Aşk İlişkileri Unutulmamak güzel mi? KayıpPsikopat_2 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben sevinsem mi üzülsem mi bilemedim napacağımıda bilmiyorum aradan 10 - 12 sene geçmiş beni unutmamış yazmış Unutulmamak güzel mi? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Tutunamayan-biriyim Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yalniz, konuşma üslubunuz çok kaba. İlk bir kaç cümleden sonra ben olsam bu diyaloğu devam ettirmezdim. 1 1 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Bende ona uğraştım Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Evet Unutulmamak çok güzel... kızın seni unutmaması ne hoş bir durum adına sevindim🧚♀️ 1 1 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Unutsunlar Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çok leş konuşma. Ergen gibi. Şaşırılacak ne var ayrıca. 1 1 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl 10-12 senedir görüp konuşmadığım biri Yorumla
LibraNotCobra Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Ne o beğendin mi? Bu nasıl bir soru arkadaş? Neyseki güzel cvp vermişsin. Bana itici geldi şahsen. 1 3 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Sorma Yorumla LibraNotCobra +1 yıl Yüz verme gitsin Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Tamam Yorumla
dilankız Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. İşsiz gibi tüm yazışmalara baktım da şey sorucam esrar yapma ne demekv 1 3 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Esrar gizem yapma manasında Yorumla dilankız +1 yıl Tamam birdahakine soru soruyorsam erken cevap ver yoksa görüş atmam Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne güzel. Keşke bende yazabilsem herkesi merak ediyorum 1 3 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Yazarsın bir gün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimse nerde hic bilmiyorum Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Bulursun Yorumla
ashshdshlk Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Enes sen yalnızken mutlu gibisin. Kimseyi üzmeye gerek yok. 1 1 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Aynen üzemem onu Yorumla
Sonjaa Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Bu ne sacma sapan bi diyalog. 🤣🤣 2 1 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Ben açık söyliyim napacam bilemedim Yorumla
pieta5 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Sevmediğim biriyse ben konuşmadım 1 4 Yorumla pieta5 +1 yıl Konuşmazdım*Napayım 10 yıl geçtiyse Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Yani ben de pek konuşma taraftarı değildim Yorumla pieta5 +1 yıl boş ver gitsin Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Aynen Yorumla
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Esrar yapma bana... favori cümlelerime eklendi😂😂 1 1 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Telif hakkı isterim Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı. selama as diyen tek ben değilmişim 1 7 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Ne diyim başka Yorumla monicavespuccci +1 yıl dimi Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Aynen Yorumla monicavespuccci +1 yıl ayn Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Offf Yorumla monicavespuccci +1 yıl ? Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Şiştim Yorumla
ufsnnebe Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Bana boş geçen 2 dkmı geri ver 1 1 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Keşke verebilsem Yorumla
iyiyimböyle Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Hatun övmüş mü gömmüş mü ben anlayamadım 1 1 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl O gömmez Yorumla
duygusalprofil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. engeli basmıstım bu konusma uzerine 1 8 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Bilmiyorum ben aileme bile böyleyim Yorumla duygusalprofil +1 yıl psikolojik sorunlarım var bi sana degil herkese böyleyim anlamıyosun beni bxndmdmd Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Aynen Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Bitkinim Yorumla duygusalprofil +1 yıl ben de ama napalim Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Ölsek Yorumla duygusalprofil +1 yıl biraz daha yasayalım sonra ölcez zaten Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Yaşamak saçma Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Elbette 1 0 Yorumla
dilara0808 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kiz erkek gibi konusuyor yav 1 1 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Erkek gibiydi zaten Yorumla
asya_asyaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Hayırlı olsun yengemiz :) 1 9 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Ne yengesi ya Yorumla asya_asyaaa +1 yıl Valla kız sana aşık demedi deme Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Sanmıyorum Yorumla asya_asyaaa +1 yıl Gorursun Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Valla uzak tutacam onu Yorumla asya_asyaaa +1 yıl Niye Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Öyle olması lazım Yorumla asya_asyaaa +1 yıl Tamam cem adrian sen bilirsin :) Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Eyvallah Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl kül olur kaLbimdeki samanlar yana yana 1 37 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hiç öyle aklıma geldi Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şskcşzgxönshxu kütük Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yont kendini Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yontulman gerektiğini hissediyorum Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Kim için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl genel insanlık adına Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl İnsanlıkla aram yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl belli belli Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl O insan 10 senelik ve soğum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl konu o insan değil senin tavrın Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Ne var tavrımda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl off Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Neee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yoruyosun Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Tavrım bu yani napim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😒 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Değiştirebilirsen buyur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl değişmezsin sen Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl O zaman Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Belliki beni tanıyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne o zaman Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Dediğim gibi yontulmam ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nereden tanıyorum Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Bilmem aklıma geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl haa evet şimdi tanımış oldum seni sorunda ne kadar kütük olduğunu gösterdiğin için teşekkürler😇 Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Bu benim elim de değil sayenizde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sayenizde derken Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Bu hale gelmemde bak sende onlar gibi soğutuyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neden soğutuyorum Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Konuşmaktan düzelmekten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl özür dilerim Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Neyse tamam konuşmak istersen konuşurux Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl Yazarsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yalniz, konuşma üslubunuz çok kaba. İlk bir kaç cümleden sonra ben olsam bu diyaloğu devam ettirmezdim.
