5 aydır birlikteyiz ama uzak mesafedeyiz daha hiç buluşamadık görüntülü konuşuyoruz genelde. Buluşacağımız gün yaklaşıyor ve sevgilim seninle piknik yapalım mangal falan yaparım sana dedi bende tamam dedim. Sonra bir şey söyleyeceğim ama yanlış anlamandan korkuyorum dedi bende söyle dedim bulustuğumuzda daha çok vakit geçirmek adına bi ev tutsak 2 gün kalsak ayrı ayrı odalarda kalmak şartıyla dedi bende bunu biraz düşünmem lazım dedim oda tabiki düşün dedi içinden geliyosa kabul et yoksa bende kendimi kötü hissederim dedi. Sizce ne yapmalıyım ne biliyim biraz tuhaf hissettim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yani bir kere bile görmeden kendini 5 aydır ilişkiniz var gibi sanman çok komik bence öncelikle. Sizin bir ilişkiniz yok aslında. Sanaldan hayatında hiç görmediğin biriyle ilişki falan olmaz. He bir geçmişin vardır bir sene geçirmişsindir mesela birlikte sonra uzak kalmışsınızdır ona bir şey demem. Sizin ne bir anınız hiçbir şeyiniz yok. Siz ilk defa başlayacaksınız görüştüğünüzde ve onda da sana ev tutalım diyor. Gerçekten inanıyor musun kızım sen ya ayrı odalarda uyumak falan. Yaşın küçük belli ki. İlk buluşmada seni eve atmak isteyen adamdan hayır mayır bekleme. He dersen ki ben herkesle yatıyorum zaten benim için problem yok o başka, o zaman eğlen gönlünce ama anladığım kadarıyla bunu hiç yapmadın. Şöyle adamlara vermeyin bekaretinizi sonra çok üzülürsünüz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selamlar,
5 aydır uzaktan biriyle flört yapıyorsun sen onunla ilk buluşmanın romantik bir ortamda geçme hayellerini kurarken bu kişi seninle geçireceği 2 günlük istek ve arzularının hayallerni kurmuş )) sanal ortamda olan ilişkilerin bir çoğu sağlıklı değildir çünkü o kişinin gerçek yüzünü asla anlayamazsın çok ilgili görünürler ve seni sevdiğine inandırırlar asıl niyetlerni ve isteklerni hatta gerçek yüzlerini buluşacağı güne saklarlar bu kişide 5 ayın sonunda buluşma günü geldiğinde sana gerçek yüzünü göstermiş ve asıl amacının ne olduğunu belirtmiş ayrı odada kalma yalanınıda eklemiş amacı farklı değilse seninle denen evde kalmak istesn biraz düşündüğünde sende cevabın be olduğunu anlarsın..00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Kamera karşısında konuşup nasıl güveniyorsunuz. Asla güvenme önce kalabalık bir yere gidin alışveriş merkezi felan ilk buluşma gibi senin o adam önce güvenini kazansın realde akıl var mantık var. Yer belirleyici sen ol. Bu devirde kimin ne olduğu belli değil. Asla ne ev tut nede mangal yakma teklifini kabul et...
00 Yorumla
İlk buluşma için pek uygun değil sanki. Hislerin ve tutkunuz var bunu ikinizde biliyorsunuz ateşle barut yanyana durmuyor. Eğer gideceksen bunları göze alıp gitmelisin. İçinde bir kuşku varsa sonradan pişman olurum diyorsan o eve hiç gitme. Kızar küser diye de düşünme seven insan her şeyi kabul eder sabır eder
01 Yorumla- +1 yıl
Çok açıklayıcı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
67Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. adam sana atlayacak.. bu kadar. kısa ve net.. bu kadar da emin söylüyorum.. hiç şaşmaz bu. ilk buluşmada hem de.. adamdaki özgüvene bak ya.. ne diyecekti , aynı yatakya kardeş kardeş yatarız mı diyecekti? kuş ürkmesin diye tabi ki yarı odalarda yatmak şartıyla diyecek... ne yani hadi birlikte yatalım desen hayır mı diyecek sanıyorsun? kanmayın bunlara.. kesin bir dille reddet.. böyle bir şeyi bir daha asla teklif bile etmemesini net şekilde dile getir.. hayır insan amacını bu kadar belli edip de karşısındakini bu kadar da aptal yerine koymaz ki... yanlış anlamazsanmış bir de.. wuwww... adama bak içinden geliyorsaymış... tekrar söylüyorum , adam sana atlayacak...
