Yani ağzımdan laf mı almaya çalışıyor sevgilim var mı vs diye yoksa tamamen dalga maksatlı mı? Hoşlandığım biri vardı. O olabilir mi? (onunla küsüz 1 senedir görüşmüyoruz konuşmyoruz vs)
Hiç sevgilim olmadı ama biri fakeden seni çok özledim tenini kokunu özledim falan yazmış sizce dalga mı geçiyor beni mi deniyor?
Başka bir hesap aç o hesaba tanışabilir miyiz yaz hesabın ismini de ne kız ne erkek olduğu belli olmayan bir isim koy sizden etkilendim vs hayal gücüne bağlı bir konudan girerek ismini sor tamamdır👍
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hiç sevgilim olmadı ama biri fakeden seni çok özledim tenini kokunu özledim falan yazmış sizce dalga mı geçiyor beni mi deniyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çocum evladım, biz de merak ettik şimdi. Ayol kimse bize de haber et
Ahajsjsns tamam
Bi kız mantığıyla yazılmış gibi duruyor, kızlar genelde detaylı düşünür. Bir kız arkadaşın yapmış olmasın
Ohaa olabilir mi
Bence olabilir benim kız arkadaşım da beni fake hesaptan eklemişti , o onun olduğunu anladığımı bilmiyor😄
Kız arkadaşım değil de eski flörtümün kız arkadaşının olduğunu düşünüyorum acaba kim olduğunu nasıl öğrenebilirim
Başka bir hesap aç o hesaba tanışabilir miyiz yaz hesabın ismini de ne kız ne erkek olduğu belli olmayan bir isim koy sizden etkilendim vs hayal gücüne bağlı bir konudan girerek ismini sor tamamdır👍
Fake hesap hiçbir şey yok ki ne resim nr başka bişey
Hesabını bi tanıdığımdan aldım dersin o da kimse bilmiyor derse belki hesabın ismini yanlış yazmış ta olabilirim senin ismin ne dersin
Bunlar çok sıradan yemez aşko
Başka bir yolu da yok maalesef
Adam yazmicam demiş ama sen bilerek konuyu uzatmaya çalışmışsın :D. Neyse o 1 yıldır küs olduğun kişiye mesaj at ve barış.
O olduğuna emin miyiz? Biz onunla sevgili olmadık belkide hayatında biri vardır
İşte mesaj atıp öğrenirsin. Kim olduğu önemli değil. Kim olmasını istediğin önemli.
Mesaj atamam hayatında biri olabilir. Ben kimse o fake hesap onu öğrenmek istiyorum. Ama o olsaydı da mutlu olurdum
Senle arkadaşlık kuran biri de olabilir. Yanı çoğu zaman senle olan senle zaman geçiren
Yok öyle biri
Hiç mi arkadaşın olmadı. Sevgili demiyorum arkadaş
Arkadaşlarımla sarılmıyorum arada seviye var
Sarılma değil ya yakın olduğu için kokunu özledim demiştir
Saçma
Neyse sen kafana göre takıl o zaman
Aynı banada buna benzer isimde fake hesap açıldı seniniçinhayatım diye😂😂
çok hızlı ve sıkıştırmayan sorular sormussun senin yerinde olsam dusunerek sorsrdim
Mesela?
Seni konuşturmak için taktik sanirim
Eğer öyleyse Allah belasını versin
Üf dalga geçiyor işte
Bundan öncede fakeden biri yazıyordu
Ne cvp veriyon engelesene
Merak ettim ne saçmalayacak diye
Sapık o engelle bence
Neden herkes sapık olduğunu düşünmüş
DEMEKİ HERKESİN BİR BİLDİGİ VAR Kİ ÖYLE
buldun mu kim olduğunu?⅙
sapık birisi kimse engelle ve şikayet et