Bende ona uğraştım
Evet Unutulmamak çok güzel... kızın seni unutmaması ne hoş bir durum adına sevindim🧚♀️
Unutsunlar
Çok leş konuşma. Ergen gibi. Şaşırılacak ne var ayrıca.
10-12 senedir görüp konuşmadığım biri
Ne o beğendin mi? Bu nasıl bir soru arkadaş? Neyseki güzel cvp vermişsin. Bana itici geldi şahsen.
Sorma
Yüz verme gitsin
Tamam
İşsiz gibi tüm yazışmalara baktım da şey sorucam esrar yapma ne demekv
Esrar gizem yapma manasında
Tamam birdahakine soru soruyorsam erken cevap ver yoksa görüş atmam
Tamam
Ne güzel. Keşke bende yazabilsem herkesi merak ediyorum
Yazarsın bir gün
Kimse nerde hic bilmiyorum
Bulursun
Enes sen yalnızken mutlu gibisin. Kimseyi üzmeye gerek yok.
Aynen üzemem onu
Bu ne sacma sapan bi diyalog. 🤣🤣
Ben açık söyliyim napacam bilemedim
Sevmediğim biriyse ben konuşmadım
Konuşmazdım*
Napayım 10 yıl geçtiyse
Yani ben de pek konuşma taraftarı değildim
boş ver gitsin
Aynen
Esrar yapma bana... favori cümlelerime eklendi😂😂
Telif hakkı isterim
selama as diyen tek ben değilmişim
Ne diyim başka
dimi
Aynen
ayn
Offf
?
Şiştim
Bana boş geçen 2 dkmı geri ver
Keşke verebilsem
Hatun övmüş mü gömmüş mü ben anlayamadım
O gömmez
engeli basmıstım bu konusma uzerine
Bilmiyorum ben aileme bile böyleyim
psikolojik sorunlarım var bi sana degil herkese böyleyim anlamıyosun beni bxndmdmd
Aynen
Bitkinim
ben de ama napalim
Ölsek
biraz daha yasayalım sonra ölcez zaten
Yaşamak saçma
Elbette
Kiz erkek gibi konusuyor yav
Erkek gibiydi zaten
Hayırlı olsun yengemiz :)
Ne yengesi ya
Valla kız sana aşık demedi deme
Sanmıyorum
Gorursun
Valla uzak tutacam onu
Niye
Öyle olması lazım
Tamam cem adrian sen bilirsin :)
Eyvallah
aleni yürümüş bu abla sana..
kül olur kaLbimdeki samanlar yana yana
Yani
hiç öyle aklıma geldi
Tamam
şskcşzgxönshxu kütük
yont kendini
Neden
yontulman gerektiğini hissediyorum
Kim için
genel insanlık adına
İnsanlıkla aram yok
belli belli
O insan 10 senelik ve soğum
konu o insan değil senin tavrın
Ne var tavrımda
off
Neee
yoruyosun
Tavrım bu yani napim
😒
Değiştirebilirsen buyur
değişmezsin sen
O zaman
Belliki beni tanıyosun
ne o zaman
Dediğim gibi yontulmam ben
nereden tanıyorum
Bilmem aklıma geldi
haa evet şimdi tanımış oldum seni sorunda ne kadar kütük olduğunu gösterdiğin için teşekkürler😇
Bu benim elim de değil sayenizde
sayenizde derken
Bu hale gelmemde bak sende onlar gibi soğutuyorsun
neden soğutuyorum
Konuşmaktan düzelmekten
özür dilerim
Neyse tamam konuşmak istersen konuşurux
tamam
Yazarsın
kim olduguna bagli
git bir kahve iç ne kaybedeceksin?
Güzel.