23 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar emin konuştuğunuza göre taktirleriniz hep aynı demek ki
Birincisi, ilk buluşma sevgili ile olmaz. Tanımak istediğin insanla olur. Sevgili dediğin adamla çoktan buluşmuş pek çok şey paylaşmış olursun zaten.
Bu anlam kavramını toparladığımıza göre ben size soru sorayım. İlk defa tanıyacağınız insanın evine gider misiniz? Ben kız olsam gitmem. Erkek olarak da bir kıza böyle bir davette bulunmam.
Erdemli olmak önemli. Günümüzde azaldı biliyorum.20 YorumlaIlk bulusmadan daha once hic gorusmedigi birine ayni ev icinde kalmayi teklif etmemesi gerekiyor ayri odalarda kaliriz diye belirtmesinin de hicbir anlami yok bence ayri oda meselesi kendisine guvendirmek icin soyledigi bisey muhtemelen, tabi ki cok absurt bisey ilk bulusmanin evde olmasi
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Doğruluğu ya da yanlışlığı tamamen size kalmış aslında, bu konuda dışardan birinin söylediği netlik kazanmaz. Seviyorsanız, "bunda art niyetli bişey yok ve güveniyorum" da derseniz teklif cazip ama tereddüt varsa ve yarın diğer gün, "neden yaptım... Ah keşke!" derseniz o sıkıntı işte. Sanırım bu anlamda tam olarak yeterli güven duygusu olmamış ona karşı siz de.01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz öyle oldu kafamı karıştırdı
Her ne kadar 5 aydır birlikte olduğunuzu söyleseniz de, bu bir ilk buluşmadır. Öncelikle internette konuştuğunuz kadar rahat konuşmaya başlamayacaksınız. birbirinizi ilk kez karşılıklı olarak görüp ilk kez gerçek anlamda sevgili olacaksınız (ya da olamayacaksınız)
mesajları okudum. Amaç cinsellik değilse ve kısa vadeli bir ilişki amaçlanmıyorsa ilk görüşmede hatta ilk birkaç görüşmede evde başbaşa kalmamak daha iyi olacaktır.
sıcak ve rahat bir cafe , çay bahçesi vb. çok fazla rahatsız edilmeyecek bir yerde görüşebilirsiniz.
Eskiler boşuna ateşle barut yanyana durmaz dememişler00 YorumlaMesajlaşarak, yüzyüze görüşme arasında dağlar kadar fark var. He 5 ay olmuş gayet başarılı 😁 sonuç olarak sen tanıyorsun o çocuğu niyetini az çok bilirisin ama yinede gitmeni tavsiye etmem en kötü 3 4 kere buluşun yani. Daha ilk buluşmadan saçma yani gerek yok.
00 Yorumla5 aydir goruntulu konusarak veya yazisarak ya da sesli konusarak hic cinsel birsey olmadiysa ev tutucagimiza otel tutalim ayri odalarda kalalim diyebilirsin ama yok bir cinsellik olduysa o zaman sende direnme naz etme belliki cinsellik olucak
19 Yorumla
Soran+1 yılHiç o tür şeyler olmadı
- +1 yıl
Nasıl olsun ki cinslk görüntülü konuşmakla mı 😂🤷♀️
Soran+1 yıl@melameltem20 illa olması mı gerekiyor
- +1 yıl
Beni sarmıyor sanal canım
- +1 yıl
Gercek sks olmuyor tabi sanaldan hahah
Soran+1 yıl@melameltem20 sen seni saran şeylerle devam et o halde
- +1 yıl
Denk gelmedim hiç bilmeyene
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk buluşmada yaşanan her şey garip hissettiriyor. Bir yandan gereksiz ara süreçler elendiği için keyifli olsa da, apar topar yaşanan şeyler garip bir hisse neden oluyor.
Ayrıca gerçekçi olmak lazım. Aynı evde kalacaksanız aranızda ki çekim sizi birlikte aynı yatağa sokacak.
