.
Burada partnerin uygulamaları hazzın daha da doruklara çıkmasını sağlarken..
İnce nokta şu oluyor..
Birleşme bittikten sonra asla kişinin sosyal hayatına devam ederken onu küçük düşürecek yanlış anlaşılmalara yol açacak bir iz ve hasar bırakılmaması.
Ben seks esnasında yapılan bu uygulamalara diğer yorumlarda olduğu gibi "şiddet" kelimesini kullanmayı tercih etmiyorum.
Hatta herhangi bir konu ile ilgili öneride bulunurken "şiddetle öneriyorum" kelimesinin kullanılmasına da karşıyım.
Kaldı ki bu kelimeyi yerli ve yersiz kullanmak zaten sürekli hayatımızın içerisinde bilinç altında sağlamış oluyor.
Öncelikle yerinde ve doğru kelimeler kullanmak en önemlisi diye düşünüyorum.
Ve son olarak ikinci açıdan şunu da söylemek isterim.
Eşine veya partnerine şiddet uygulayıp psikolojik ve fiziki kalıcı hasarlar uyguladıktan sonra kendini tatmin etmesi için onu yatağa alıp yine partneri olarak gören kadın veya erkek zaten tedaviye ihtiyaç duyan bir varlık olduğundan bunu ayrıca değerlendirmek gerek diyedüşünüyorum.
Sevgiler
Çok zor yapamam ya yani düşündüm şöyle kıyamam ki vurmak bir yana o aleti elime bile alamam onun karşısında çok zor ama imkansız gibi şu an ne yazsam bu yazıyı nasıl bitirsem bilmiyorum ama kesinlikle vuramam benim ister kırbaçla ister başka bir şeyle ondan daha çok benim canım yanar kendime vurmuş gibi hissederim kötü olurum psikolojik olarak çökerim hatta çok sinirlenince bağırabilirim ya fazla küfür bile etmem şu ana kadar onun yüzünden o kadar çok üzüldüm ki kelimelerle anlatı olabilecek kadar değil kelimeler yetmez ama birkan bile onun hakkında hiç kötü düşünmedim bir kez bile hiçbir zaman küfür etmedim ah etmedim Bu derece kıyamadığım birine tutupta kırbaçla vuramam.
Cevap
113Cevap
Öhöm öhöm. Konumuz aşk ilişkileri etiketine takılı kaldığı için teşrif etmiş bulunmaktayız.
Konumuza şu şekilde değinmek isterim ki
Hakederse neden olmasındı 😂
Hahaha :D hayretler içerisindeyim 😅 aşka dahil mi kırbaç nedir
Hahah mecburi aşk etiketinde balım😂😂😜
Vurmaması gerekir bu çok kötü bir eylem. Kırbaç fena acıtır.
Oysa herkes kırbaçlar sevdiğini
Kulak verin bu dediklerime
Kimi bir bakışıyla yapar bunu
Kimi dalkavukça sözlerle
Korkaklar kemer ile kırbaçlar
Yürekliler kırbaçlarla
Kimi gençken kırbaçlar sevdiğini
Kimi yaşlı iken
Şehvetli ellerle boğar kimi
Kimi altından ellerle
Merhametli kişi ip kullanır
Çünkü iple kırbaçlanan çabuk soğur
Kimi yeterince sevmez
Kimi fazla sever
Kimi satar
Kimi de satın alır
Kimi gözyaşı döker kırbaçlanırken
Kimi kılı kıpırdamadan
Çünkü herkes kırbaçlarr sevdiğini
Ama herkes kırbaçlandı diye ölmez
Bana saçma geliyor , neden yani bu nasıl bir vahşettir nasıl bir iç dünyaları var bunların anlamıyorum.. birbirinizi sevin okşayin niye kirbaçliyorsunuz , hayır birde kırbacı yiyen kadın.. pehh bana bunu yapsa yumruğumu yer.
Hahah :D ringe çıkıyoruz adeta
Fantezi adı altinda insanlara yutturuyorlar. Psikiyatrilik vaka o tarzlar. Gecmişi sıkıntılı ve akıllı birileri etrafinda olmadigindan ileriki yaslarda abuk subuk seyleri zevk olarak kendine enjekte ediyorlar maalesef. Tutkuyu sehveti kirbacla vs aletlerle degil duygularinla yasarsin. Sevgide sekste materyale yer yok.
Bunu akıl edebilen erkek gördüğüme çok sevindim😊 Umarım hep mutlu olursun. Nesliniz tükenmek üzere😅
Biz kucukken mahallede kemer ile yagli kayis oyunu oynardik. Degdigi yer alev alev yanip iz birakirdi vucutta. Kaldi ki kamci kimbilir neler yapar.
O yuzden ben bu tarz seylere uzagim ben.
Konuya gelirsek. Vururlar vurdururlar.
Anasinin oksamaya kiyamadiklarina "Elin oğlu, elin kizi hem kirbaçliyor, hemde kendini kirbaçlatiyor.
Yetmiyor kamciliyor. Yetmiyor baglayip şamarliyor. Oda yetmiyor ters kelepce takiyor. Hayat cok garip gercekten de.
Yatakta siddete karsi deilim bunun sevgiyle alakası yok, tabiki düşmana davranır gibi davranmadıgi sürece 😀
Ne amaçla olduğu önemli, fantezi ve karşılıklı haz alınmak amacıyla yapılıyorsa, kıymak olarak yorumlamak pek doğru olmaz, bundan aşırı derecede haz alan kişilerin olduğunu biliyoruz hepimiz,, onun dışında bu tek taraflı haz almak için, yani sadece vuran tarafın memnuniyeti için yapılıyorsa elbetteki doğru değil ve kesinlikle kıyamam ben
vurmaması lazım ama
insan özün de.. hep sevdiğine acı çektiriyor
ama duygusal ama fiziksel
ve bunu sevdiği için yapıyor güya
yersen :)
Niye vuramasın aşırıya kaçmadıktan sonra bende vurabilirim partnerime de izin verebilirim :)
Süper işte bu 😊
Vurmamalı. Vicdanı olan yapmaz yapamaz. Düşünmek bile hata.
