sevgilimle 4 yildir beraberiz. Hem en iyi arkadasiz hemde sevgili. Simdi sorum bu: sevgilim arkadasinin dogum gününe gitti o arkadasini da taniyorum. "playstation oynicaz simdi gülüm oyuna girecem yazarim sana bitince" dedi ve 1 buck saat veya 1 saat 40 dk felan yazmadi. Bu nedir ya? oyunda lbet mola vardi araliksiz oynamadilar herhalde.. cok kizginim sizce tepkim abarti mi?
Valla ciddi cevap istiyorsan cevaplıyım.. Eski eşim ya da sevgililerim bir yere gittiklerinde asla yazmam rahatsız etmem ona o hakkı verdiysem zehir etmem.. Onlar bana yazdıklarında şu an müsait degilim yazarım li o anki arkadaşlarıma ayıp olmasın 4 senedir bir ilişkin var ve hem sevgili hem arkadaşız diyorsan senin zaten onu rahat bırakman arkadaşlarıyla vakit geçirirken ses etmemen lazım.. İlişki ya da adı neyse nezaketi ve güveni budur.. Sürekli yazmak ya da sürekli haber verip almak degil..
Hiç aklına gelmeyecek 4 sene devrilmez ilişkine ve karşındakine güveniyorsan bu gibi düşüncelere girme.. Sende oda hem birlikte hemde hayatı ayrı ayrı yaşayacaksınız.. Önemli olan dengeyi iyi kurmak.. Takılma bu gibi şeylere
4 yıldır birliktelik yaşadığın adama bu gibi basit şeylerden tavır alıyorsan kendini ve ilişkini gözden geçir derim
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
zaten benim güven sorunum var zamaninda babam anneme aldatisti ben yakaladim o günden beri. 4 yil yanlisini görmedim kari kizla yalanla ama tam güvenemiyorum. Bana yazinca kizgin mi olim normal mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence abartı degil yanyana gelince burnundan getir ne demek eglenmek felan nefes almak sen varken hayret. Bişi :)..
Erkek arkadaşına üzüldüm:)
ciddi cevap verirmisin? ben ona hic o kadar gec yazmam nerde olursam olim o böyle yaptigi ici sinirlendim. Kousunca kizgin mi olim?
Valla ciddi cevap istiyorsan cevaplıyım.. Eski eşim ya da sevgililerim bir yere gittiklerinde asla yazmam rahatsız etmem ona o hakkı verdiysem zehir etmem.. Onlar bana yazdıklarında şu an müsait degilim yazarım li o anki arkadaşlarıma ayıp olmasın 4 senedir bir ilişkin var ve hem sevgili hem arkadaşız diyorsan senin zaten onu rahat bırakman arkadaşlarıyla vakit geçirirken ses etmemen lazım.. İlişki ya da adı neyse nezaketi ve güveni budur.. Sürekli yazmak ya da sürekli haber verip almak degil..
istedigi kadar takilsin sorun degil ama o kadar yazmayinca "hic mi aklina gelmedim" düsüncesi olusuyor.. sanirim yanlis
Hiç aklına gelmeyecek 4 sene devrilmez ilişkine ve karşındakine güveniyorsan bu gibi düşüncelere girme.. Sende oda hem birlikte hemde hayatı ayrı ayrı yaşayacaksınız.. Önemli olan dengeyi iyi kurmak.. Takılma bu gibi şeylere
peki tessekür ederim bana mesaj atinca kizmicam sakin olucam
Pek zannetmiyorum kıznıyacagını:)) kızsan bile bunu tatlı dillerde yapabilirsin abartma yeter :)
tamam cok sagol
Abartma erkek işte diyeceğim ama oyun oynakak çok güzel ve zamanın nasıl geçtiğini anlamamış olabilir
1 saat 40 dk cok fazla degil mi
Evet ama unutmuş oladabilir
öyledir bana yazinca kizgin mi olim sence?
Ben olsam çok kızardım
cidden mi´?
Tabi cidden
Hayır hiç abartı değil bence parmakları kesilmesi lazım ceza olarak xd
ciddi sordum aaaaaaaaa
Erkekler ps oynadığında kendinden geçiyorlar normal bence
kizmim mi?
Yok bence gereksiz
tamam sagol
Oyunlar uzun sürebilir bu normal bir şey.15 yaşında gibi davranmaya gerek yok bence.
4 yıldır birliktelik yaşadığın adama bu gibi basit şeylerden tavır alıyorsan kendini ve ilişkini gözden geçir derim
zaten benim güven sorunum var zamaninda babam anneme aldatisti ben yakaladim o günden beri. 4 yil yanlisini görmedim kari kizla yalanla ama tam güvenemiyorum. Bana yazinca kizgin mi olim normal mi?
Psikolojik destek al
Bence sadece biraz sakinleşmek lazım. Bu tür şeylerin yaşanması gayet doğal
Abartı. Yazmaz tabı pes oynarken
1 saat 40 dk cok fazla degil mi
Değil
O kadar da olsunda
ama insan 1 kez olsun mesaj atmazmi 1 saat 40 dk boyunca
Müsait değildir ki
anliyorum pes oyunuyor arkadaslari var ama hic mi düsünmedi mi
Çıkınca yazicaktir zaten çok ilgili belli 😄
normal sartlarda cok ilgili evet
Burclariniz ne kanki