Omzumu sıkar mısın biraz dedi ben de omzuna masaj yaptım. Abi dediğim insan. Sonra dediki ben de senın omzuna yapayım. Arkama geçti benı kendıne yasladı omzuma masaj yaparken iyice yaklaştı bana ben kendımı kastım tabi aşırı dibime girince bana dediki kendını rahat bıraksana dedi. Yok dedim bırak yapma. Uzan istersen öyle yapayım dedi. Hayır dedim gittim ordan. Canım çok sıkıldı bu duruma. Konduramıyorum ama bildiğniz okadar yakındıki az sağıma dönsem dudak dudağa gelcez yani yüzü boynumdaydı. Napcam ben
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Abi amca dede çocuk erkek erkektir tatlım bunu unutma elin adamına masaj yaparsan olacağı bu
Ya ne bileyim böyle olcağını bide herkesle sarılan eden hani rahat biri. Diyoki yParken oof sen böyle masaj yapmayı nerden öğrendin çok iyisin fslan. Ben de öyle diyince bıraktım
Dokunduğun temas ettiğin anda erkek tahrik olur. Bilmiyosan öğrenmiş oldun. Adama masaj yapıp sonra sana yavşamasına sasirman anormal
Cddi misin cidden ben hiç bilmiyodum omuz masajından da etkilenceğni
Karşı cins sonuçta tabiki tahrik olur. O sana yaparken rahatsız olduğunu yazmışsın ama eminim sende tahrik oldun baktın olay başka yere gidecek bıraktın
Evet işte tahrik etti benı değişikti masajı iyice yasladı benı kendıne omzuma yaslad gibi yaptı başımı önden de bi koluyla sarıldı. Kötü oldum o an bi şoka girdim. Sonra kendıme geldim dedim tamam. Ama hala kendımde değilim
Çamaşırını ıslattı yani ☺
Evet
☺ canını sıkma keyfine bak
Uzansaydım orada farklı şeylee olurdu dimi
Tabiki ama zevk aldiysan gerisini boş ver tatlm
Sana yaparken oluyorsun da erkek neden tahrik Vs olmasin ko
Hayır ya evli barklo adam of ya
@Patron12 ben de ilk defa yaşadım bunu ve anlamadm
Evli barklisi evsizi barksizi yok ya erkek erkektir
Uzansan belki sever belki skmz Di bilemedim. Is yeri filan dedin o yuzden cekinebilkr
Bana yazarsan sana bisey anlatcam
@Patron12 evet kapıda açıktı yani
Aslında bugün ben uzun bi arasan sonra işe geri geldim 12 gün raporum vardı. Tokalşcaktık bunla bu benı kaldırdı bildiğin öptü yanağımdan orada başladı her şey
Ben de dedm napıuosun fslan şaşırdım
Bugun olmazsa yarin bence sni sever bir sekilde gibim yani evli ama cekinmiyor sende sea etmeyince faydalaniyor gibi geldi
@Patron12 işte bugün bende onu farketfim nomalde asla temasımız yoktı. Bugün noldu bilmiyorum
Bence temasta bulunma bir sonraki daha fena olabilir. Bir bakmissin skyrmus falan sende kaptirirsin
Mesafeni koyacaksın sorarsa da tepkini direk söyleyeceksin abi'nin altını çizerek.
elin adamına nasıl masaj yaptıysan artık azdırmışsın adamı
Acaba azdıda ondan mı öyle oldu
Olur öyle arada
Yüz bulmuş , şansını denemek istemiş bu kadar basit
Ama aramız bozulcak şimdi hala kendıme gelemiyorum napcam ben😞
Bozulup bozulmaması önemli mi şu saatten sonra :(
Uzak dur fırsatçı pislikten yalnız kalma hiç mesafe koy araya
Yani güzel kızsan dayanamamıstır muhtemelen yakın olmaya
Yanı güzel buluyolar benu evet ama güzellikle alakası var mıdır
Yanj bence vardır, güzel bir kızla her erkek basaramaz arkadas kalmayı, atesle barut misali 😑 güzel buluyorlarsa güzelsindir 😅
Evet ne zaman bi erkekle arkadaş olsam benden hoşlanıyo veya cinsel yakınlık gösteriyo. O nedenle çok arkadaşım yok erkek. Aslında kapalıyım ama anlamadım
Yani kapalı olman güzel oldugun gercegini degistirmiyor tabi 😑 ama merak ettim seni, yazbilirmisin bana mümkünse
Bir şey demedin 😑
Kondurmıyorum derken oda bir erkek
Ne bekliyodunli erkekler böyledir fazla yakınlaşırsan. Ateşle baut gibi patlarsınz.
Sana karşı davranışları nasil
Normal yenı evlendi , zten düğününe felN gittik
Nasıl normal anlatsan yardımcı olurum
Benimde masaj yapmisligim var iş arkadasina oyy oy anılar canlandi gözumde
Neyse anlatmayim😅
Seni kardesi olarak goruyor kesinlikle
Çok kötü olmuş dikkat et
Seni elde etmek istiyor 🙄
Abi mabi hikaye herif yüz bulsa taciz edecekmiş
Zaten bana masajı tuhaf yaptı irrite oldum belli ettim. Kötü hissediyorum kendımı ya
Tek yakalanma ona
Surttumu
Oturuyodum ben güya omzumu sıkcaktı benı göğzüne yasladı omzumu okşuyo bildiğin başınıda omzuma doğru eğdi
Messla sağ omzuma dokunurken başıda sağ omzumda kulağımın orada kafası. Ben çok kötü oldum. Her anlamda. Kasıldım. Dediki kendini rahat bıraksana. Ya da uzan öyle yapayım dedi
Temas hissettim mk omuzdan baska
Uzanıyodu o yanında oturdum. Belkı yan tarafım ona değmiştir okadar yanı bidr masaj yaptım işte.
Ben Sana ayakta mesaj yapti. O an kalcana falan surttu sandim. o an 2 zde biraz kontrolu ksybetmisskiz sanki
Ahaha adam. Kudurmus
Öpüş gitsin