Bu duruma hazır değilsen , aynı evde kalma fikrini kabul etmemen daha doğru olur.00 Yorumla
+1 yılEğer yalnış bir şey yapmak istemiyorsan ve gönlün yoksa gitme güzelim, sana açık açık diyecek değil ya o şeyi istediğini, yavaştan alır erkekler, ayrı oda der ikinci gün kapını çalar korkuyorum beraber yatalim der : D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıluzaktan kumanda olur , uzaktan ilişki olmaz.
aynı evde kalmanız tek amaca hizmet eder.
eleman esc parası yerine ev kiralarım sermayeyi kediye yedirmem hesabı yapmış ama ,
yinede sen bilirsin.10 Yorumla Rusyada bir bayanla tanıştık... evine davet etti , gittim. Oğlu vardı ve gitar çalıyordu. Bir müzikte benim için çaldı.
Bu soru ülkeye göre değişir.
Türkiyede eve gidemezsin
Bizim kültür ve ahlaki yapımız buna uygun değildir.00 Yorumla
+1 yılTamamen ayak yapıyor. Ayrı ayrı odalarda kalırız kelimeside tamamen seni rahatlatmak için. O gün geldiğinde bırak ayrı odayı tuvalete giderken sadece seni yalnız bırakacak. Kardeşim kusura bakma ama bu çocuk seni s*kecek haberin olsun.:)
00 YorumlaManasız bir teklif neticede ilk buluşmada evde buluşmak hem seni onun gözünde düşürür hem sen kendini kötü hissedersin
Ne kadar 5 aydır konuşuyor olsanızda kişiyi tanımak yüzyüze olmaktan geçer04 Yorumla
Soran+1 yılİlk işte dışarıda piknik yapacağız sonrasına böyle bi teklifte bulundu
- +1 yıl
Senin için kendini dizginlemesi seni sevdiğini değer verdiğini gösterir eğer sen evde buluşmazsan ve hala ısrarla diğer buluşmalardada sana uyarsa değer verdiği ortaya çıkar
Neticede sevgi vazgeçtiği ve fedakarlıkla ölçülür sen de ölçmek ve emin olmak istiyorsan böyle yapmalısın
Soran+1 yılBiraz aceleci bi insan ve de çok tutkulu o yüzden kafam karıştı
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılyani belki bunu dediği gibi iyi niyetle söylemiştir ama sen yine de hislerinin peşinden git ve yapmamanı söylüyorsa nazikçe reddet. bunun ardından güven konusunu açar ısrar ederse niyetini de öğrenmiş olursun :) ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılIsrar etmiyor zaten bana bıraktı benimki sadece bi teklif dedi
- +1 yıl
anladım ama kafanı karıştırmaya yetmiş bu sadece teklif olan :)
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kabul etme hatta şüpheyle bak artık ona. Belliki ilişki yaşamak istiyor o yolun sonunda ilişki yaşarsınız. Ben sana diyeyim. Bunu ne kadar tanıyorsun. İnternetten tanıştıysan asla güvenme derim. Olabildiğince uzak dur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılSakın evde buluşmayın. Hem internetten tanismissiniz hem ilk görüşme hemen güvenmeyin öyle. Ilk buluşma dışarda olmalı. Yoksa Allah korusun habere çıkan hemcinslerimden olursun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılhahahaha 1 + 1 evde tek yatak ayri nasil yaticakmis :)
soyle ona banyoda yatmayi kabul ediyorsa olur de04 Yorumla
Soran+1 yılKoltuk var
- +1 yıl
eeee sırtın acimasın askim gel diye kim diyecek :)
yatakda kimse o :)))
dogalgazı kapatir üsüme diye gene gelir o yataga :)
kiyamam dusunmem lazim demis birde :))))
Soran+1 yılKomik olan ne😄
- +1 yıl
malumun ilanı :)
Tuhaf hissediyorsan kabul etme. Lüzumu da yok ki. Aynı evde kalırken ayrı odaları paylaşma ihtimaliniz zayıf. Daha ilk kez görüşeceğin adamla aynı evi 2 günlüğüne de olsa paylaşmanın bir mantığı yok.
