Bildiğin bir kez abicim dedi kasada çalışıyor her zaman denk geliyor ama sadece 1 kez dedi ben d eufak gösteren biriyim Ama en uzun kasa kuyruğunda yalnız bana bakıyor anlam veremedim. abicim demesine
Olabilir bende mesela birinden hoşlanıyorum diyelim ani bi konuşma geçicekse aramızda yaşıytımda olsa yanlıklıkla abla diye biliyorum o anın heycanı ile
Şimdi bı kız var arada bakıyor giibi bana ama biri daha var ona daha çok bakıyor sanki bana öyle geliyor neyse o çocuk bu hafta yok ara ara bakıyor gibiydi bana dediğm gibi veya ben öyle hissediyorum aramışzda 50m 100m falan var neyse ben sinir oldum bunu bişeylerine bu arada muhabbetimiz yok hiç konuşmadık bu gün ben lavoboya gittim neyse dönerken onu gördüm lavaboya gidiyordu karşılaşıcaktık oda beni gördü bende yolumu değiştirdim farklı bir yerden döndüm karşılaşmamak için neyse lavabodan dönünce 1 saat falan ara ara baktı gibi ama sonrasında gün boyunca hiç bakmamaya çalıştı sakin özellikle çabaladı
Yani aslında biraz şey gibi düşün bazen 2 kişiye gider akıl ams tercih sürecinde olursun veya hangisi benimle ilgileniyor dersin ya o psikolojide olabilir
Ya şöyle o olaydan sonra özellikle bakmamaya çabaladı ve bakmadı sanki ayrıca diğer kişi yani bakıyor diye düşündüğüm kişi hem benden daha yakışıklı hemde daha iletişime açık biri ben ise nasıl anlatsam sabit kafalı biriyim tanımadığım biriyle fazla muhattap olmam kendime göre kuralları olan biriyim ve bunun dışınada çıkmıyan fazla insanlarla muhattap olmuyan biriyim
Eğer konuşmak görüşmek istiyorsan bazı durumlarda davranışından ödün vermek zorundasın sen ondan uzaklaşır gibi yapmışsın o da karşılık bakmayarak ilgilenmiyorum gibisinden veriyor
Konuş derken zaten direk açıl demedim bak bunu çok yanlış anlıyorsunuz iletişimi sağlamak icj için en basit yöntemdir, kaldıki zaten o yönde adım atacaksa bu süreçte imkan bulup rahatça açılır sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kardesım zaten uzaktayken bakar yakından fazla bakamaz toy oldugun ne kadarda bellı aman kotu erkgın elıne düşme sakın
Bu beğeniyor demek mi
Mesela bi anda karşılaşınca dona kalıyor birkaç saniye bakıyor kitlenip sonra gidiyor
ne begenmesı awq baya otesı hoslantıının otesı sen anlayamadıysan kaybetmıssın gecmıs olsun
Kaybetmiş olamam ya deme öyle
Ama bana bi kez abicim dedi ufak gözüken biriyim o da genç ama acaba yemleme mi attı dedim
abıcım derken
Bildiğin bir kez abicim dedi kasada çalışıyor her zaman denk geliyor ama sadece 1 kez dedi ben d eufak gösteren biriyim
Ama en uzun kasa kuyruğunda yalnız bana bakıyor anlam veremedim. abicim demesine
Yardım et noluuuuurrr
İşte mi okuldamı?
Hoşlanan kişinin gözü süreki seni arar ama bakmıyormuş gibide davranmaya çalışır
İkisi de değil markette kasiyer
Upuzun kasa sırasında yalnız bana bakıyor fakat bana abicim dedi 1 kez
Anlam veremiyorum
Olabilir bende mesela birinden hoşlanıyorum diyelim ani bi konuşma geçicekse aramızda yaşıytımda olsa yanlıklıkla abla diye biliyorum o anın heycanı ile
Bana da öyle geldi ama Nası emin olurum hoşlandıpından
Önce sana baktığından emin ol ondan sonra iletişim kurmaya çalış sosyalmedya olur v. S
Peki ben sana soru sorabilirmiyim
Sosyal medyası yok maalesef ve tabii sor
Bire bir iletişim kurmayı deneye bilirsin
Tamamdır deniycem sen de sorabilirsin sorunu
Şimdi bı kız var arada bakıyor giibi bana ama biri daha var ona daha çok bakıyor sanki bana öyle geliyor neyse o çocuk bu hafta yok ara ara bakıyor gibiydi bana dediğm gibi veya ben öyle hissediyorum aramışzda 50m 100m falan var neyse ben sinir oldum bunu bişeylerine bu arada muhabbetimiz yok hiç konuşmadık bu gün ben lavoboya gittim neyse dönerken onu gördüm lavaboya gidiyordu karşılaşıcaktık oda beni gördü bende yolumu değiştirdim farklı bir yerden döndüm karşılaşmamak için neyse lavabodan dönünce 1 saat falan ara ara baktı gibi ama sonrasında gün boyunca hiç bakmamaya çalıştı sakin özellikle çabaladı
Bu arada ben hiç evlenmedim daha önce o evlenip ayrılmış çocuğu var
Bir şey oldupu malum aslında ama kararsız olabilir
Yani aslında biraz şey gibi düşün bazen 2 kişiye gider akıl ams tercih sürecinde olursun veya hangisi benimle ilgileniyor dersin ya o psikolojide olabilir
bir şey oldumu derken?
Yani Bi his bi beğenme vs.
Ya şöyle o olaydan sonra özellikle bakmamaya çabaladı ve bakmadı sanki ayrıca diğer kişi yani bakıyor diye düşündüğüm kişi hem benden daha yakışıklı hemde daha iletişime açık biri ben ise nasıl anlatsam sabit kafalı biriyim tanımadığım biriyle fazla muhattap olmam kendime göre kuralları olan biriyim ve bunun dışınada çıkmıyan fazla insanlarla muhattap olmuyan biriyim
Eğer konuşmak görüşmek istiyorsan bazı durumlarda davranışından ödün vermek zorundasın sen ondan uzaklaşır gibi yapmışsın o da karşılık bakmayarak ilgilenmiyorum gibisinden veriyor
Bilmiyorum olabilir
Bu daha çok çekingen erkeğin tarifine benzemiş
Mesela bi an karşılaşınca donup kalıyor birkaç saniye sonra devam ediyor işine
Gelsin konuşsun istemiyormusun
İstiyorum tanii
Ee imkan ver o zaman bu kadar basit
Nasıl vericem peki
Hiç sevgilin oldumu
Evet
Ee tamam işte kasma, zaten garantiledik sana baktığını hatta hoşlandığını, çok basit muhabbet etmeye başla
Ama bana 1 kez abicim dedi
Emin olamıyorum hoşlandıpından sıkça karşılaşıyoruz ama sadece 1 kez dedi acaba yem mi attı dedim kendimce
Ufak da gösteriyorum
Kasiyer diyosun bunda daha normal bişey yokki ağız alışkanlığı ablada diyebilirdi
Yani hoşlanıyor mu sence
Saçmalama ya seni bilmez etmez neyin yemini atacak sana
Ya da ihtimal var mı
Konuş derken zaten direk açıl demedim bak bunu çok yanlış anlıyorsunuz iletişimi sağlamak icj için en basit yöntemdir, kaldıki zaten o yönde adım atacaksa bu süreçte imkan bulup rahatça açılır sana
Tamamdır ilk adımı atarım gerisi gelir zaten sanırım
Gerisini artık ona bırak illaki bi yolunu bulup oda kendini aşacaktır zaten
Ay inşallah
Size arada danışabilir miyim bana mesaj atar mısınız istek attım
Bende tam diyordum😀