Kırbaç vuranın elleri kırılsın zaten şidetten zevk alan ruh hastası olmalıdır.
Beni değil de beni kırbaçlamayı severse ben onu daha çok severim daha çok itaat ederim
Ben çok kırbaçlandım bunun sevgi ile ilgisi yok karşılıklı zevk ile ilişkisi var.
Siddete hayir bu ne icin olursa olsun duzgunce yapmak varken niye aci cekiyorsun ki
Buyrun ama çok dikkatli yani amacına hizmet etmeyebilir. 🙄
Yok ya sevdigine kirbac vurulur mu😂 bu ne tur bir fantazidir.
kırbaç neki daha neler neler vurur yeterki işi fanteziye döksünler
canısı ,
hard'cıyız.
dibini bile sıyırırlar.
Vurulmaz. Manyaklıktan başka bir şey değil Bastırılmış sadist duygularının yansıması olur.
İnsan sevdiğine neler neler yapıyor düşman başına düşman başına.
Fantezi olarak belli dozda sertlik olabilir. Bunun dışında kalanlar insanlıktan çıkma emaraleridir.
İnsan sevdiğine kıyabiliyorsa demek ki artık sevmiyor dur.
Yoo benim aklıma hiç o kırbaç gelmemişti.
Direk Grinin 50 tonu aklımam gelmişti 😂
hangi devirde yaşıyoruz yaa😉 uzlaşma olmuyorsa yollar ayrılır olur biter
Rızası var ise evet
Yani istemezse vurdurmaz ama zorla vurduran sevgiye zarardır
Sevgi ve kırbaçlı olaylar birbirinden çok farklı şeyler
Bu fantezi gerwktiren olay fantezide acıya yer yok 🙂😃😄
İmkanı yok yani gerek seks fantezisi olsun ve o istesin ama yinede yapamam ya
Kimseye kırbaç vurmam ama yeter ki vatan haini olmasın.
Hayır öyle fantezilerim yok şaplak atarım ama kırbaç nedir at mı bu
Bdsm insanlık suçudur. Birbirine fetiş ayağına işkence edenler insan değildir. Saçma sapan şeyler
Kadının isteği doğrultusunda, abartıya kaçmayacak şekilde makuldür.
İtici... seks zevk için yapılıyor, can yakmak için değil...
Evet. Bebeğin gibi sev düşmanın gibi s*k diye boşa dememişler
Sevdiğim beni kırbaçlasın bende onu bence kışkırtıcı ❤️
Cok hakliniki tarafli olmali

😂😂😂😂
bu bir paylaşımdır..
istemeden vuramaz tabiki, karşılıklı bu istek olmalı..
fantezi mevzusu karşılıklı istek varsa neden olmasın
Derisini bile yüzer bu gidişle. Bu sitedeki hatunların büyük bölümü bdsm düşkünü mazoşist. Söylersen kabul etmezler ama yatakta hepsinin beklentisi şiddet küfür aşağılanma...
Kırbaç değilde. Kalçalarını tokatlamak çok hoşuma gidiyor.
O çeşit vurma fantezi amaçlı insan dövme değil olmamalı kalçaya tokat şeklinde
Şimdi vurmak var vurmak var 😂😂
Banada saçma geliyor aşağılıl sapkın fanteziler bunlar hastalıklı ruhların işi
At, avrat silah kavramındaki at ile kadını karıştırmış onu yapan.
Kirbac olayı çok farklı
Sevgiyle alakasi pek yok tutku ve zevkle alakalı
Acı ve zevk durumuna bağlı acı varsa kesinlikle olmaz
Domalani kirbaclarim
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı yasemin özilhan tadinda olsun yeterki 😅
Vuramaz sevgiyle yaklaşırsa zevk verirde alırda
Hayır vurmam kendi istese de vurmam
Tebrik ederim😊 Böylesi en doğrusu
Normalde bebeği gibi yatakta düşmanı gibi...
Yeeeessssss😁😁😁😁
Wuhuuu kırbaç senin elinde olacak sanırım :D
Güzellik çok ayıp çok ayıp 🤫🤪😁🤣🤣
Hissiz beybimmm :D 🙊 bir söz varda söylemiyeyim daha ayıp olur
🤫🤫🤫🤫
Yav ben ve ayıp
Ayıpsın güzellik salla gelsin 🤤🤤
Öyle çok abartılacak bir şey değil yahu :D ayıp yatakta olur derler ya :P o işte ondan yani
Yanlış. Yatakta ayıp olmaz güzellik 😁😘
Öyle derler 🤷♀️ Bencede olmaz, yatak bu uyuyoruz yani, neyi abartıyoruz dimi ama 😂😂
Yaaa demi demi 😁😂
fantezi için ise vurur. hemde büyük haz alır
Hayır şartlar ne olursa olsun vuramam
Vurmamalı aşırıya kaçmasın 🥺shsj
Zevkle vururum hemde o esnada
Ben vuramam psikolojim bozulur
Bence vurabiliyor o bölüm farklı bir dünya
Dokunmaya kiyamaz seven nasil kirbac vurabilsin ki
Ağzını burnunu bile dağıtıyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?