Ağzıiyilafyapankarşıcinsidaha mıçabuk elde eder?GÜNAYDINNN💙💙💙 MUTLU UMUTLU SABAHLAR HERKESE 🧿
Ağzı iyi laf yapan erkeklerin çoğu çapkın olduğu için uzak durmakta fayda var. Ağzı iyi laf yapan erkeklerin hepsini bir kefeye koymuyorum fakat genel izlenimim ağzı güzel laf yapan erkekler genelde çapkın oluyor. İlk zamanlar rüyada bir ilişki içinde bulutların üstünde kanatlanır uçarsın. İlgisini kaybettiğinde veya ilgisini başka biri çektiğindeyse size olan ilgisini yitirdiğinde o tatlı dil zehir olabilir.
Kesinlikle tehlikeli değildir. Ağzı laf yapan erkek yaşanmışlıkları olan, bilgi birikimine sahip, kendini bilen, ikna eden, özgüvenli, kültürlü ve karşısında ki insanı her zaman mutlu edecek bireylerdir. Asıl ağzı laf yapamayandan korkun. Ağzı laf yapanları sevsin.
Konuşmasını bilmeyen erkekten iyi olduğunu düşünüyorum ağzı iyi laf yapan erkeğin. Çünkü benimde ağzım iyi laf yapar. Ama içimden gelen kişiye karşı bu sadece. Içimde birsey yokken yapamam tamamen eğreti durur anlaşılır her şey Burada hayat kurtaran etmenler vardır. Bunlara bende mevcut. Asla ama asla ilgi delisi biri olmam. Yani bir gün olurda o dil başkası için yorulursa, güçlü durmayı gayet başarırım. Onun haricinde ben samimiyet ararım. Yani anlarım daha ses tonunda aradaki nefes bişlıklarından bile o lafı bana içinden gelerek mi söylüyor, yoksa beni etkilemek için mi yapıyor diye. Samimiyet bulamadığım zaman bana destan yazsa ben onu fıkra gibi okur ve duyarım. Güler geçerim benden alamaz o konuşmaların geri dönüşünü. Bu kısım benim hassas noktam. Ağzı hiç laf yapamayan insanla yapamam gerçekten.
Geneli ağzı laf yapan erkekten kaçarım tarzı söylemiş ama şöyle bir gerçek var. Genelde o tür erkekler daha çok seviliyor. Her ne kadar uzak durmak istese de o söylediği cümleler, sözler onu bir şekilde etkilemeyi başarıyor ve onun tesiri altına girmeye başlamış oluyor. Yani gerçek şu ki bu tür erkekler çok seviliyor ama çok da can yakıyor. O yüzden gülü seven dikenine de katlanacak.
Ağzı iyi laf yapan erkek ilişkilerde kazanan taraf olur. Yetenek ve güç her insanda olmaz. Burada farkı kalp yaratır. Hem güçlü, zeki hem de iyi kalpliyse beraber oldugu kişiyi mutlu eder. Ama kalbi güzel degilse elindeki gücü zalimce kullanır.
Aklından geçenleri doğru ifade ettiği için birini "tehlikeli" olarak fişlemek ne kadar doğru olur bilemedim :)
Ortada yalan veya manipülasyon yoksa ve buna rağmen kandırıldığını veya yönlendirildigini iddia eden ikinci bir taraf varsa; kişi sorunu kendinde aranmalıdır.
Ağzı laf yapan erkeklerın bazıları cok tehlikelidir cok evli kadınları kandırıp het şeyını kolundaki bılezige kdar aln gördum gecen komşunun gelini kocanı arıycam diye tehtdle para ıstemiş kadın benden borc aldı
Bu tip erkekler ikiye ayrılır. Kimileri sırtlan erkektir, ava çıkmıştırlar, amaca giden yolda bu özelliklerini kullanırlar. Kimileri de alfadır, hem ağzı iyi laf yapar, hem zekidir, hem de samimidir.