00 Yorumla
+1 yılİlk Buluşmada; eve veya otele gidilmez. Arabasına dahi binilmez. (Bence) Herkesin doğrusu kendinedir ayrıca.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,7b cevap paylaştı.
+1 yılKlasik erkek taktiği. Ayrı oda ve korkma çekincesi. Efendi çocuk rolünü oynayarak amacına ulaşmak ve seni kullanmak.
15 Yorumla- +1 yıl
Hepiniz kendinize benzerleri iyi biliyorsunuz...
- +1 yıl
Valla ben reel hayatta kadınlardan uzak bir şekilde hayatımı yaşıyorum. Kimseye rahatsızlık vermedim🥺 sadece olanı söyledim soruya soran kişiye. Erkeklere ben kadın olsam güvenmezdim yani.
- +1 yıl
🤦♀️ afedersin...
- +1 yıl
@Aseliiimmmmm adam sorulan soruya , kızın zarar görmemesi adına doğru düzgün cevap vermiş. bu şekilde cevap vermişsiniz.. hayır , çocuk çok iyi niyetli kardeş kardeş takılacaksınız deseydi alkışlayacak mıydınız? soruda bahsi geçen adamın tavrı ve konuyu açma tarzı zaten tamamen niyetinin bozuk olduğunu açık açık anlatıyor.. müsaadenizle hemcinslerimizi sizden daha iyi tanıyoruz ve yaşımız hayat tecrübemiz var :) bu yoruma tamamen katılıyorum.. adamın niyeti bozuk. @soran
- +1 yıl
@barraquda erkek milleti değil mısınız zaten diyorum bende aynı ayar olunca tabi anlıyorsunuz.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru degil.
Aksam Show Ana Haber de izlemeyiz insallah seni.22 Yorumla- +1 yıl
👏
- +1 yıl
@melameltem20 Tskler
+1 yılİlk buluşma için kesinliklee yanlış bir şey isterse 1 yıldır görüşmüş olun ilk buluşma ev başbaşa ortam olmaz
00 YorumlaOrtalık sapık abaza doluyken daha 5 aydır tanıdığın biriyle eve gitmek hmmmm sonra da diyorlar nerden bilebilirdi sevgilisinin katil olacağını
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğin evine gitmek tehlikeli sizi kıskanır bıçak çeker sizi keser taciz tecavüz eder baya sıkıntılı bir durum Allah düşürmesin amin
03 Yorumla- +1 yıl
😞😞😞 keşke gerçek olmasa bütün kadınlar ölmese
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. İyi olur ev fikri ama duramazsınız özelliklede sen korkuyorum diye onun yanına yatarsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka niye öyle bişey yapayım niye korkayım hem
+1 yılKurnaazzz😂 güzel yaklaşmış heee sende sarsan düşersin tabi bu ağa
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden kurnazlık olarak düşündün
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. ayrı odada durmaz yanıan gelir amacı sevişmek çünkü kabul etme
14 Yorumla
Soran+1 yılBelki değilse
Soran+1 yılHep böyle mi yani ev olunca bitti
+1 yılBence niyeti iyi en fazla rahatça sevişmek istiyordur seninle koyun koyuna film izlemek vs
00 YorumlaYa bilemiyorum 5 aydır görüşseniz bile ilk defa yüz yüze geleceksiniz pek doğru gelmiyo bana
00 Yorumla
+1 yılamaç belli sadece pikniğe evet demelisin... Tabi senin diğer düşüncen nedir onu bilemem
00 YorumlaDeğil, erkekler çok canilesti ve abazalasti ne yazık ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar nazik ve düşünceli ki :) bu gençle kalınır rahatlıkla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden yanlış olsun ki, önemli olan senin ne istediğin
00 Yorumla Cinsel birlesme olmasa yüzeysel sevisme olur illa ki. 5 ay erken.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. daha çok vakit geçirmek istiyorsa mangal yapacağına gezin tozun beraber yemek yiyin kafeye gidin sohbet edin şehri gezin
eğer ev tutarsanız sevişirsiniz başkada bir şey yapmazsınız00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ne ya soru mu bu? Tabi ki git ve ayrı oda değil aynı odada kal. Tanıyın birbirinizi kasmayın bu kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk buluşmada olmaz bnce amacı belli ayrı ayrı odalar desede yinede tehlikeli olur
12 Yorumla
Soran+1 yılGelir kesin yanıma bide aceleci ve tutkulu bi insan hani yanında olsam sana sarılsam gözlerine baksam dokunsam falan diyor
Cevap sahibi+1 yılIllaki yanına gelmeye çalışacak yani
+1 yılDüşüncesi çok açık ortada ;)
Zikeccek seni belli :D00 Yorumla
+1 yılTabii ki de doğru değil kadın kendini altın gibi sakınmalı değerleştirmeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam gitmem ki kadınlar için tehlike olasılığı oluyor
10 Yorumla
+1 yılsenin ne hissettiğin önemli..
