senin lezbiyen olduğunu anlamadım başta ama şimdi anladım saol
sana saygı duyuyorum şimdi ama keşke tarafsız olsaydın sen devam et *
yalamaya anca yalarsın işte farkımız bu sizinle biz giriş, gelişme, ve sonuç aramızdaki fark sizinle
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yok gayet düzgün duruyor yani tahtayı bir şey
yani normal demi ne var ya 🤔
valla saolasın içim rahat yatıcam bende anlamadım inan garip değil nasıl bi yerde yaşıyorum bende çözemedim bu milleti mide yok onu biliyorum bazı i, nsanlarda ama bu kadar sapkınlık olmaz
Yani Aynen kardeşim benim Boş ver sen Takma kafana git yat aşağı uyu dinlen insanlar artık o hale gelmiş ki yani üç beş yaşındaki çocuğa tacizde bulunan toplumdan ne bekleyebilirsin ne bekleyebilirsin yani soruyoruz bana 3 5 yaşındaki 10 yaşındaki çocuklara yapanlar bir erkeğe bakması gayet normal yani
hindistan olduk yemin olsunki inş daha aşağı inmeyiz sınır bu hayırlı geceler kardeşim
Eyvallah abi yani bilmiyorum ama abi diyorum kardeş diyorum bu saygıdandır samimiyetle indir yani Allah ıslah etsin bunları ben anlamıyorum çocuktan çocukların erkekten nasıl zevk alırsınız Ya Allahu Teala kadını erkek erkeği kadın için yaratmıştır bitti Bu kadar yani yani Başka türlü yapmanın bir anlamı yok Hem günah hem ayıp Hem yasak hayırlı geceler
Cevap
5Cevap
ya pp ye kadın memesi koyma sende yavşamazlar böylece
kadin memesi değil o iyi bak
Kardeş sende memeni koyma alla alla 36.5 siyah ojeli ayağını koy
Ahahaha artık kadınlar yetmiyor erkeklere sulanmaya başladılar demek ki 😂 damacanaya hallenenler var çokta şaşırma bence 😂 koru kendini
valla haklısın bu konuda ne ülkede yasiyorum yazik ya valla
Hiç sorma…
bendende iki nokta :/
Kadınları kıskandıracak cinsten😅😅
kadinlar kiskanmasin ya 🙄
😂😂
Lan uzaktan bakınca karı memesine benziyor hakkatten 😂😂
yapma valla küfür edesim geliyor bunu diyene ne alaka ya
Haspam nasıl da şımarmış
sen anlamıyosun ya günde 15 mesaj geliyor bununla ilgili hemcinslerden :/
Gaysen normal değil mi? Abazalari azdirip duruyorsunuz
gay senin baban olabilir dicem terbiyem elvermiyor buna normalde ağır konuşurum ben abazalrı siz azdırıyosunuz meme popo göğüss diyorum ben göğüss bunada düşüyolarsa sizde bi sıkıntı var erkek oğlu erkeğim rahat ol
senin baban gay olmasa seni erkek gibi yetiştirirdi 😂 ayrıca zoruna gidiyorsa adam gibi soru sor. Bu algıyı kendin yaratıyorsun neyse senin gibi değersiz biri üzerinden lgbt üyelerine daha fazla hakaret etmeyeceğim kaybol
Ülkede artık erkek olmak bile kifayetsiz
erkek kim kadın kim kimlik kalmadı kimlik karmaşası var tiktoktan beri :/ ne dediğimi anlamışsındır
Tiktokta ne dönüyor ki?
erekek erkeğe nikah kıymaya başladıda :) çeyiz felan
Şaka mı? Tövbe estagfurullah
giydiğin atlet top atleti gibi bro ondan
başka atlet çeşidi at delikanlı olalım ozman top oğlu top
Memintolar tombikto
memintolar kaslı lan :)
tombikto dilll..
kadınsımı göğüslerin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar