Sevgiliyken veya nişanlıyken aldatılıp affeden ve ilişkisine devam edenler var mı? Şu an durum nasıl?
Herkes ikinci şansı hakkeder mi pişmanlık varsa?
Herkes ikinci şansı hakkeder mi pişmanlık varsa?
Aldatmaya teşebbüs oldu. Aslında kimine göre aldatmak kimine göre değil, bana göre öyle. Tanımadığı bir kıza mesajını yakaladım ama kızdan cevap gelmemiş, gelseydi muhabbet devam edebilirdi. Çok kötü bir süreç geçirdim o dönem. Hiç böyle bir şeye ihtimal vermezdim. Yaşadığımız başka tartışmalarımda aldatsa çok daha kolay olurdu bitirmek demiştim ama o kadar kolay olmuyormuş şartlar ne olursa olsun. Devam ediyoruz hala güven problemlerim var tabiki. Bazı konularda eskisi gibi hissetmiyorum. Bir daha büyük konuşmak istemem açıkçası çünkü başına geliyor insanın. İnsanın ruh haline, şartlara göre çok değişebiliyor affedip affetmemek. Hiçbirinin ikinci şansı hak ettiğini düşünmüyorum ama ikinci şansı verenlere de kızamam. Demek ki yüreği izin vermemiştir.
Bir tane erkek arkadaşım vardı çok aşık olmuştum hayallerimin erkeği sandım ilişkinin başında aldatma ve şiddet olursa bu ilişki biter demiştim ilerleyen zamanlarda aldatma ve psikolojik şiddete maruz kaldım defalarca aldattı ben terk etmek istediğimde ağladı sözler verdi bende her defasında içimde onunla ilgili ve ruhsal kopmalar yaşadım her aldattığında affediyordum ama aslında affedemiyorsun sonra zamanla ona olan aşkım bitti ayrıldık onu içimde bitirmediğin sürece milyarlarca kerede ayrılsan barışsam ne o değişiyor ne sen
Peki başkasıyla mı yattı eski sevgilin
Ohaa peki siz birlikte oldunuz mu hiç
Sen yetmemişsin demekki siz ne kadar çıktınız peki
Ohaa 3 ayda nasıl güvenip ilişkiye girdin
Bakirelini bumu bozdu peki
Peki ondan sonra kaç kisiyle ilişkiye girdin
Ve bu kisiyle barışmak istiyor musun
İste herkeze kapılarını acmayacaksin tek bir kisiyi alacaksın oda hiç gitmeyecek
Böyle herkezle sevgili olursan sonu kötü biter
İstk atsna bisy sorcamm sana
Sen sevmişsin aşık olmuşsun ama o seni kullanmış senden faydalanmış
Böyle bir konuda hiç kimse, kim olursa olsun hiç kimse ikinci şansı hak etmez.. Affeden taraf için kendine saygısızlık ve kendi kendini kandırmaktan başka bir şey değildir..
Cevap
8Cevap
Bence kesinlikle affetme ve şans verme. Bir yapan birdaha yapar bence.
Ben eşime çok aşıktım o zamanlar her şey güzeldi uzun flört ve 8 ay nişanlı kalarak evlendik çok emek verdik. Şimdi 2 aylık evliyim ve sevgiliyken, nişanlıyken, nikahımız olduktan sonra aldatıldığımı daha bir kaç gün önce öğrendim ve mahvoldum. Çok kötüyüm çok üzgünüm. Keşke evlenmeseydim diyorum içimden hep. Keşkelerle yaşamak zor. Boşansam bir dert boşanmasam bir dert ne yapacağımı bilmiyorum 😔
Cocuk yoksa bosanabilirsin cocuk olunca zor olur boşanmak
Çocuk yok ama benim ve eşimin ailesi boşanmaya sıcak bakan insanlar değiller bunu bildiğim için çekiniyorum biraz
Doğulusun galiba boşanmadığına göre
Yaşlarınız kaç sizin
24 27
İkimci şansı verdim ama ilkinde 100 güven ve sevgi varsa 2. Şansı verinve 20 güvwn 20 sevgi kalıyor yani 2. Şansı versende soğuklum var ve çok kısa sürede bitiyor
İkinci şans diye bir şey olmamalı bence.. sevgisi saygısı sadakati bitmiş biriyle olmak daha acı verici olur..
Seviyorsam ve mutluysam şartlar doğrultusunda affederim, affettiğimde oldu
Yapma. Yapan bir daha yapar
Aldatmanın affı olamaz, 1 kere yapan gene yapar.
Hak etmez yatakta mı yakaladın
Aldatldm ve bitti zaten bidada kimseyi sevmedn
Asla verilmemeli
Senmi aldattın
sacma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?