bu durumu yaşadım aslında içime doğmuştu söylemiştim ama o arkadaşım demişti.. yani arkadaşıydı evet şimdi sevgilisi.. kaybetme korkum yoktu ama bir şeyler de alenen hissedilince bu durumun sonucunu görmek üzücü oluyor.. Zaten ne zaman böyle bir şey olsa bir arkadaş peydahlanıyor :) ortadan çıkıyor..
Evet bu biraz kısmet meselesi ama nedense pek yakın arkadaşlar sonradan sevgili moduna giriyor ve olan sana oluyor hani ona karşı bir şeyler varsa neden senle oldu ki yani acaba kullanıldım mı diye düşünmeden edemiyorsun.. o arkadaşı harekete geçirmek adına sen bir aracı gibisin sanki.
İyi geceler 🎈 aklıma okuduğum bir yazı geldi bu soruyu okuyunca :) Yakışıklı erkekler sevgililerini hasta ediyor diye :) sevgilisi - eşi yakışıklı olan kadınlar yaşadıkları aldatılma korkusu yüzünden hasta oluyormuş. Benim hasta olmaya hiç niyetim yok o yüzden, sıkıntılı bu işler 😄
Kıskanmam diyen bizden değildir. Nereye beğeniyorlar benim o 😂😂 Canım bu gibi durumlarda sevgilinize güvenmekten başka çare kalmıyor yani. Kendine emanetsin diyerek uyarıyoruz. Uyarılara uymazsa yapacağımızı biliriz bence 😊
Kaybetme korkusu yaşayan kaybeder. Kendi eliyle kaybeder. Burada öz güvenli olmak gerekir. Sevdiğin insana da güvenmek gerekir. Ben bu konuda hem kendime hem değerli sevdiğim kadına güvenirim.
Kaybetme korkusu yaşamam , hoşuma gider gurur duyarım. Tabi duruşunu biliyor olması önemli yoksa o beni kaybetmekten korksun çünkü ben tavrını ve duruşunu koruyamayan birinin yanında çokta uzun kalmam
Bak😅 burada Şu önemli Eğer Ki Sevdiğime Kendi cinsi Güzel sözler söylerse İşte bu kız iyi güzel temiz kalpli ona bir şey demem ama Erkek Su kıza bak çok Güzel kızmış dese ağzını yüzünü o erkeğin anlaşıldı dediğim Bende Kıskançlık da var sevdiğimde kıza O kadar değer veriyorum Ki Eğer Aşkım tek taraflı Olmasaydı 😥 sevdiğim yanında olsam onu mutlu etmek için elimden geleni yapardım o yeter ki üzülmesin
Hayır.. Korkuyorsan zaten kaybedersin , kendinden eminsen böyle bir korku içerisine girmemen gerekir. İki güzel söze aldanıp gidenlerin yerini onlardan daha iyileri doldurur. Durduk yere kızdım şimdi :D
Sevgilim olmadı ama olsaydı dışarıda buluşurken bakımsız süslenmesini istemezdim sonuçta her hali ile seveceğim için her hali güzel gelecekti bana ama öyle bir düşünceye kapılırdım tabi devir öyle olmuş ki nişanlı evli bakılmaksızın dişi sineği gören tavlamaya çalışıyor millete nefes alsın yeter düşüncesi oturmuş
Abla konuyla ilgisi yok ama ben seni ciddi anlamda ablamın arkadaşına benzetiyorum ikizi gibi bişeysin hatta... sen kaç doğumlusun ki 89 lu mu 90 lı mı?
Kaybetme korkusu yaratmıyor. Çok bakan eden oluyor hatta ben yanında olmama rağmen kesen bir kız bile olmuştu. Özgüveniniz olunca sıkıntı yok bence. Kaybetme korkusunu ancak özgüveni eksik olanlar yaşayabilir diye düşünüyorum.
Hayır beğenilebilir çok normal bir şey eğer böyle insan gibi beğeniyolarsa sorun yok ama bakarken ağızlarının suyu akıyorsa işte o zaman SORULAR bari alıcılar mı sadece Bakıcılar mı haber versinler ona göre tavır alalım🥳
Sevdicegim begenilen dikkat ceken bir adam ve aslinda icten ice hosuma gidiyor. Bi gururlaniyorum bu adam benim diye 😅 kaybetme korkum yok sevdigine yuzde yuz eminim.
Ben çok beğendiğim için , herkesin ona aşık olduğunu sanıyorum o yüzden başkalarının begenmesine gerek kalmadan psikolojik olarak herkes beğeniyor sanıyorum.
Bide yaşadığımız dönemle alakalı sosyal medya derken, aktivite ler, cafeler. Seçici olmayan biri için o kadar kolay ki yeni biriyle olmak. Kimsenin mecburiyeti kalmadı. Erkek daha güzelini, kadın daha paralısını buluyor derkeeeen vefa denen şey o kadar azaldı ki. Bakıyorum çoğu erkek pinti, çoğu kadının ağzında argo, lakayt tavırlar. Cinsiyetler birbirine karıştı
Ben kafamı hiç baskalarina yormuyorum sadece kendi hayatıma bakıyorum ancak bu sefer de toplumdan kopuk olup. tanıştığın insanlarla anlaşamıyorsun hoşlandiğım birine fotoğraf at özledim yazınca. Çıplak fotoğraf anlaşılıyor mesela
Begenilmesi, duruşunun, kendine olan güveninin , ve mutluluktan yaydığı enerjisinin göstergesi olur. Hiç problem değil. Ben onun etrafındaki kendi alanımı koruma altına alırım zaten.
özgüven eksikliğim hiç olmadı oynak karakterleri uzak tutarım hayatımdan ama bazen araya kaynayanlarda olmuyor değil , kaybedılecekse zaten onda da sıkıntı yok.
Sevdiğim kişinin karakteri düzgün olur. Tabi hayatta kimseyi tam taniyamayız. Bendeki kaybetme korkusu değil ama onun kendini kaybetme dengesi varsa o zaman da karakteri kadar olur.
Herkes bi sekilde birileri tarafindan begenilecegi icin zaten kaybetme korkusu tasirim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yok yaratmaz çünkü onlara yüz vermeyeceğini bilir ha verirse o zaman ondan daha hızlı davranırım rehberimde bu şekilde 60-70 kişi var o yüzden bence cesaret edemez