biz ne desek boş..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 gün kalın ama ayrı ayrı otellerde. Aynı şey sonuçta bence kalma.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu adam net cinsellik istiyor ne münasebet aynı evde kalmak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen gitmezdim, bu tekliften sonra da buluşmazdım onla..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılgit sonrada hamilemiyim diye soru açarsinn allah akil fikir versin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliki sevgili bir evde ayrı odalarda kalmak? bu mantıklı mı sence :)
ateşle barut nasıl duracak? bu ateş yanar. benden demesi :)02 Yorumla
Soran+1 yılDaha demedim bir şeyde kafam karıştı
Cevap sahibi+1 yılo eve gidince daha da kafan karışır..
+1 yılKabul etme tabiki erkek milleti iyi oynuyo efendi çocuk ayakları bunlar ha belki gerçekten efendidir bilemem ama ilk buluşma kabul etme sakın
00 Yorumla
+1 yılTabikide hayır gitmemelisin çünkü onunla buluşmadan ve davranışlarını daha görmedin bile tehlikeli ne yapacağını bilmiyorsun ki.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu benim düşüncem
Ilk buluşmada eve gidilmez. Restorana avm ye falan gidilir yani adı üstünde buluşma ne yapacaksınız evde?
00 Yorumla
+1 yılBen bi kizla ayri 2 odada kalmak için ev tutmam tutarsamda yatarim açik ça yani hem okadar yol gidicem hemde almadan dönücem olmaz
00 YorumlaAyrı ayrı odalar da kalacaksınız neden evde kalıyorsunuz saçmalık
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte korkutmamak için
Soran+1 yılDalga mı geçiyosun
Soran+1 yılVerdim kararımı
Bence yüz yüze de de güveni elde etmedikçe gitmemek gerekir
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimde kafam karıştı
Bana kız arkadaşım gelirdi kahve içer balkonda takılırdık ama başka bir eve götürüyorsa sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk buluşma için doğru değil. ilerleyen zamanlarda ilişkiniz daha da ilerleyip sağlamlaştığında belki olabilir ama şimdi güvenemessin b. k da çıkabilir🤣
00 YorumlaTatlım bırak yaslasın çocuk ateşle barut yanyana durmaz
00 Yorumla
+1 yılYaşlarınızın kaç olduğuna bağlı değişir
02 Yorumla
Soran+1 yıl24 25
- +1 yıl
Gitme derim eğer cinsellik istemiyosan çünkü mutlaka olur
+1 yılBen çok gittim gayet doğal şeyler
06 Yorumla
Soran+1 yılBaşka şeyler yaptın mı peki
- +1 yıl
Yapmayacaksam niye aynı evde kalayım mal mıyım
Soran+1 yılDaha çok vakit geçirmek için tabiki
- +1 yıl
Ne alaka Yanyana olduktan sonra nerde olduğunun ne önemi var her türlü vakit geçiriyorsun illa ev mi olmalı? Ev olıyprsa da yakınlaşma olması gayet doğal
Soran+1 yılTabii rahat ortam kimsede yok
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yıliliski yasanıcaksa doğru
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşanmayacak
- +1 yıl
evde yemek yiyin film izleyin dışarda gezmektense ev ortamı daha rahat ve güvenli olur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAteş barut yan yana illaki sevisirsiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılBen istemesem yapacak hali yokya
- +1 yıl
İsersin
Soran+1 yılHayır
+1 yıldoğru en fazla sevişirsiniz
10 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı